0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 623 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Евертон – Арсенал, Англія, 16 тур

Після багатообіцяючого старту в нинішньому чемпіонаті, наразі Евертон переживає справжню кризу. «Ірискам» не вдається перемогти впродовж 5-ти матчів поспіль, здобувши у цих поєдинках усього 2 очки. Щоправда, на власному полі мерсисайдці продовжують залишатися без поразок. Цього разу Евертону протистоятиме Арсенал, який, завдяки 3-м перемогам в Прем’єр-лізі поспіль, повернувся у боротьбу за чемпіонський титул. Чи стануть «каноніри» першими, хто обіграв «ірисок» на «Гудісон Парку»?

2. Борнмут – Лестер, Англія, 16 тур

Борнмут продовжує залишатися однією з найбільш непередбачуваніших команд Прем’єр-ліги. Не так давно «вишні» в ефектному стилі обіграли Ліверпуль на власному полі, а вже минулих вихідних – поступилися значно скромнішому Барнлі в гостях. Усього на 2 очки від Борнмута відстає його нинішній суперник – Лестер. «Лиси» лише в минулому турі перервали свою 5-матчеву безвиграшну серію, розібравшись вдома з самим Манчестер Сіті. Чим завершиться протистояння 2-х нестабільних колективів?

3. Міддлсбро – Ліверпуль, Англія, 16 тур

Дебютант найвищого англійського дивізіону Міддлсбро з усіх сил намагається закріпитися у класі найсильніших. Поки «смоггі» тримаються, хоча й виграли тільки один матч з 5-ти попередніх. А от Ліверпуль, якого ще не так давно називали одним із претендентів на чемпіонство – пригальмував. У 2-х останніх турах «червоні» здобули тільки одне очко, хоча їх суперниками і були не найсильніші Борнмут та Вест Хем. Чи повернуться мерсисайдці на шлях перемог у Міддлсбро?

4. Крістал Пелас – Манчестер Юнайтед, Англія, 16 тур

Зазнавши 6-ти поразок в чемпіонаті поспіль, Крістал Пелас опинився на межі потрапляння до зони вильоту. Але далі «орли» зуміли зібратися. У 2-х попередніх турах вони записали до свого активу 4 очки, дещо покращивши своє турнірне становище. Починає долати власні труднощі і Манчестер Юнайтед. Після 3-х нічиїх з однаковим рахунком 1:1, підопічні Жозе Моуріньо нарешті зуміли відсвяткувати перемогу, перемігши на власному полі Тоттенхем. Чи зуміє Крістал Пелас щось протиставити «червоним дияволам»?

5. Сток Сіті – Саутгемптон, Англія, 16 тур

Сток Сіті недовго радів 2-ом поспіль перемогам в чемпіонаті. В минулому турі «гончари» нічого не зуміли вдіяти в гостях проти Арсеналу, зазнавши закономірної поразки. Осічкою «червоно-білих» одразу ж скористався Саутгемптон, який випередив Сток Сіті в турнірній таблиці. «Святі», які віддають багато сил виступам у єврокубках, також не відзначаються особливою стабільністю на внутрішній арені, але в середині таблиці тримаються міцно. Чи до снаги Саутгемптону здобути очки у Сток-он-Тренті?

6. Лідс – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Впродовж кількох останніх місяців Лідс перемагає значно частіше, ніж програє. Подібний графік дозволяє «білим» вперше за тривалий час всерйоз претендувати на підвищення у класі. Нині Лідс знаходиться у зоні плей-офф, де й прагнутиме завершити чемпіонат. Ще більш високими є турнірні амбіції Рединга. Вигравши 6 з 7-ми попередніх матчів Чемпіоншипа, «королівські» не полишають надій напряму пробитися до Прем’єр-ліги. До сьогодні Лідс невдало грав проти лідерів. Чи вдасться «білим» відібрати очки у Рединга?

7. Кардифф – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Ще кілька років тому Кардифф виступав у Прем’єр-лізі, зараз же команда ризикує вилетіти навіть з 2-го за силою англійського дивізіону. Здобувши тільки 2 очки у 3-х попередніх турах, «пурпурові птахи» опинилися в зоні вильоту. Щоб з неї вибратися, валлійцям потрібно перемагати Вулверхемптон, який випереджає Кардифф усього на 2 пункти. «Вовки», на відміну від свого суперника, вибираються з кризи, провівши кілька непоганих матчів. Як зіграють між собою борці за виживання?

8. Бертон Альбіон – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Дебютант Чемпіоншипа Бертон Альбіон не надто комфортно почуває себе у новій для себе лізі. В 6-ти попередніх турах «пивовари» відсвяткували тільки одну перемогу. Команда постійно балансує на межі зони вильоту, хоча нині дещо і відірвалася від компанії головних невдах. Цього разу до Бертон-апон-Трента завітає Хаддерсфілд. Ще не так давно «тер’єри» вважалися реальним претендентом на підвищення в класі, але нині дещо здали. Чим завершиться протистояння команд з різних полюсів таблиці?

9. КПР – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Падіння КПР продовжує тривати. 3 поразки «обручів» поспіль призвели до того, що «синьо-білі» опинилися в небезпечній близькості від зони вильоту. Щоб до неї не потрапити, команді потрібно згадати смак перемог. От тільки в поєдинку проти Дербі Каунті розраховувати на сприятливий результат КПР буде важко. «Барани» проводять відмінний відрізок сезону, вигравши 6 матчів поспіль і увійшовши до першої 6-ки. Чи під силу «обручам» перервати переможну ходу Дербі Каунті?

10. Сошо – Марсель, Франція, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Сошо виглядає досить переконливо. «Жовто-сині» не лише претендують на повернення до Ліги 1, але й пробилися уже до 1/8 фіналу Кубка ліги. Щоправда, 2-х з 3-х своїх цьогорічних кубкових суперників Сошо здолало лише у серії післяматчевих пенальті. Тепер на «жовто-синіх» очікує побачення із колись грізним Марселем, який за останній час дуже скучив за трофеями. «Провансальці» - середняки Ліги 1, які мріють повернутися до числа лідерів. На що поставити у цьому протистоянні?

11. Бордо – Ніцца, Франція, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Бордо переживає не найкращі часи. У 3-х попередніх турах Ліги 1 «жирондинці» здобули лише одне очко, осотаточно скотившись в середину турнірної таблиці. Тепер на команду очікує поєдинок Кубка ліги проти справжнього відкриття нинішнього сезону – Ніцци. «Червоно-чорні» демонструють відмінні результати в чемпіонаті Франції. Виїзна нічия з ПСЖ в минулому турі, дозволила їм втриматися на першому місці. Мотивація кого з суперників виявиться сильнішою в матчі Кубка ліги?

12. Мец – Тулуза, Франція, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Успішно розпочавши нинішній сезон, далі Мец різко збавив власні оберти. Перемагають «темно-бордові» останнім часом вкрай рідко, тож не дивно, що команда скотилася в нижню частину таблиці чемпіонату. Далеко не все гаразд нині і у Тулузи. Але завдяки в першу чергу домашнім перемогам, «фіолетово-білі» ще тримаються неподалік від зони єврокубків. Менше місяця тому Мец обіграв Тулузу в гостях у рамках чемпіонату Франції. Чи зуміють «фіолетово-білі» взяти реванш за ту невдачу?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 13 грудня.


Ми у Viber!