0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 614 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Тоттенхем, Англія, 13 тур

Челсі знаходиться у відмінній формі. Видавши серію з 6-ти перемог поспіль в чемпіонаті і не пропустивши в цих матчах жодного м’яча, «сині» очолили турнірну таблицю. Щоб втриматися на вершині, підопічним Антоніо Конте потрібно не збавляти оберти і вигравати ще й у своїх земляків із Тоттенхема. Після 4-х нічиїх в Прем’єр-лізі, «шпорам» таки вдалося повернутися на шлях перемог, але поки вони залишаються за межами першої четвірки. Який результат подарує нам лондонське дербі?

2. Лестер – Міддлсбро, Англія, 13 тур

Зробивши головну ставку на успішний виступ у Лізі чемпіонів, Лестер створив собі серйозні проблеми в чемпіонаті Англії. В 3-х попередніх турах «лиси» записали до свого активу усього одне очко і нині знаходяться на відстані лише в 2 пункти від зони вильоту. Одним із сусідів Лестера по нижній частині таблиці є Мідділсбро. «Смогги» виграли лише один матч чемпіонату з 10-ти попередніх і відстають від «лисів» на очко. 3 останні виїзні зустрічі Міддлсбро завершував унічию. На що розраховувати «червоно-білим» цього разу?

3. Суонсі – Крістал Пелас, Англія, 13 тур

Як Суонсі, так і Крістал Пелас переживають далеко не найкращі часи. Валлійці, після перемоги у стартовому турі, не виграють вже впродовж 11-ти зустрічей поспіль. Подібні провальні результати призвели до того, що «лебеді» опустилися на останнє місце турнірної таблиці. Що ж стосується Крістал Пеласа, то «орли» програють уже в 5-му своєму матчі поспіль, хоча поки ще й знаходяться поза зоною вильоту. 4 з 5-ти попередніх матчів між цими суперниками завершувалися унічию. Чи визначать вони сильнішого зараз?

4. Халл Сіті – Вест Бромвіч, Англія, 13 тур

Халл Сіті зовсім не вражає. З 8-ми попередніх матчів чемпіонату «тигри» програли 7. Коли на початку листопада «помаранчево-чорні» здолали Саутгемптон, здавалося, що найгірші часи закінчилися, але в минулому турі Халл Сіті розгромно поступився Сандерленду і продовжує перебувати в зоні вильоту. А от Вест Бромвічу таки вдалося вийти з кризи, в якій команда тривалий час перебувала. Завдяки 2-м перемогам, «дрозди» міцно закріпилися в числі середняків. Чи здобуде Вест Бромвіч очки у 3-ій грі поспіль?

5. Айнтрахт – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 12 тур

Демонструючи переконливі результати впродовж кількох місяців поспіль, Айнтрахт знаходиться за крок до потрапляння у зону єврокубків. В чемпіонаті франкфуртці не програють вже впродовж 5-ти поєдинків, вигравши 2 попередні з них. Черговим серйозним випробування для «орлів» стане побачення з грізною дортмундською Борусією, яка повертається на свій звичний високий рівень. «Чорно-жовті» вже 3-ті в таблиці і не збираються цим обмежуватися. Чи зупинить Айнтрахт одного з лідерів?

6. Борусія (Менхенгладбах) – Хоффенхайм, Німеччина, 12 тур

Виступи на 2 фронти дуже нелегко даються менхенгладбахській Борусії. Якщо в Лізі чемпіонів «жеребці» виглядають досить гідно, то в німецькому чемпіонаті «чорно-біло-зелених» зовсім не впізнати. Набравши усього 2 очки в 6-ти попередніх турах, підопічні Андре Шуберта не можуть вибратися з нижньої частини таблиці. Інша річ – Хоффенхайм. «Синьо-білі» не програли жодного матчу нинішнього сезону в Бундеслізі, хоч і зловживають нічийними результатами. Чи продовжить Хоффенхайм свою безпрограшну ходу?

7. Гамбург – Вердер, Німеччина, 12 тур

Після відносно спокійного попереднього чемпіонату, Гамбург проводить черговий провальний сезон. В 11-ти турах «динозаври» не здобули жодної перемоги, перебуваючи на останній сходинці таблиці. Щоправда, виїзна нічия з Хоффенхаймом тиждень тому вселяє оптимізм в серця прихильників Гамбурга. Не набагато краще почувається і Вердер. В пасиві «зелено-білих» - 4 поразки поспіль і місце в зоні перехідних матчів. Чим завершиться протистояння аутсайдерів Бундесліги?

8. Інгольштадт – Вольфсбург, Німеччина, 12 тур

Після провального старту сезону, Інгольштадт поволі починає приходити до тями. В минулому турі «чорні» відсвяткували першу в чемпіонаті перемогу, здолавши в гостях Дармштадт. От тільки, щоб вибратися із зони вильоту, Інгольштадту потрібно вигравати частіше, ніж він робить це зараз. Дуже складні часи переживає нині і Вольфсбург. «Вовки» програли 4 з 5-ти попередніх зустрічей чемпіонату, недалеко утікши від головних аутсайдерів. На що поставити в дуелі двох проблемних клубів?

9. Кан – Генгам, Франція, 14 тур

Після того, як на початку листопада Кан на власному полі обіграв грізну Ніццу, здавалося, що «червоно-синім» вдалося подолати кризу. Але, як згодом виявилося, це було хибне враження. Далі команда Патріса Гаранда зазнала 4-ї поразки в 5-ти останніх турах, опинившись за крок до потрапляння у зону вильоту. У той же час Генгам – приємно дивує. «Червоно-чорні» не програють вже впродовж 5-ти турів поспіль, претендуючи на високі турнірні позиції. Чи вдасться Генгаму відсвяткувати перемогу в Кані?

10. Нант – Лілль, Франція, 14 тур

Падіння Нанта триває. У 4-х останніх турах «канарки» додали до свого активу усього одне очко, тож нікого не здивує, якщо вже найближчим часом «жовто-зелені» опиняться в числі головних аутсайдерів ліги. Щоб не потрапити до зони вильоту, Нанту потрібно перемагати Лілль, який також переживає спад. «Доги» зазнали 3-х поразок поспіль з однаковим рахунком 0:1, після чого опустилися на передостаннє місце турнірної таблиці. Чи під силу Ліллю перервати власну смугу невдач?

11. Боавішта – Спортинг (Ліссабон), Португалія, 11 тур

Якщо на страті нинішнього сезону Боавішта переважно розчаровувала власних прихильників, то нині команда значно додала. «Пантери» не програють вже впродовж 4-х турів поспіль. По 2 рази вигравши та зігравши унічию, «шахові» перетворилися в міцного середняка Суперліги. Що стосується ліссабонського Спортинга, то «леви» повернулися в боротьбу за найвищі місця. Після серії з 3-х нічиїх, підопічні Жорже Жезуша нарешті виграли. Чи зуміють вони здобути максимальний результат ще й у Порту?

12. Белененсеш – Порту, Португалія, 11 тур

Після смуги невдало проведених поєдинків, в минулому турі Белененсеш повернувся на шлях перемог. В гостях «синьо-білі» здолали Файренсе, піднявшись на кілька сходинок догори у турнірній таблиці. Справжнім же випробуванням на міцність для Белененсеша стане поєдинок проти Порту. «Дракони» двічі поспіль зіграли унічию і дещо відстали від Бенфіки у боротьбі за чемпіонство. Разом з тим, 2-ге місце команда Нуну Ешпіріту Санту продовжує утримувати. Наскільки складним виявиться виїзд Порту до Ліссабону?

Ми у Viber!