0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 624 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ювентус – Рома, Італія, 17 тур

Якщо хтось і може завадити Ювентусу виграти чергове «скудетто», то це виключно Рома. Після 3-ох перемог поспіль «вовки» скоротили відставання від туринців до 4 очок і, у випадку перемоги, цей розрив стане мінімальним. От тільки виграти у лігві «старої синьйори» в Серії «А» римлянам не вдається з 2010-ого року. Чи вдасться Ромі перервати цю малоприємну для себе тенденцію і закрутити інтригу в боротьбі за титул до максимуму?

2. Емполі – Кальярі, Італія, 17 тур

Емполі зразка нинішнього сезону важко назвати еталоном стабільності. У 16-ти турах тосканцям вдалося здобути лише 2 перемоги. І це були «вікторії» над Кротоне та Пескарою – відвертими аутсайдерами чемпіонату. Натомість, Кальярі буде куди більш складним суперником. Тим більше, що після болючої поразки від Наполі – 0:5, сардинійці будуть максимально мотивовані. На що поставити в цій дуелі?

3. Вест Бромвіч – Манчестер Юнайтед, Англія, 17 тур

Останнім часом поєдинки проти Вест Бромвіча даються Манчестер Юнайтед дуже не просто. Приміром, з 4-ох попередніх матчів проти «дроздів» манкуніанці виграли лише один. Натомість, поразок було одразу дві. Не легко, вочевидь, підопічним Жозе Моуріньо доведеться і цього разу. Тим більше, що Генріх Мхітарян досі на лікарняному. Чи вдасться «червоним дияволам» взяти 3 очки без вірменського хавбека?

4. Сандерленд – Уотфорд, Англія, 17 тур

Сандерленд продовжує битися за виживання і ціна кожного залікового балу для команди – на вагу золота. Максимально мотивованими «чорні коти» будуть і в зустрічі проти Уотфорда. Втім, лише бажання, аби подужати міцну та добре організовану команду Вальтера Мацаррі може і не вистачити. Тим більше, що «шершні» продовжують мріяти про єврокубки. Чи по зубам Сандерленду такий опонент?

5. Гранада – Реал Сосьєдад, Іспанія, 16 тур

Реал Сосьєдад, схоже, готовий втрутитись в боротьбу за місце в топ-четвірці та путівку в Лігу чемпіонів. В 11-ти останніх турах баски здобули 7 перемог і нині лише за додатковими показниками поступаються Вільяреалу, який обіймає 4-ту сходинку турнірної таблиці. Втім, зупинятися сан-себастьянцям протипоказано, тож у виїзній зустрічі проти Гранади їм обов’язково потрібно брати 3 очки. Чи погодяться Артем Кравець та компанія на такий сценарій?

6. Лейпциг – Герта, Німеччина, 15 тур

У попередньому турі Лейпциг зазнав першої поразки в сезоні, несподівано поступившись на виїзді скромному Інгольштадту. Після тієї невдачі «бики» втратили лідерство, але все ще можна повернути. Та для початку амбітному дебютанту потрібно подужати Герту, а це – завдання не з легких. Тим більше, що берлінці не приховують своїх амбіцій поборотись за путівку в Лігу чемпіонів. Чи вдасться Лейпцигу покласти на лопатки вперту «стару даму»?

7. Аугсубрг – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 15 тур

Після вильоту з Ліги чемпіонів менхенгладбахській Борусії нарешті вдалося перервати серію невдач у чемпіонаті. «Жеребці» не могли перемогти в БундесЛізі 8 матчів поспіль, проте в попередньому турі нарешті виграли, подужавши вдома Майнц – 1:0. Тепер на підопічних Андре Шуберта очікує виїзна дуель проти Аугсубрга, чия безвиграшна серія нараховує вже 4-ри тури. Чи вдасться «фюгеррам» її перервати в протистоянні із Глабхаом?

8. Вердер – Кельн, Німеччина, 15 тур

Вердер зразка нинішнього сезону демонструє результат лише на коротких відрізках. Приміром, після 4-ох поразок на старті бременці не програвали 3 тури поспіль – 2 перемоги та нічия, однак далі знову почались проблеми. «Музики» знову зазнали 4-ох поразок поспіль, проте знову змогли взяти себе в руки і в останніх 3-ох турах набрати 7 очок. Чи варто очікували на завершення безпрограшної серії Бремена в дуелі проти Кельна?

9. Вольфсбург – Айнтрахт, Німеччина, 15 тур

Ще рік тому Вольфсбург був серед учасників плей-офф Ліги чемпіонів, а зараз – за крок від зони вильоту в БундесЛізі. І дивуватися цьому не варто, адже з 11-ти попередніх матчів чемпіонату «вовки» програли 8! Чи вдасться їм зупинити своє падіння в протистоянні із Айнтрахтом, який, навпаки, нині претендує на місце в зоні Ліги чемпіонів?

10. Монпельє – Бордо, Франція, 18 тур

Монпельє нині не вражає, проте в рідних стінах «паладіни» можуть зіпсувати настрій будь-кому. «Еро» в рамках Ліги 1 не програє вдома вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були виграні. Втім, Бордо – вкрай незручний суперник для Монпельє. Подужати жирондинців «паладіни» не можуть з 2012-ого року, а це – 7 поєдинків поспіль. Чи вдасться їм нарешті покласти на лопатки непоступливе Бордо?

11. Кан – Мец, Франція, 18 тур

Класична битва за виживання. Фаворитом виглядає Кан, який гратиме в вдома. Втім, подужати Мец нормандцям не вдається з 2013-ого року, а це – 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Чи до снаги Кану нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях із цим опонентом?

12. Лор’ян – Сент-Етьєн, Франція, 18 тур

Лор’ян, хоч і перебуває на самому дні турнірної таблиці Ліги 1, проте останнім часом виглядає надзвичайно боєздатним колективом. У 4-ох останніх матчах чемпіонату «мерлузові» набрали 5 очок, забиваючи в кожному з цих поєдинків, щонайменше, 2 м’ячі. Втім, Сент-Етьєн славиться міцною обороною і спробує нівелювати козирі суперника. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 17-ого січня.


Ми у Viber!