0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 613 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Аякс – Панатінаїкос, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Останній шанс для Панатінаїкоса. Якщо греки ще хочуть зіграти у плей-офф Ліги Європи, у виїзному протистоянні  з Аяксом мають неодмінно перемагати. Втім, такий сценарій виглядає малоймовірним, адже «зелені» на груповому етапі не виграли ще жодного матчу – 3 поразки та нічия. Натомість, амстердамці, навпаки, не програли жодного поєдинку – 3 перемоги та ода мирова. Нібито все зрозуміло, але чи вдасться Аяксу підтвердити статус фаворита?

2. Сельта – Стандард, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

За 2 тури до завершення групового етапу Сельта та Стандард мають по 5 очок і ділять між собою 2-ге місце в групі «G». Шанси команд на вихід у плей-офф виглядають як абсолютно рівні, та все ж у галісійців є серйозна перевага. «Небесно-блакитні» гратимуть вдома і спробують сповна використати фактор переваги власного поля. Чи допоможуть Сельті рідні стіни взяти 3 очки і гарантувати собі путівку в 1/16 фіналу Ліги Європи?

3. Спарта Прага – Саутгемптон, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

У матчі першого туру в Англії Спарта без шансів програла Саутгемптону, пропустивши 3 м’ячі без відповіді. Здавалося, пражанам буде вкрай не просто розраховувати на путівку в плей-офф, проте далі чехи здобули 3 перемоги поспіль і нині очолюють квартет «К». Чи вдасться Спарті помститися «святим» за фіаско на «Сент Мерріс» і тим самим гарантувати собі перше місце в групі і квиток у плей-офф?

4. Хапоель Беер-Шева – Інтер, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Момент істини для Інтера. Якщо міланці ще хочуть позмагатись за путівку в плей-офф, у виїзному протистоянні із Хапоелем Беер-Шева мають обов’язково вигравати. Втім, легше сказати, ніж зробити. Тим більше, що в матчі першого кола в Італії «синьо-чорні» нічого вдіяти з ізраїльтянами не змогли, зазнавши сенсаційної поразки – 0:2. Чи вдасться Хапоелю знову здивувати колись грізний Інтер?

5. Цюрих – Вільяреал, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Після 4-ох турів у групі «L» Цюрих та Вільяреал йдуть ніздря в ніздрю. Обидві команди мають по 5 очок та ідентичну кількість забитих і пропущених м’ячів. У матчі першого кола в Іспанії «жовта субмарина», попри ранній пропущений м’яч, змогла перемогти – 2:1. Чого очікувати від суперників у Швейцарії?

6. Стяуа – Османлісор, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Ще один поєдинок із групи «L». Османлісор, несподівано для багатьох, захопив лідерство в квартеті і тепер має прекрасні шанси кваліфікуватись у плей-офф. Натомість, справи Стяуи далекі від ідеалу. Лише перемога дозволить румунам продовжити боротьбу за вихід в 1/16 фіналу. Чи до снаги «армійцям» подужати лідера квартету?

7. Слован Ліберець – Карабах, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Слован, відверто, розчаровує. Своє поки що єдине очко на груповому етапі Ліги Європи чехи набрали ще в першому турі, коли на виїзді зіграли внічию з Карабахом – 2:2. Відтоді Ліберець зазнав 3-ох поразок поспіль, поставивши під великий сумнів свій вихід у плей-офф. Тепер у двох турах, що лишились, Словану потрібно виключно перемагати. Чи вдасться чехам виконати першу частину завдання, подужавши вдома Карабах?

8. Гент – Брага, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Після 2-ох поразок від Шахтаря Гент втратив 2-гу позицію і тепер змушений надолужувати згаяне. Натомість, місце бельгійців зайняла Брага і зовсім не проти там залишитись до завершення групового етапу. Щоб це зробити, «зброярам» достатньо не програти в Бельгії. Але чи вдасться їм виконати це завдання?

9. Генк – Рапід Відень, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

За 2 тури до завершення групового етапу в групі «F» склалась надзвичайно заплутана ситуація, коли всі 4-ри команди мають, фактично, однакові шанси на вихід у плей-офф. У матчі першого кола у Відні Рапіду в надзвичайно впертій боротьбі вдалося подужати Генк – 3:2. Чи здатні бельгійці на реванш?

10. Аустрія – Астра, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Після 2-ох поразок на старті здавалося, що Астра втратила всі шанси на вихід у плей-офф і буде виконувати роль постачальника очок для решти команд квартету. Втім, у 2-ох спарених поєдинках проти Роми греки зуміли набрати 4 пункти і тепер у випадку перемоги у Відні вийдуть на чисте 2-ге місце. Та чи погодиться з цим Аустрія, яка також має амбіції зіграти у плей-офф?  

11. Дандолк – АЗ Алкмаар, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Якщо у групі «D» Зеніт уже достроково гарантував собі перше місце і путівку в плей-офф, то за другу путівку розгорнулася серйозна боротьба між рештою команд квартету. Багато що залежатиме від очної дуелі Дандолка та АЗ Алкмаара. Більше класу та досвіду буде у голландців, але в матчі суперників у першому колі Алкмаар, граючи вдома, подужати впертих ірландців не зумів – нічия 1:1. Як усе складеться цього разу?

12. Сент-Етьєн – Майнц, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Поразка 1:6 від Андерлехта у попередньому турі стала серйозним ударом по амбіціям Майнца. Тепер, щоб розраховувати на вихід у плей-офф, «карнавальникам» бажано перемагати Сент-Етьєн у його лігві. Завдання, зважаючи на шалене бажання «зелених» вийти у плей-офф, надзвичайної складності. Чи вдасться Манйцу реабілітуватися за болісне фіаско у Бельгії і тим самим присоромити скептиків?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 23-ого листопада.

Ми у Viber!