0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 611 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Мілан – Інтер, Італія, 13 тур

Хто кращий у Мілані? Відповідь на це питання має дати поєдинок на «Сан Сіро», де зійдуться «червоно-чорні», які будуть формальними господарями зустрічі та їхні вічні опоненти із «синьо-чорного» табору. Фаворитом виглядає Мілан, який під орудою Вінченцо Монтелли набрав хороший темп, здобувши в 9-ти останніх турах 7 перемог. Натомість, Інтер виглядає вкрай нестабільно, проте прихід на тренерський місток Стефано Піолі може стати новим поштовхом для «змій». На що поставити у міланському дербі?

2. Аталанта – Рома, Італія, 13 тур

Рома, напевно, чи не єдина команда в Серії «А», яка здатна кинути виклик Ювентусу в боротьбі за чемпіонство. Та щоб не відпускати «стару синьйору» у відрив, «вовкам» потрібно терміново покращити результати на виїзді, а з цим поки що не складається. Приміром, з 6-ти гостьових матчів сезону римляни виграла лише 2 при такій же кількості нічиїх і поразок. Чи вдасться підопічним Лучано Спалетті уникнути неприємностей у Бергамо, де грати, традиційно, не просто?

3. Емполі – Фіорентина, Італія, 13 тур

Нинішню Фіорентину складно назвати еталоном стабільності. «Фіалки» здатні подужати Рому та відібрати очки в Мілану, після чого не виграти вдома у Сампдорії. Як наслідок, шанси флорентійців на місце в топ-трійці вже зараз виглядають мізерними. Щоправда, Емполі виглядає ще гірше і лише в минулому турі перемогою над кризовою Пескарою зуміло перервати 8-матчеву безвиграшну серію. Хто вийде переможцем з тосканського дербі?

4. Атлетик Більбао – Вільяреал, Іспанія, 12 тур

Атлетик на спаді. Баски не можуть виграти вже 3 тури поспіль і, як наслідок, повільно, але впевнено скочуються всередину турнірної таблиці. Припинити своє падіння команда Ернесто Вальверде спробує в домашній дуелі проти Вільяреалу, проте «жовта субмарина» – суперник не з простих. Чи по зубам баскським «левам» левантійські «підводники»?

5. Спортинг Хіхон – Реал Сосьєдад, Іспанія, 12 тур

У 3-ох стартових турах Спортинг набрав 7 очок і, здавалося, в нинішньому сезоні хіхонці цілком здатні уникнути виснажливої боротьби за виживання. Проте далі команду ніби підмінили. Спортинг не може виграти вже 8 матчів поспіль, 6-ть з яких були програні. І поєдинок проти Сосьєдаду, який виграв 3 матчі поспіль, легкого життя господарям не обіцяє. Чи вдасться «червоно-білим» перервати вже тривалу безвиграшну серію в протистоянні із сан-себастьянцями?

6. Сент-Етьєн – Ніцца, Франція, 13 тур

Рано, чи пізно це мало статися. У 12-ому турі Ніцца зазнала своєї першої поразки в сезоні, поступившись на виїзді Кану – 0:1. Втім, ця невдача ніяк не вплинула на лідерські позиції «орлів». Команда з Лазурового побережжя продовжує очолювати чемпіонську гонку Ліги 1, на 3 очки випереджаючи Монако та ПСЖ. Чи стане Сент-Етьєн ситуативним союзником переслідувачів Ніцци?

7. Генгам – Бордо, Франція, 13 тур

Якщо в минулому сезоні Генгам заледве врятувався від вильоту, то нині претендує на зону єврокубків. Безпрограшна серія «червоно-чорних» нараховує вже 4-ри матчі, 3 з яких були виграні. У достатньо хорошій формі перебуває і Бордо, яке не знає гіркоти поразок також 4-ри тури поспіль. Щоправда, за цей час жирондинцям вдалося здобути лише одну перемогу, а ось нічиїх було одразу 3. На що поставити в цій дуелі?

8. Зюльте-Варегем – Андерлехт, Бельгія, 15 тур

У це мало хто вірив, але після 14-ти турів Зюльте-Варегем – головний претендент на чемпіонство. «Бордові» впевнено тримають лідерство, випереджаючи найближчих переслідувачів, серед яких і Андерлехт, одразу на 5 очок. У випадку перемоги Зюльте-Варегем, фактично, перекреслить чемпіонські амбіції брюсельців, та чи варто очікувати на такий результат?

9. Мехелен – Стандард, Бельгія, 15 тур

Протистояння міцних середняків Жюпіле-Про-Ліги, в якому визначальну роль може зіграти господарський статус. Про це свідчить статистика очних дуелей, адже в 5-ти останніх матчах між Мехеленом та Стандардом незмінно перемагала та команда, яка грала вдома. Чи збережеться тенденція цього разу?

10. Вердер – Айнтрахт, Німеччина, 11 тур

Після 3-ох матчів без поразок Вердер знову залихоманило. Бременці зазнали 3-ох поразок поспіль і знову опинились в небезпечній зоні. Натомість, Айнтрахт продовжує дивувати. Франкфуртці не знають гіркоти поразок ось уже 4-ри тури поспіль – 2 перемоги та 2 нічиї. Чи вдасться «банкірам» продовжити вдалу серію у виїзній дуелі із кризовими «музиками»?

11. Мідлсбро – Челсі, Англія, 12 тур

Спад Челсі залишився в далекому минулому. Нині «пенсіонери» набрали прекрасний хід, вигравши 5-ть матчів поспіль, в яких не пропустили жодного м’яча. Втім, попереду поєдинок проти впертого Мідлсбро, який зовсім нещодавно відібрав очки в Арсеналу та Манчестер Сіті. Чи вдасться «боро» пригальмувати ще одного претендента на титул?

12. Лідс – Ньюкасл, Англія, Чемпіоншип, 17 тур

Ньюкасл не спинити. Переможна серія «сорок» нараховує вже 7 матчів і вони – абсолютні лідери Чемпіоншипу. Втім, і Лідс – не хлопчики для биття. У 4-ох останніх турах «білі» набрали 10 очок, увірвавшись в топ-шістку. Чи до снаги Лідсу продовжити безпрограшну серію в дуелі із прекрасний Ньюкаслом?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.10 неділі, 20-ого листопада.

Ми у Viber!