0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 620 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Фейеноорд – Фенербахче, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Момент істини для Фейеноорда. Щоб гарантовано вийти у плей-офф, роттердамцям необхідно перемагати Фенербахче з різницею, щонайменше, в 2 м’ячі. Втім, подужати турок – завдання не з легких, адже з 9-ти останніх матчів у всіх турнірах стамбульські «канарки» програли лише один. Чи до снаги господарям «Де Кюйп» виконати це завдання і, попри прогнози скептиків, зіграти в 1/16 фіналу Ліги Європи?

2. АЗ Алкмаар – Зеніт, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Перемога у виїзній зустрічі проти ірландського Дандолка вивела АЗ Алкмаар на 2-ге місце в групі, подарувавши голландцям  надію на плей-офф. Втім, щоб гарантовано зіграти в 1/16 фіналу «червоно-білим» потрібно вигравати і в заключному турі, а це – завдання надзвичайної складності. Хоча б з огляду на те, що Зеніт у нинішній Лізі Європи не втратив ще жодного очка. Чи вдасться пітерцям продовжити переможну ходу в Алкмаарі, чи все ж голландці скористаються відсутністю мотивацію у гостей?

3. Андерлехт – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Протистояння, в якому вирішиться доля першого місця в групі «С». Фаворитом, зважаючи на господарський статус, виглядає Андерлехт, який досі на груповому етапі не програвав – 3 перемоги та 2 нічиї. Втім, Сент-Етьєн мріє перервати безпрограшну серію брюссельців і, попри виїзний статус, спробує взяти 3 очки і виграти квартет. Чи до снаги гостям впоратися із цією задачею?

4. АПОЕЛ – Олімпіакос, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Ще одна битва за перше місце – цього разу в групі «В». У матчі першого кола в Піреях несподівано переміг АПОЕЛ – 1:0, який нині випереджає Олімпіакос на 1 пункт. Утім, греки вже гарантували собі путівку в плей-офф, а тепер прагнуть взяти реванш у кіпріотів за домашню поразку. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

5. Астра – Рома, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

У матчі першого кола в Римі Астра не мала жодних шансів, пропустивши 4-ри м’ячі без відповіді. Це була 2-га поспіль поразка румунів у Лізі Європи і, здавалося, про плей-офф їм можна забути. Втім, «зірки» швидко прийшли до тями, набрали в наступних 3-ох турах 7 очок і вийшли на 2-ге місце в квартеті. Щоб гарантувати собі путівку в 1/16 фіналу, Астрі достатньо перемогти вдома вже немотивовану Рому. Та чи погодяться на це «вовки», які на євроарені поки що не програвали?

6. Вікторія Плзень – Аустрія, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Перед заключним туром Аустрія опинилась в дуже не простій ситуації. Щоб зіграти у плей-офф, австрійцям необхідно перемагати у Плзені, а з цим можуть виникнути проблеми. Хоча б з огляду на те, в Лізі Європи віденці не можуть виграти вже 4-ри матчі поспіль. Та навіть якщо Аустрії вдасться набрати 3 очки, їм необхідно, аби в паралельній зустрічі Астра не змогла подужати Рому. Чи зійдуться зірки для команди з Відня?

7. Рапід Відень – Атлетик Більбао, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Перша і поки що остання перемога Рапіда в нинішній Лізі Європи сталася ще в стартовому турі, коли віденці вдома поклали на лопатки бельгійський Генк. Відтоді австрійці не вигравали і, як наслідок, втратили навіть теоретичні шанси на вихід у плей-фф. Відтак, у заключному матчі проти Атлетика футболісти Рапіду битимуться виключно за власний престиж. Натомість, Атлетик налаштовується на перемогу, яка може вивести басків на перше місце в групі. Чи вдасться «левам» виконати це завдання?

8. Сассуоло – Генк, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Сассуоло як не старалося, проте з мріями про плей-офф Ліги чемпіонів змушене попрощатися, адже навіть перемога в заключному турі над Генком залишає «зелено-чорних» за бортом 1/16 фіналу. Втім, грати у півсили, та ще й перед власними вболівальниками, підопічні Еусебіо Ді Франческо собі навряд чи дозволять. Чи вдасться Сассуоло гримнути дверима на прощання з Лігою Європи?

9. Стандард – Аякс, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Якщо Аякс уже гарантував собі перше місце в групі та путівку в плей-офф, то Стандарду розслаблятися поки що зарано. Перед заключним туром льєжці займають 2-ге місце, але їм у спину дихає Сельта, яка відстає лише через гіршу різницю забитих і пропущених м’ячів. Висновок очевидний: щоб зіграти в 1/16 фіналу, бельгійцям слід обов’язково перемагати Аякс. І чим переконливішим буде рахунок, тим краще. Та чи до снаги Стандару подужати лідера квартету?

10. Панатінаїкос – Сельта, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Панатінаїкос став одним з головних розчарувань групового етапу Ліги Європи. У 5-ти турах «зелені» спромоглися набрати лише 1 пункт, втративши навіть теоретичні шанси на продовження боротьби. Натомість, Сельта все ще може зіграти в 1/16 фіналу. Для цього галісійцям необхідно перемагати самим і сподіватися на осічку Стандарда в паралельній зустрічі. Чи вдасться «небесно-блакитним» подужати аутсайдера квартету?

11. Зальцбург – Шальке, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Зальцбург був близький, аби повернутися в боротьбу за вихід у плей-офф, проте в матчі попереднього туру не втримав перемогу в Краснодарі і, як наслідок, втратив навіть теоретичні шанси зіграти в 1/16 фіналу. Натомість, Шальке Євгена Коноплянки має 100-відсотковий показник набраних очок і зовсім не проти продовжити переможну ходу в Австрії. Чи вдасться «плутам» подужати вже немотивованих «биків»?

12. Ніцца – Краснодар, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Ніцца, схоже, вирішила пожертвувати Лігою Європи і сконцентрувати всі сили на Лізі 1, де «орли» нині очолюють чемпіонську гонку. Принаймні, лише цим можна пояснити невдачі команди Люсьєна Фавра на євроарені і втрату будь-яких шансів на вихід в 1/16 фіналу. Чи вдасться Ніцці гідно завершити виступи на груповому етапі і порадувати своїх уболівальників перемогою, чи все ж Краснодар привезе з Лазурового побережжя залікові бали?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 8-ого грудня.


Ми у Viber!