0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 621 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Кельн – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 14 тур

Кельн різко збавив оберти за останній час. Здобувши тільки очко у 2-х попередніх турах і не забивши при цьому жодного м’яча, «козли» опустилися за межі зони єврокубків. Тиждень тому їх випередила дортмундська Борусія, яка, виступаючи на 2 фронти, також далеко не завжди демонструє стабільні результати в Бундеслізі. «Чорно-жовтим» майже 5 років не вдається перемогти Кельн в офіційних зустрічах. Чи пощастить підопічним Томаса Тухеля цього разу здолати незручного суперника?

2. Інгольштадт – Лейпциг, Німеччина, 14 тур

Ще не так давно здавалося, що Інгольштадту вдалося подолати тривалу кризу, в якій команда перебувала. Але гостьова поразка в минулому турі від Вердера знову відкинула «чорних» на останнє місце турнірної таблиці. Тепер на Інгольштадт очікує побачення з лідером турнірних перегонів – Лейпцигом. «Бики» не програли жодного матчу в нинішньому чемпіонаті, а кожен поєдинок з 8-ми попередніх – завершили на власну користь. Чи стануть «чорні» легкою здобиччю для Лейпцига?

3. Гамбург – Аугсбург, Німеччина, 14 тур

Жахливий старт нинішнього чемпіонату у Гамбурга змінився досить оптимістичним продовженням. Вперше з початку сезону «динозаври» не програють впродовж 3-х турів поспіль, набравши у цих матчах 5 очок. Щоправда, із зони вильоту команді вибратися поки не вдається. Значно впевненіше почуває себе Аугсбург. От тільки останнім часом «фуггерів» охопила нічийна епідемія – у кожному з 3-х попередніх матчів чемпіонату вони розходилися миром з суперниками. Чи вдасться Гамбургу знову здобути очки?

4. Суонсі – Сандерленд, Англія, 15 тур

Гостьова поразка від Тоттенхема 0:5 в минулому турі не лише стала для Суонсі найбільшою в сезоні, але й опустила «лебедів» на останнє місце таблиці Прем’єр-ліги. А от Сандерленду, що також перебуває в числі головних аутсайдерів, здається, вдалося стабілізувати свою гру. «Чорні коти» здобули 3 перемоги в 4-х попередніх турах і, якщо не збавлятимуть обертів, мають усі шанси залишити зону вильоту. Наскільки переконливо Сандерленд виглядатиме в Уельсі?

5. Халл Сіті – Крістал Пелас, Англія, 15 тур

Халл Сіті продовжує серйозно лихоманити. У 3-х останніх турах «тигри» додали до свого активу тільки одне очко, опинившись на передостанньому місці. З іншого боку, від рятівної 17-ї сходинки турнірної таблиці команду відділяє усе той же один пункт. Вдалося перервати власне падіння і Крістал Пеласу. Після 6-ти поразок поспіль, в минулому турі «орли» повернулися на шлях перемог, розгромивши вдома Саутгемптон. Чи доведе Крістал Пелас закономірність свого останнього успіху?

6. Бернлі – Борнмут, Англія, 15 тур

Для дебютанта Прем’єр-ліги Бернлі розпочалися не найкращі часи. «Бордові» зазнали 3-х поразок поспіль і ризикують перетворитися на одного з головних аутсайдерів ліги. Покращити своє становище Бернлі зможе, якщо обіграє Борнмут. От тільки «вишні» - зовсім не подарунок. У цьому вже встиг переконатися Ліверпуль тиждень тому, який хоча і вів постійно в рахунку, в результаті поступився підопічним Едді Хау. Чи вистачить сил у Борнмута, щоб успішно виступити ще й у Бернлі?

7. Вулверхемптон – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 20 тур

Жахлива 9-матчева безвиграшна серія Вулверхемптона підійшла до завершення. Завдяки гостьовій перемозі над КПР, «вовкам» вдалося уникнути потрапляння до зони вильоту. Значно вищими є турнірні амбіції Фулхема. Лондонці зазнали тільки однієї поразки у 5-ти останніх турах, вигравши при цьому тричі. Від зони плей-офф за вихід до Прем’єр-ліги «дачників» тепер відділяє усього 3 пункти, тож для команди важливо й надалі регулярно набирати очки. На що поставити у цій дуелі?

8. Барнслі – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 20 тур

Впродовж останніх кількох місяців Барнслі перемагає надто рідко, щоб претендувати на щось серйозне. Але в минулому турі «дворнягам» вдалося по-справжньому потішити власних прихильників. В гостях вони розгромили міцний Бірмінгем, який веде боротьбу за підвищення у класі. Починає долати власну чорну смугу і Норвіч, який перервав серію з 5-ти поспіль поразок, обігравши Брентфорд і не полишає надій повернутися до першої 6-ки. Наскільки переконливими «канарки» будуть у Барнслі?

9. Сампдорія – Лаціо, Італія, 16 тур

Уже досить довгий час Сампдорія чергує домашні перемоги з виїзними нічиїми. Подібний графік дозволив генуезцям міцно закріпитися в середині таблиці. Але на більше команда поки не претендує – надто невдалим був її страт в нинішньому сезоні Серії «А». Цього разу на «Луїджі Ферраріс» завітає Лаціо. У минулому турі «орли» перервали свою 9-матчеву переможну серію, поступившись у римському дербі Ромі. Сампдорія виграла 4 попередні домашні поєдинки чемпіонату. Чи продовжить вона домашню переможну ходу?

10. Кротоне – Пескара, Італія, 16 тур

Минулої весни Кротоне та Пескара одночасно поповнили еліту італійського футболу, вийшовши із Серії «В». Але в найвищому дивізіоні ці команди виглядають дуже невиразно, посідаючи місця у зоні вильоту. Так Кротоне в попередніх 4-х турах спромігся здобути тільки одне очко і знаходиться на передостанньому місці. Усього на 2 пункти «акул» випереджає Пескара, якій не вдається перемогти вже впродовж 14-ти поєдинків чемпіонату. Чим завершиться принципова битва аутсайдерів?

11. Бордо – Монако, Франція, 17 тур

Тривалий час Бордо проходив турнірну дистанцію досить непогано, чергуючи домашні перемоги з виїзними нічиїми. Але в минулому турі «жирондинці» оступилися. На власному полі вони зазнали поразки від Лілля. Монако ж навіть виступи на 2 фронти не заважають претендувати на чемпіонський титул у Лізі 1. Наразі «червоно-білі» йдуть 2-ми, відстаючи від лідера – Ніцци – усього на 3 пункти. Чи під силу Бордо пригальмувати одного з головних фаворитів сезону?

12. Нансі – Анжер, Франція, 17 тур

Нансі не відзначається особливою стабільністю, тому й знаходиться в небезпечній близькості від зони вильоті. Разом з тим, на власному полі «біло-червоні» продовжують залишаться досить боєздатною командою, яка виграла 3 свої попередні домашні поєдинки. Не позаздриш і Анжеру. В 4-х останніх турах команда здобула тільки 2 очки і продовжує триматися в середині таблиці тільки завдяки минулим досягненням. Чи відсвяткує Нансі ще одну перемогу за підтримки рідних трибун?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 10 грудня.


Ми у Viber!