0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 618 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зірка – Олександрія, Україна, 17 тур

Зірка на спаді. У 5-ти останніх турах команда з Кропивницького зазнала 4-ох поразок, а ось перемога була лише одна – підопічні Даріо Друді подужали кризову Волинь. Тепер на них очікує домашня дуель із міцною Олександрією, яка не полишає надій втрутитись у розподіл місць в зоні єврокубків. Як Зірка складе цей іспит?

2. Евертон – Манчестер Юнайтед, Англія, 14 тур

Перед стартом сезону Манчестер Юнайтед називали одним з головних претендентів на чемпіонство, проте реальність виявилася куди суворішою. Неймовірно, але в 7-ми останніх турах «червоні дияволи» здобули лише одну перемогу, випавши з чемпіонської гонки, а невдача у виїзній зустрічі проти Евертона може стати ще одним могутнім ударом по амбіціях Жозе Моуріньо. Чи вдасться «ірискам» продовжити спад манкуніанців?

3. Ренн – Сент-Етьєн, Франція, 16 тур

Ренн – одна з найбільш ефективних домашніх команд сезону в Лізі 1. З 8-ми матчів на власному полі бретонці виграли 6-ть при 2-ох нічиїх. На максимум очок команда Крістіана Гюркуффа розраховує і в зустрічі проти Сент-Етьєна. Втім, подужати «зелених» – завдання не з легких. Хоча б з огляду на те, що востаннє на виїзді Сент-Етьєн програвав ще два місяці тому. На що очікувати від цього протистояння?

4. Дармштадт – Гамбург, Німеччина, 13 тур

Протистояння аутсайдерів БундесЛіги. Гамбург – єдина команда чемпіонату, яка досі не здобула ще жодної перемоги, а минуло вже 12-ть турів. Не надто райдужні перспективи і в Дармштадта, який програв свої останні 4-ри матчі. На що поставити в дуелі команд, яким пророкують виліт з еліти німецького футболу?

5. Аугсбург – Айнтрахт, Німеччина, 13 тур

Востаннє Айнтрахт перемагав Аугсбург ще 4-ри роки тому. Відтоді суперники зіграли 7 матчів і найпопулярніший результат – нічия, яка була зафіксована в 4-ох випадках. Ще тричі вигравали «фюггери». Чи до снаги франкфуртцям перервати безвиграшну серію в дуелях із Аугсбургом?

6. Алавес – Лас-Пальмас, Іспанія, 14 тур

Протистояння команд, які ще рік тому грали в Сегунді, а нині вражають сенсаціями в Прімері. Приміром, серед жертв Алавеса вже є Барселона та Вільяреал. Окрім цього, баски встигли відібрати очки і в мадридського Атлетико. Надзвичайно переконливо виглядає і Лас-Пальмас, який лише на 3 очки відстає від зони єврокубків. На що очікувати від дуелі сенсаційних дебютантів еліти?

7. Депортиво – Реал Сосьєдад, Іспанія, 14 тур

Сосьєдад набрав прекрасний хід. Із 6-ти останніх матчів у всіх турнірах баски виграли 5-ть, а єдина втрата очок сталася тиждень тому в зустрічі проти Барселони – нічия 1:1, що також можна вважати цілком пристойним результатом. Продовжити вдалу серію сан-себастьянці спробують в Ла-Коруньї, але чи погодиться з цим Депортиво?

8. Лаціо – Рома, Італія, 15 тур

Дербі вічного міста! Фаворитом дуелі виглядає Рома, яка нині демонструє куди стабільніші результати за своїх сусідів. На користь «вовків» говорить і статистика, адже востаннє вони програвали Лаціо ще у травні 2013-ого року. Відтоді суперники зіграли 6-ть матчів, 4-ри з яких виграла Рома і ще двічі була зафіксована нічия. Чи до снаги «орлам» перервати безвиграшну серію в протистояннях зі своїм найлютішим ворогом?

9. Сампдорія – Торино, Італія, 15 тур

Торино, схоже, зовсім не проти знову поборотися за місце в зоні єврокубків. В активі «биків» – 3 перемоги поспіль, які були здобуті з різницею у, щонайменше, 2 м’ячі. Зупинити «гранатових» налаштована Сампдорія, чия переможна домашня серія нараховує вже 3 поєдинки. Чи вдасться генуезцям її продовжити в протистоянні із суперником, який перебуває нині на піку форми?

10. Пескара – Кальярі, Італія, 15 тур

Пескара застрягла в зоні вильоту і вибратися звідти буде дуже не просто. Тим більше, що форма «дельфінів», відверто, залишає бажати кращого. Пескара програла 6-ть своїх останніх матчів, а єдина перемога команди була здобута ще в серпні. Та й то вона була технічна. Чи вдасться Пескарі зупинити серію невдач у домашній дуелі із Кальярі, яке особливою стабільністю також не вирізняється?

11. К’єво – Дженоа, Італія, 15 тур

Протистояння міцних середняків Серії «А». Фаворитом виглядає К’єво, яке гратиме вдома. Втім, Дженоа нині на ходу, а тиждень тому переконливо розібралася із самим Ювентусом – 3:1. Втім, це було вдома, а на що очікувати від «грифонів» у негостинній Вероні?

12. Удінезе – Болонья, Італія, 15 тур

В останні роки у протистояннях Удінезе та Болоньї є цікава особливість. Ось уже в 7-ми поспіль матчах між суперниками команда, яка грає вдома, не може перемогти. За цей час тричі вигравали виїзні фріульці і лише в одному випадку сильнішою була Болонья. Можливо, настав час руйнувати традиції минулого?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 4-ого грудня.

Ми у Viber!