0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 617 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Барселона – Реал (Мадрид), Іспанія, 14 тур

До першого в нинішньому сезоні «ель-класіко» Барселона та мадридський Реал підходять у  різному настрої та психологічному стані. Каталонці втрачали очки у кожному з 2-х попередніх матчів, розійшовшись миром спочатку з Малагою, а потім – з Реал Сосьєдадом. А от «вершкових» - не спинити. Завдяки 6-ти перемогам поспіль у Прімері підопічні Зінедіна Зідана не лише закріпилися на вершині таблиці, але й відірвалися від «синьо-гранатових» на 6 очок. Чи вдасться Барселоні пригальмувати мадридців і скоротити відставання від лідера?

2. Манчестер Сіті – Челсі, Англія, 14 тур

Манчестер Сіті ніяк не вдається повернути перше місце в турнірній таблиці, яке команда втратила кілька турів тому. Навіть після 2-х перемог поспіль над Крістал Пеласом та Барнлі «містяни» йдуть лише 3-ми, адже головні опоненти очок також не втрачають. Очолює ж турнірну таблицю Челсі. «Сині» виграють вже впродовж 7-ми матчів чемпіонату, щоправда, випереджають Манчестер Сіті тільки на один пункт. Чим завершиться протистояння 2-х претендентів на чемпіонський титул?

3. Вест Хем – Арсенал, Англія, 14 тур

Безвиграшна серія Вест Хема налічує уже 4 матчі. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – «молотобійці» ризикують потрапити до зони вильоту, від якої знаходяться на відстані усього в одне очко. Щоправда, гостьова нічия з Манчестер Юнайтедом свідчить про те, що потенціал в команди є. А от Арсеналу після 2-х нічиїх таки вдалося повернутися на шлях перемог. «Каноніри» перебувають в компанії лідерів і не збираються її залишати. В минулому сезоні Арсенал так і не зумів переграти Вест Хем. Як буде цього разу?

4. Сандерденд – Лестер, Англія, 14 тур

Сандерленд – уже не та проблемна команда, яка програвала майже усім у вересні та жовтні. Не так давно «чорні коти» перервали тривалу смугу невдач, здобувши 2 перемоги поспіль. Щоправда, поступившись після цього Ліверпулю в гостях, Сандерленд знову опустився на останнє місце таблиці. Далеко не все гаразд і у Лестера. Поки ще діючий чемпіон Англії набрав тільки 2 пункти в 4-х попередніх турах і тепер ризикує в будь-який момент опинитися в зоні вильоту. Чи варто «лисам» розраховувати на очки в Сандерленді?

5. Крістал Пелас – Саутгемптон, Англія, 14 тур

Падіння Крістал Пеласа триває. Поразка від Суонсі в минулому турі чемпіонату стала 6-ю поспіль для «орлів». Таким чином, лондонці впритул наблизилися до зони вильоту і з дуже великою вірогідністю туди потраплять, якщо не обіграють Саутгемптон на власному полі. «Святі» змушені розриватися, виступаючи на 3 фронти, тож піднятися вище середини таблиці їм поки не вдається. На початку нинішнього сезону Саутгемптон вибив Крістал Пелас з Кубка ліги. Чи здолають «святі» знову зручного суперника?

6. Вест Бромвіч – Уотфорд, Англія, 14 тур

3 матчі без поразок – дуже непоганий результат для Вест Бромвіча. Тим більше, що 2 з цих поєдинків «дрозди» виграли, і лише в останньому турі підопічні Тоні Пьюліса зіграли унічию з Халл Сіті в гостях. Таким чином Вест Бромвіч міцно закріпився в середині турнірної таблиці. Усього на очко «дроздів» випереджає Уотфорд. «Шершні» впродовж останнього місяця незмінно чергують перемоги з поразками. За подібною схемою, нині Уотфорд має вигравати. Але чи погодиться з цим Вест Бромвіч?

7. Фулхем – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 19 тур

Нестабільність результатів заважає Фулхему претендувати в нинішньому чемпіонаті на щось серйозне. От і зараз, здобувши пару ефектних перемог, «дачники» знову здали, додавши до свого активу у 2-х попередніх турах всього одне очко. Інша річ – Рединг. «Королівські» набрали крейсерську ходу, видавши серію з 5-ти виграшів у Чемпіоншипі поспіль. Подібні результати підняли Рединг на 3-тє місце турнірної таблиці. Чи продовжать «синьо-білі» дивувати, обігравши ще й Фулхем?

8. Блекберн – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 19 тур

Ще не так давно Блекберн відчував серйозні проблеми. Але 2 перемоги поспіль дозволили «ріверсайдцям» залишити зону вильоту, а також повернути впевненість у власних силах. Тепер «синьо-білі» налаштовуються дати бій ще й Хаддерсфілду. «Тер’єри», у свою чергу, відмінно розпочали нинішній сезон, але надовго їх не вистачило. Здобувши тільки очко в 4-х попередніх турах, команда лише завдяки попереднім досягненням поки ще утримується у верхній частині таблиці. Чи зуміє Блекберн скористатися проблемами Хаддерсфілда?

9. Вольфсбург – Герта, Німеччина, 13 тур

За кілька років Вольфсбург перетворився з однієї із кращих команд Німеччини на проблемний клуб, що веде боротьбу за збереження місця у першій Бундеслізі. Так в 11-ти попередніх турах «вовки» спромоглися здобути усього одну перемогу, виглядаючи на футбольному полі дуже невиразно. Важко буде «зелено-білим» розраховувати на очки і в матчі з Гертою. Берлінці знаходяться серед лідерів, хоча на виїзді і не вигравали дуже давно. Чи здобуде «стара дама» максимальний результат у Вольфсбурзі?

10. Хоффенхайм – Кельн, Німеччина, 13 тур

Хоффенхайм продовжує залишатися однією з 2-х команд першої Бундесліги, які в нинішньому сезоні ще не програвали. От тільки унічию «синьо-білі» грають поки частіше, ніж перемагають, тож і знаходяться тільки на 6-му місці. Зовсім нещодавно підопічних Юліана Нагельсманна в турнірній таблиці спочатку наздогнав, а потім – і випередив Кельн. «Козли» здобули 4 очки в 2-х попередніх турах. Не так давно Кельн вибив Хоффенхайм з Кубка Німеччини. Чи вдасться «синьо-білим» помститися за ту невдачу?

11. Вердер – Інгольштадт, Німеччина, 13 тур

Вердер переживає дуже складні часи. В останніх 5-ти поєдинках бременці спромоглися набрати лише одне очко. Сталася ця подія в минулому турі, коли «зелено-білі» розійшлися миром зі ще більш кризовим Гамбургом. Нині Вердер знаходиться в зоні перехідних матчів, з якої не може вибратися. Серйозні проблеми переживає і Інгольштадт. «Чорні» йдуть передостанніми, хоча починають виходить з кризи, не програючи впродовж 2-х турів поспіль. Чим завершиться битва аутсайдерів?

12. Лейпциг – Шальке, Німеччина, 13 тур

Якщо ще місяць тому усі дивувалися впевненому виступу Лейпцига в чемпіонаті, то зараз до цього вже починають звикати. Новачок першої Бундесліги виграв кожен з 7-ми попередніх матчів чемпіонату і очолює турнірну таблицю, на 3 пункти випереджаючи Баварію. Перервати переможну ходу «биків» спробує Шальке, який також знаходиться в чудовій формі. «Кобальтові» були сильнішими в 5-ти останніх зустрічах різних змагань. Аргументи якого з клубів виявляться переконливішими?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.25 суботи, 3 грудня.


Ми у Viber!