0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 622 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо Київ – Шахтар, Україна, 18 тур

Українське «ель-классіко» і останній шанс для Динамо повернутися в гонку за чемпіонство. Нині кияни відстають від Шахтаря на 10 очок, тож не важко зрозуміти, що у випадку втрати очок команді Сергія Реброва, вочевидь, доведеться змиритися із втратою титулу. Втім, «біло-сині», як показав недавній розгром Бешикташа, нарешті набрали оптимальні кондиції і, поза сумнівом, продемонструють увесь максимум, аби завдати «гірникам» першої поразки в сезоні. Чи вистачить у «динамівців» сил та майстерності, аби подужати донеччан?

2. Олександрія – Чорноморець, Україна, 18 тур

Після низки переконливих результатів у серпні-вересні Чорноморець дещо втратив форму. Із 7-ми останніх матчів чемпіонату одесити виграли лише один, проте триматися в топ-шістці їм поки що вдається. Втім, у спину «морякам» дихає Ворскла,а попереду – поєдинок проти міцної та непоступливої Олександрії, котра не приховує власних амбіцій на зону єврокубків. Чи вдасться господарям підтвердити статус фаворита зустрічі, чи все ж Чорноморець піднесе черговий сюрприз?

3. Сталь – Зоря, Україна, 18 тур

Після 4-ох турів без перемог Зоря випала з гонки за «срібло» та путівку в Лігу чемпіонів, тому тепер головне завдання луганчан – захистити свою 3-тю позицію від посягань конкурентів. А вони вже зовсім поруч. У протистоянні зі Сталлю команда Юрія Вернидуба, попри виїзний статус, виглядає фаворитом. Утім, команда з Кам’янського прагне продовжити безвиграшну серію суперника і від очок точно не відмовиться. Чи по зубам Зорі прогризти непоступливу Сталь?

4. Рома – Мілан, Італія, 16 тур

Хто стане головним переслідувачем Ювентуса в боротьбі за титул? Відповідь на це питання має дати поєдинок Роми та Мілану, які нині ділять 2-ге місце і на 4 очки відстають віл лідируючих туринців. Більше шансів фахівці віддають «вовкам», які гратимуть вдома. До того ж, тиждень тому команда Лучано Спалетті переконливо перемогла в римському дербі, підтвердивши свою прекрасну форму. Чи стане Мілан наступною жертвою Роми?

5. Торино – Ювентус, Італія, 16 тур

Непередбачуване туринське дербі. Ювенус – фаворит дуелі, проте нинішні «бики» далеко не подарунок. Хоча б з огляду на те, що досі команда Сініши Міхайловіча вдома ще не програвала. Чи вдасться «старій синьйорі» завдати сусідам першої поразки на «Стадіо Олімпіко» в нинішньому чемпіонаті?

6. Палермо – К’єво, Італія, 16 тур

Криза Палермо продовжується і, схоже, лише набирає обертів. Востаннє сицилійці вигравали ще у вересні, коли подужали Аталанту. Та перемога так і залишається єдиною для «орлів» у чемпіонаті, а їхня безвиграшна серія вже сягнула позначки в 10-ть матчів, 9-ть! з яких були програні. Чи вдасться Палермо покінчити з невдачами в домашній дуелі із впертим К’єво, чи все ж «літаючі віслюки» продовжать кризу «острів’ян»?

7. Вільяреал – Атлетико Мадрид, Іспанія, 15 тур

Ще не так давно Вільяреал впевнено почувався в топ-четвірці, але 3 матчі без перемог, 2 з яких були програні, відкинули команду на 5-те місце. У четвер «жовтій субмарині» вдалося дещо покращити собі настрій – левантійці перемогли вдома Стяуа, вийшовши у плей-офф Ліги Європи. Тепер «підводники» прагнуть подужати і Атлетико та повернутися в топ-четвірку. Та чи погодяться з цим «матрацники», яким також є що доводити?

8. Сельта – Севілья, Іспанія, 15 тур

Тиждень тому Севілья зазнала несподіваної поразки в Гранаді, але вже в середу «норвіонцям» вдалося реабілітуватися. Андалусці зуміли не програти на виїзді Ліону, вийшовши у плей-офф Ліги чемпіонів. Тепер підопічні Хорхе Сампаолі прагнуть повернутися на переможний шлях у Прімері, проте домашня Сельта – суперник надзвичайно небезпечний. Чи вдасться Севілья привезти 3 очки з Віго?

9. Бетис – Атлетик Більбао, Іспанія, 15 тур

Бетис не хапає зірок з неба, і схоже, знову приречений на боротьбу за виживання. Втім, ця обставина навряд чи якось полегшить завдання Атлетика взяти 3 очки у Севільї. Тим більше, що на виїзді справи басків, відверто, йдуть не кращим чином. Перемогти в гостях «левам» не вдасться з кінця вересня, а це – 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Чи вдасться команді Ернесто Вальверде перервати цю малоприємну серію?

10. Манчестер Юнайтед – Тоттенхем, Англія, 15 тур

Манчестер Юнайтед, схоже, вже остаточно випав з гонки за титул, тому нині головне завдання «червоних дияволів» – місце в топ-четвірці. Втім, і від неї манкуніанці відстають уже на 9 очок, тому бажання підопічних Жозе Моуріньо виграти домашній матч проти Тоттенхема цілком зрозуміле. Втім, «шпори» славляться впертим характером і лише одна поразка в 14-ти турах – краще тому підтвердження. Чи вдасться Юнайтед покласти на лопатки амбітних лондонців?

11. Шальке – Байер, Німеччина, 14 тур

Нинішній сезон БундесЛіги для Шальке та Байера складається поки що не кращим чином. Після 13-ти турів обидві команди перебувають лише всередині турнірної таблиці, маючи 8 очок відставання від зони Ліги чемпіонів. Гельзенкірхенці, зважаючи на господарський статус, виглядають фаворитами зустрічі. Втім, 2 останні домашні дуелі проти Леверкузена «фармацевти» програли. Чи вдасться «плутам» нарешті помститися «фармацевтам» за ті невдачі?

12. Бенфіка – Спортинг Лісабон, Португалія, 13 тур

Пристрасне лісабонське дербі, яке має дати відповідь на чимало запитань. Бенфіка у випадку перемоги відкриє собі шлях до чемпіонства, відірвавшись від Спортинга на 5 очок. Натомість, «леви», якщо виграють, вийдуть в лідери чемпіонату і тоді інтрига закрутиться до максимуму. Який шлях оберуть непримиренні лісабонські сусіди?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 11-ого грудня.


Ми у Viber!