0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 616 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Юнайтед – Вест Хем, Англія, Кубок ліги, 1/4 фіналу

Не надто вдало виступаючи в чемпіонаті Англії, Манчестер Юнайтед серйозно поставився до внутрішніх кубкових змагань. Так в 1/8 фіналу Кубка ліги підопічні Жозе Моуріньо на власному полі здолали своїх земляків з Сіті. Наступний їх суперник на шляху до трофею – Вест Хем. «Молотобійці» також налаштовані рішуче – на попередній стадії змагань вони були сильнішими за Челсі. Усього кілька днів тому Манчестер Юнайтед не зумів обіграти Вест Хем в рамках чемпіонату. Чи здолають «червоні дияволи» лондонців з 2-го разу?

2. Арсенал – Саутгемптон, Англія, Кубок ліги, 1/4 фіналу

Арсенал не програє вже впродовж 19-ти матчів різних змагань. Без сумніву, такий результат заслуговує на повагу. Щоправда, останнім часом «каноніри» надто часто грають унічию. Щоб здобути путівку до півфіналу, підопічним Арсена Венгера потрібно перемагати нестабільний Саутгемптон. Нинішній сезон «святі» проводять гірше, ніж попередній, хоча минулих вихідних і перервали власну 3-матчеву безвиграшну серію. В гостях Саутгемптон не перемагає 6 матчів поспіль. Чого очікувати від «святих» на «Емірейтсі»?

3. Гранада – Осасуна, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Дві найгірші на сьогодні команди іспанської Прімери зустрінуться між собою в 1/16 фіналу Кубка Іспанії. Гранада не виграла ще жодного матчу в нинішньому сезоні, а в чемпіонаті посідає останнє місце. Щоправда, 3 з 5-ти попередніх зустрічей «насріди» звели унічию. А от Осасуна в листопаді лише програвала. В пасиві «червоних» - 3 поразки поспіль і жодного забитого м’яча у цих зустрічах. Чи вдасться Гранаді відсвяткувати перемогу в офіційному матчі вперше з початку травня нинішнього року?

4. Кордоба – Малага, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Представник Сегунди Кордоба переживає не найкращі часи. Якщо в минулому сезоні «халіфи» знаходилися серед лідерів 2-го за силою іспанського дивізіону, то нині не можуть виграти вже впродовж 7-ми матчів різних змагань, опустившись до нижньої частини таблиці. А от Малага – знаходиться на підйомі. «Анчоуси» програли лише один матч Прімери з 7-ми попередніх, зовсім нещодавно відібравши очки навіть у Барселони. Чи під силу скоромній Кордобі нав’язати боротьбу міцному середняку Прімери?

5. Мурсія – Сельта, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Вперше в своїй історії пробившись до Сегунди, Мурсія докладає усіх зусиль, щоб там втриматися. Але жертвувати заради цієї мети Кубком Іспанії «університет» не збирається. Принаймні, в попередньому раунді турніру Мурсія вибила зі змагань Мальорку, здолавши «острів’ян» в гостях. От тільки Сельта – суперник значно серйозніший. В минулому сезоні футболісти з Віго дісталися півфіналу Кубка Іспанії. Не гірше вони збираються виступити і цього разу. Чи матиме Мурсія шанси зупинити «кельтів»?

6. Сент-Етьєн – Марсель, Франція, 15 тур

Сент-Етьєн – одна з наймиролюбніших команд французької Ліги 1. А от виграють «зелені» не так часто, як того хотілося б їх прихильникам, тому й знаходяться за межами зони єврокубків. Ще менш стабільними та прогнозованими є результати Марселя. Якщо на власному полі «провансальцям» ще вдається брати очки, то на виїзді 2 попередні поєдинки чемпіонату вони програли без шансів. Сент-Етьєн впродовж 6-ти матчів не може перемогти Марсель. Настав час переписати історію?

7. Нант – Ліон, Франція, 15 тур

Впродовж останнього місяця Нант незмінно чергує домашні нічиї з виїзними поразками. Подібний графік призвів до того, що «канарки» опинилися за крок до потрапляння в зону вильоту. Щоб уникнути цієї неприємної процедури, «жовто-зеленим» потрібно брати очки в зустрічі з Ліоном. От тільки зробити це буде непросто. Нещодавно «ткачі» виграли 3 матчі чемпіонату поспіль, після чого зупинити їх зумів лише ПСЖ. Чи вдасться підопічним Бруно Генезіо здобути максимальний результат у Нанті?

8. Генгам – Ніцца, Франція, 15 тур

Генгам охопила нічийна епідемія. 3 останні матчі чемпіонату «червоно-чорні» завершили унічию. Внаслідок подібних результатів команда втратила місце у зоні єврокубків, але не полишає надій знову туди повернутися. Тепер на Генгам очікує побачення з лідером Ліги 1 – Ніццою. На страті нинішнього сезону підопічні Люсьєна Фавра виглядали дуже переконливо, але нині дещо пригальмували, вигравши тільки один поєдинок з 3-х попередніх. На що поставити у цьому протистоянні?

9. Бастія – Бордо, Франція, 15 тур

Станом на сьогодні Бастія – одна з найпроблемніших команд французької Ліги 1. Востаннє перемагали корсиканці ще наприкінці вересня, після чого видали безвиграшну серію тривалістю у 7 матчів. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, Бастія ризикує опуститися в зону вильоту, вибратися з якої потім буде складно. Що стосується Бордо, то «жирондинці» чергують домашні перемоги з виїзними нічиїми, знаходячись недалеко від групи лідерів. Чи зуміє Бордо нарешті перемогти за межами рідного міста?

10. Нансі – Мец, Франція, 15 тур

Ще минулого сезону Нансі та Мец зустрічалися між собою в рамках Ліги 2. Зараз же вони підвищилися в класі і змагаються в найвищому дивізіоні французького футболу. Значно краще у еліті поки почувається Мец. Здобувши 5 очок в 3-х попередніх турах, «темно-бордові» закріпилися в середині таблиці. А от Нансі – продовжує перебувати в компанії головних аутсайдерів. Щоправда, і у «біло-червоних» спостерігається тенденція до покращення результатів. Чим завершиться дуель дебютантів Ліги 1?

11. Аустрія – Зальцбург, Австрія, 17 тур

Вигравши 6 з 7-ми попередніх матчів чемпіонату Австрії, Аустрія продовжує боротьбу за найвищі місця. Нині віденці посідають 3-тє місце, але від дуету лідерів відстають усього на 2 пункти. У спину Аустрії продовжує дихати Зальцбург. Чемпіон країни 3-х попередніх сезонів не найкращим чином розпочав нинішній турнір. От і в 3-х попередніх турах «бики» програли одразу двічі. Зальцбург перемагав Аустрію у кожній з 4-х останніх особистих зустрічей між цими командами. Чи вдасться «фіалкам» уникнути поразки цього разу?

12. Хартс – Рейнджерс, Шотландія, 10 тур

4-матчева безвиграшна серія Хартса підійшла до завершення. Після 3-х поспіль нічиїх, в минулому турі «серця» розгромили Мазервелл на власному полі, що дозволило їм включитися в боротьбу за високі турнірні позиції. У групі лідерів перебуває і Рейнджерс, який щойно повернувся до Прем’єр-ліги. Уже зараз команда знаходиться на 2-му місці. І якщо за чемпіонство їй боротися ще рано, то втриматися на своїй нинішній позиції Рейнджерс має усі шанси. Наскільки гостинним для «світло-синіх» виявиться Едінбург?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 середи, 30 листопада.


Ми у Viber!