0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 615 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тираду лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати  - Зоря, Україна, 16 тур

Карпати – головний претендент на пониження в класі, проте складати зброю львів’яни поки що не збираються. Тим більше, що останнім часом команда виглядає вже не так безпорадно, як ще місяць тому. У матчі першого кола Зорі вдалося зламати опір «левів» і здобути перемогу – 2:1. Втім, цього разу луганчани будуть дещо втомлені після виїзного поєдинку Ліги Європи проти Фенербахче. Чи вистачить у команди Юрія Вернидуба сил, аби подужати аутсайдера УПЛ?

2. Болонья – Аталанта, Італія, 14 тур

Аталанта продовжує дивувати. У чемпіонаті бергамці не знають гіркоти поразок ось уже 8 матчів поспіль, 7 з яких були виграні, а серед жертв «синьо-чорних» Інтер, Сассуоло, Наполі та Рома. Чи вдасться команді Джан П’єро Гасперіні продовжити свою прекрасну серію у протистоянні з Болоньєю, яка славиться впертим характером?

3. Кальярі – Удінезе, Італія, 14 тур

Удінезе не програвало 4-ри тури поспіль, однак тиждень тому в домашньому протистоянні із Наполі фріульці все ж були змушені капітулювати. Тепер на них очікує вояж на Сардинію і поєдинок проти Кальярі. Дві останніх виїзних зустрічі проти «острів’ян» «зебри» програли, пропускаючи при цьому, щонайменше, 3 м’ячі. Чи вдасться Удінезе нарешті уникнути поразки на негостинній Сардинії?

4. Кротоне – Сампдорія, Італія, 14 тур

Криза Кротоне продовжується. Після домашньої перемоги над К’єво, яка, здавалося б, надихне «акул» на нові звершення, вони знову почали програвати. Спершу «піфагорійці» поступилися на виїзді Інтеру – 0:3, після чого капітулювали в домашній дуелі із Торино – 0:2. Чи зміниться щось у протистоянні із Сампдорією, яка, схоже, набрала свою оптимальну форму?

5. Ліон – ПСЖ, Франція, 14 тур

ПСЖ, незвично для себе, після 13-ти турів перебуває на 3-ому місці, але все одно залишається головним претендентом на чемпіонство. Безпрограшна серія парижан у чемпіонаті нараховує вже 6-ть матчів, 5-ть з яких були виграні. Втім, вояж до Ліону легкого життя «шейхам» не обіцяє. Про це говорить і статистика, адже в 2-ох останніх виїзних поєдинках проти «ткачів» у рамках чемпіонату ПСЖ не виграв. До того ж, Ліон нині на ходу і 3 перемоги поспіль підтверджують прекрасну форму господарів. Чи по зубам команді Унаї Емері такий суперник?

6. Анжер – Сент-Етьєн, Франція, 14 тур

Сент-Етьєн – одна з найкомпромісніших команд сезону в Лізі 1. З 13-ти матчів чемпіонату 6-ть «зелені» завершили миром. Цілком ймовірно, що нічия буде зафіксована і в протистоянні із Анжером. На користь такого сценарію говорить і статистика, адже з 4-ох очних дуелей 3 команди завершили миром. Чи варто очікувати на компромісний результат у цьому поєдинку?

7. Херенвен – Аякс, Нідерланди, 14 тур

Аякс продовжує переслідувати Фейеноорд у чемпіонській гонці, тож у виїзній зустрічі проти Херенвена розраховує виключно на 3 очки. На користь гостей говорить шалена мотивація і статистика очних дуелей, адже амстердамці незмінно перемагали «суперфризів» у 5-ти останніх матчах із різницею, щонайменше, в 2 м’ячі. Чи до снаги Херенвену зіпсувати плани фаворита?

8. Утрехт – Фейеноорд, Нідерланди, 14 тур

Три тури без перемог дещо послабили лідерські позиції Фейеноорда, однак тиждень тому роттерддамцям нарешті вдалося перервати малоприємну серію, перемогти і втриматися на вершині Ередвізії. Втім, почивати на лаврах підопічним Джованні Ван Бронкхорста ніколи, адже їм у спину дихає Аякс, а попереду – не проста дуель проти Утрехта, який не знає гіркоти поразок ось уже 5-ть турів поспіль. Чи вдасться Фейеноорду покласти на лопатки такого опонента?

9. Саутгемптон – Евертон, Англія, 13 тур

Після прекрасного старту Евертон розгубив форму і нині виглядає вже не так переконливо як у серпні, чи вересні. У 7-ми останніх турах АПЛ «іриски» спромоглися здобути лише одну перемогу, випавши з претендентів на місце в топ-четвірці, а попереду – вояж на «Сент Мерріс», де грати завжди не просто. Саутгемптон, і сумніватися в цьому не доводиться, після нічиєї із Ліверпулем налаштований нарешті виграти і тим самим перервати малоприємну серію з 4-ох матчів без перемог. Чи вдасться «святим» реалізувати свої плани?

10. Стандард – Зюльте-Варегем, Бельгія, 16 тур

Зюльте-Варегем продовжує очолювати чемпіонську гонку в Бельгії, відірвавшись від найближчих переслідувачів уже на 5 очок. У виїзному протистоянні зі Стандардом статус гостей, як фаворитів зустрічі, жодних сумнівів не викликає. Втім, льєжці можуть поставити лідеру підніжку. В нинішньому сезоні «червоні» надзвичайно переконливо виглядають в рідних стінах, здобувши в 7-ми домашніх матчах 5-ть перемог при лише одній поразці. Чи вдасться Стандарду пригальмувати лідера чемпіонату?

11. Рапід Відень – Штурм, Австрія, 16 тур

Ще місяць тому лідерство Штурма жодних питань не викликало, проте потім утрапився спад, який триває і донині. Безвиграшна серія «чорних» триває вже 4-ри матчі, 2 з яких були програні. Як наслідок, переслідувачі підібралися до хлопців з Грацу на відстань у 2 очки, тому у виїзній дуелі проти Рапіду, аби втриматися на вершині, Штурму необхідно лише перемагати. Чи погодяться з цим віденці?

12. Краснодар – Зеніт, Росія, 15 тур

Зеніт набрав вражаючий темп. У 10-ти останніх турах РПЛ пітерці здобули 8 перемог, перетворившись на головного конкурента Спартака в боротьбі за чемпіонський титул. Щоб не відставити від «народної команди», підопічним Мірчі Луческу потрібно перемагати в Краснодарі, а з цим можуть виникнути серйозні проблеми. Чи вдасться Зеніту їх вирішити?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 27-ого листопада.

Ми у Viber!