0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 612 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Наполі – Динамо (Київ), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Відмінно розпочавши свої виступи в груповому турнірі Ліги чемпіонів, далі Наполі збавив оберти. У 2-х поспіль матчах проти турецького Бешикташа «партенопеї» спромоглися здобути тільки одне очко, але, не зважаючи на це, продовжують очолювати турнірну таблицю квартету. А от київське Динамо жахливо проводить нинішній єврокубковий сезон. У 4-х поєдинках власної групи «біло-сині» лише раз зіграли унічию, усі інші зустрічі – програвши. Чи вдасться українцям нав’язати боротьбу лідеру в Неаполі?

2. Бешикташ – Бенфіка, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Бешикташ продовжує залишатися єдиною командою групи «В», яка ще не програвала. Щоправда, 3 з 4-х своїх матчів «чорно-білі» завершили унічию, тож поки не можуть піднятися вище 3-го місця таблиці. Усього на очко турків випереджає Бенфіка, що йде 2-ю. Ще кілька місяців тому представникам Лісабону багато що не вдавалося, але нині «червоні» в повному порядку – 2 перемоги поспіль дозволили їм наздогнати Наполі. Хто виявиться переконливішим в одному з ключових матчів у боротьбі за вихід з групи?

3. ЦСКА (Москва) – Байер, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Чергуючи нічиї з поразками, московський ЦСКА не може піднятися вище останнього місця власної групи Ліги чемпіонів. Однак, шанси поборотися як мінімум за вихід до плей-офф Ліги Європи у росіян усе ще залишаються. Цього разу суперником «армійців» стане Байер. Леверкузенці після 3-х нічиїх поспіль, в минулому турі нарешті здобули першу перемогу, обігравши в гостях англійський Тоттенхем. Чи під силу «фармацевтам» здобути максимальний результат ще й у Москві?

4. Монако – Тоттенхем, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Після 2-х нічийних результатів у Лізі чемпіонів поспіль, Монако зумів повернутися на шлях перемог. В матчі попереднього туру монегаски на власному полі розгромили московський ЦСКА, що дозволило їм закріпитися на вершині турнірної таблиці. У той же час Тоттенхем продовжує втрачати власні позиції. У 2-х спарених матчах проти німецького Байера «шпори» здобули лише очко, опустившись на 3-тє місце таблиці. Чи зуміє Монако відсвяткувати перемогу, достроково оформивши вихід з групи?

5. Севілья – Ювентус, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Матч лідерів групи «Н», які вже 2-ий рік поспіль потрапляють до одного квартету Ліги чемпіонів. Завдяки 3-м перемогам поспіль, Севілья очолила турнірну таблицю. Але Ювентус намагається не відставати. Туринці знаходяться позаду на відстані усього в 2 очки і налаштовані пригальмувати «новіонців» на «Рамон Санчес Пісхуані». У матчі першого туру нинішнього групового турніру Севілья та Ювентус розійшлися миром в Італії. Чи визначать вони сильнішого цього разу?

6. Динамо (Загреб) – Ліон, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Загребське Динамо – безнадійний аутсайдер власної групи. У 4-х турах хорвати не здобули жодного очка, не забили жодного м’яча, а більшість матчів програли з розгромним рахунком. Цього разу до Загреба завітає Ліон, який свою поки єдину в змаганнях перемогу здобув саме над «синіми» у грі першого туру. Задовольнившись лише одним очком у 3-х наступних поєдинках, «ткачі» вже навряд чи зможуть претендувати на вихід з групи. Наскільки переконливо виглядатиме загребське Динамо на фоні французів?

7. Спортинг (Лісабон) – Реал (Мадрид), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Маючи непоганий потенціал, лісабонський Спортинг так і не зміг скласти серйозну конкуренцію дортмундській Борусії та мадридському Реалу в боротьбі за вихід з групи. Більше того, за 2 тури до фінішу португальці ще не гарантували собі перепустку і у плей-офф Ліги Європи. Навряд чи можуть цілком бути задоволеними своїми виступами і футболісти мадридського Реалу, які в минулому турі зіграли унічию з Легією і поки йдуть 2-ми. Чим завершиться черговий раунд португальсько-іспанського протистояння?

8. Копенгаген – Порту, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Якщо одну з путівок до плей-офф Ліги чемпіонів у цій групі англійський Лестер уже навряд чи комусь віддасть, то за другу поведуть боротьбу саме Копенгаген і Порту. Зігравши унічию з «лисами» в попередньому турі, данці пропустили вперед «драконів» і тепер відстають від Порту на 2 очки. Але усе можна виправити, якщо Копенгаген переможе португальців у особистій зустрічі. Португальці виграли 2 попередні матчі турніру. Чи зуміє Копенгаген їх пригальмувати?

9. Арсенал – ПСЖ, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Арсенал та ПСЖ достроково гарантували собі вихід з групи, тож в заключних 2-х турах їм залишилося лише визначити, хто завершить цей етап змагань на вершині турнірної таблиці, а хто – стане 2-им. Наразі команди мають однакову кількість очок в активі, але Арсенал випереджає парижан за додатковими показниками. Переможець цієї зустрічі достроково собі гарантує перше місце в групі. У разі ж нічиєї – усе вирішиться в заключний ігровий день. Чим завершиться цей двобій?

10. Лудогорець – Базель, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Як Лудогорець, так і Базель здобули лише по очку в перших 4-х турах групового турніру. Тож у заключних матчах вони сперечатимуться лише за 3-тє місце, яке дає право продовжити виступи в Лізі Європи. Поки вище в таблиці знаходяться болгари, але все може змінитися в будь-яку мить. Нинішні суперники вже вшосте за останні кілька років зіграють між собою в Лізі чемпіонів. Базель виграв 3 з 5-ти попередніх поєдинків. Чи вдасться швейцарцям відсвяткувати перемогу зараз?

11. Борусія (Менхенгладбах) – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Менхенгладбахська Борусія не найкращим чином розпочала свої виступи в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів. Але 4 очки, здобуті «жеребцями» в 2-х попередніх турах, повернули їх в боротьбу за високі місця. Так від свого нинішнього суперника – Манчестер Сіті – німців відділяє усього 3 очки. «Містяни» у 2-х останніх поєдинках групового турніру обмінялися перемогами з іспанською Барселоною і знаходяться в непоганій формі. Чи скористається менхенгладбахська Борусія своїм останнім шансом наздогнати лідерів?

12. Селтик – Барселона, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Потрапивши до надзвичайно складної групи, Селтик лише місцями демонструє футбол високого рівня. Наразі «кельти» не виграли жодного з матчів, по 2 рази зігравши унічию та програвши. Після 3-х перемог поспіль, в минулому турі оступилася і Барселона, яка програла в гостях англійському Манчестер Сіті. На вершині турнірної таблиці каталонці після цього втрималися, але впритул наблизили до себе манкуніанців. Чи вдасться Барселоні обіграти Селтик у Глазго?

Ми у Viber!