0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 619 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо К. – Бешикташ, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Достроково посівши останнє місце у власній групі, київське Динамо в заключному турі гратиме лише за власний престиж. «Біло-сині» не можуть перемогти впродовж 7-ми матчів Ліги чемпіонів поспіль, а в нинішньому груповому турнірі здобули тільки 2 очки. Що стосується Бешикташа, то «чорні орли» - єдина команда квартету, яка ще не програвала, хоча й звела 4 з 5-ти своїх поєдинків унічию. Перемога в цій грі гарантовано виведе турків до плей-офф Ліги чемпіонів. Чи зуміють динамівці завадити планам суперника?

2. Бенфіка – Наполі, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Чим далі, тим впевненіші результати демонструє Бенфіка в нинішньому єврокубковому сезоні. У 3-х попередніх турах португальці можуть похвалитися 7-ма очками, які вони здобули. Подібний результат дозволив «орлам» піднятися на 2-ге місце таблиці. Але найголовніше випробування Бенфіки – попереду. Лише перемога над Наполі допоможе їй гарантовано вийти з групи. «Партенопеї» не виграють впродовж 3-х турів, але усе ще лідирують. Чи втримаються італійці на вершині після свого візиту до Ліссабону?

3. Баварія – Атлетіко (Мадрид), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Навіть зазнавши 2-х поразок у 5-ти турах, Баварія достроково гарантувала собі вихід з групи. От тільки вище 2-го місця турнірної таблиці мюнхенцям уже не піднятися. Ще раніше усі свої завдання вирішив мадридський Атлетико. «Матрацники» - єдина команда нинішнього групового турніру, яка наразі має стовідсотковий показник набраних очок. Підопічні Дієго Сімеоне виграли усі 5 своїх матчів, у тому числі – і у Баварії в першому колі. Чим завершиться поєдинок, який не має жодного турнірного навантаження?

4. ПСВ Ейндховен – Ростов, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Протистояння з грандами європейського футболу, якими є мадридський Атлетико та Баварія, виявилося надто складним завданням для ПСВ Ейндховен. Наразі «червоно-білі» мають лише одне очко у активі і посідають останнє місце в групі. Але боротьба для нідерландців ще не закінчилася. Для того, щоб вийти до плей-офф Ліги Європи, команді Філліпа Коку потрібно перемагати Ростов, який поки випереджає ПСВ Ейндховен на 3 пункти. В минулому турі росіяни обіграли Баварію. Чи продовжать вони дивувати?

5. Базель – Арсенал, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Зігравши в попередньому турі унічию з болгарським Лудогорцем в гостях, Базель так і залишився на останньому місці у групі «А». Але шанси на потрапляння до Ліги Європи у швейцарців ще залишаються. В заключному турі швейцарцям потрібно виступити краще, ніж це зробить Лудогорець у виїзній грі проти французького ПСЖ. От тільки Арсеналу очки також потрібні. «Каноніри» поступаються парижанам лише за додатковими показниками і хочуть їх випередити. Чи під силу Базелю створити проблеми для команди Арсена Венгера?

6. Ліон – Севілья, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Ліону нарешті вдалося подолати кризу, яка переслідувала команду досить довго. Набравши 4 очки в 2-х попередніх турах, «ткачі» повернулися в боротьбу за вихід з групи. От тільки в останній ігровий день перед французами стоїть непросте завдання. Їм потрібно не просто перемагати Севілью, але робити це з різницею, як мінімум у 2 м’ячі. Самі ж «норвіонці» втратили лідерство, після того, як в минулому турі на власному полі поступилися італійському Ювентусу. Чи втримається Севілья хоча б на 2-ій позиції?

7. Байер – Монако, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Байер переживає непрості часи. Леверкузенцям не вдається виграти впродовж 4-х матчів різних змагань. А от у Лізі чемпіонів «фармацевти» виступають успішніше. Зігравши унічию у 4-х поєдинках і вигравши ще один, команда закріпилася на 2-му місці власної групи. Що ж стосується Монако, то, завдяки 2-м перемогам поспіль, «червоно-білі» достроково гарантували собі найвищу сходинку таблиці. На що поставити в цій дуелі?

8. Легія – Спортинг (Ліссабон), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

В останньому турі Легія та ліссабонський Спортинг мають визначити, хто з команд продовжить свої виступив  єврокубках, а хто – фінішує на останньому місці. Поляки хоча й демонструють яскравий результативний футбол, але здобули поки тільки одне очко. На 2 пункти їх випереджають «леви», в пасиві яких 3 поразки поспіль в головному єврокубку. В першому колі лісабонський Спортинг виявився сильнішим за Легію. Чи вдасться «армійцям» реваншуватися за ту невдачу?

9. Брюгге – Копенгаген, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Брюгге жахливо проводить нинішній єврокубковий сезон. «Чорно-сині» програли усі 5 своїх матчів власної групи, достроково втративши будь-які шанси на продовження боротьби. Серйозно пригальмував і Копенгаген. 2 нічиї данців з однаковим рахунком 0:0, відкинули «левів» на 3-тє місце таблиці. Хоча шанси повернути собі 2-гу позицію у підопічних Столе Сольбаккена ще лишилися. Для цього їм потрібно вигравати самим і очікувати на втрату очок Порту в паралельному матчі. Чи зуміють «леви» виконати хоча б першу з цих умов?

10. Карабах – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Поразка в минулому турі від ліберецького Слована дуже дорого коштувала Карабаху. Після неї азербайджанці опустилися на 3-тє місце турнірної таблиці, дозволивши себе наздогнати і випередити грецькому ПАОКу. За таких умов, у «скакунів» не лишається іншого виходу, як перемагати грізну Фіорентину. «Фіалки» за останній час також дещо пригальмували, але поки усе ще міцно тримаються у лідерах власної групи. Чим завершиться азербайджансько-італійське протистояння?

11. Коньяспор – Гент, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Коньяспор – головний аутсайдер групи «Н» Ліги Європи. У 5-ти турах «зелено-білі» спромоглися здобути жалюгідне одне очко і у заключному поєдинку боротимуться лише за честь власного клубу. А от Генту перемога у цій грі потрібна, як повітря. Видавши 3-матчеву безвиграшну серію, впродовж якої вони здобули лише одне очко, «буйволи» поступилися 2-им місцем Бразі. Тепер Генту потрібно вигравати самому і очікувати на втрату очок португальцями. Чи обіграють «буйволи» найслабшу команду квартету?

12. Брага – Шахтар, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Здобувши до цього у власній групі лише одну перемогу, Брага все одно має непогані шанси на продовження боротьби на стадії плей-офф. Для цього «зброярам» потрібно здобувати максимальний результат у поєдинку проти зовсім немотивованого Шахтаря. Українці усі свої питання вирішили заздалегідь. Завдяки 5-ти перемогам в 5-ти зустрічах, «помаранчево-чорні» стали недосяжними для суперників і навряд чи зіграють у Бразі найсильнішим складом. Чи стануть «червоно-білі» першим клубом, який відбере очки у Шахтаря?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 6 грудня. 


Ми у Viber!