0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 610 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Олександрія, Україна, 15 тур

Після 3-х перемог поспіль в чемпіонаті, у минулому турі Зоря втратила очки в Одесі, де зіграла унічию з Чорноморцем. Подібним результатом одразу скористалося київське Динамо, яке, випередивши «чорно-білих» в таблиці, опустило луганчан на 3-тє місце. Високі амбіції має і Олександрія, яка прагне 2-ий рік поспіль потрапити до єврокубків. Щоправда, в попередніх 3-х турах «олені» здобули тільки 2 очки. Чи вдасться Зорі перемогти і продовжити боротьбу за «срібло» чемпіонату?

2. Олімпік – Чорноморець, Україна, 15 тур

Серія матчів Олімпіка проти кращих команд країни лишилася позаду. Коли ж суперниками донеччан стали дещо скромніші команди, «синьо-білі» видали 2 перемоги поспіль. Подібний результат дозволив Олімпіку піднятися на 4-те місце в таблиці. Щоб на ньому втриматися, команді потрібно вигравати ще й у Чорноморця. Самі ж одесити здали за останній час, залишаючись без перемог впродовж 4-х турів поспіль. Чи під силу «морякам» здобути очки в цій зустрічі?

3. Удінезе – Наполі, Італія, 13 тур

Лише зараз Удінезе вдалося подолати кризу, яку команда відчувала впродовж усього стартового відрізка чемпіонату. Видавши серію з 4-х матчів без поразок, «чорно-білі» відірвалися на безпечну відстань від головних аутсайдерів. Тепер на Удінезе очікує побачення з Наполі, який також проводить нинішній сезон нижче власних можливостей. «Партенопеї» здобули тільки очко в 2-х попередніх турах, залишаючись поза межами зони єврокубів. Загалом в усіх турнірах неаполітанці залишаються без перемог впродовж 3-х матчів На що очікувати Наполі в Удіне?

4. Манчестер Юнайтед – Арсенал, Англія, 12 тур

Обігравши в минулому турі на виїзді Суонсі, Манчестер Юнайтед здобув першу перемогу в Прем’єр-лізі за останні 5 турів. Але до справжнього виходу з кризи «червоним дияволами», схоже, ще далеко. А от Арсенал вже зараз веде боротьбу за найвищі місця в чемпіонаті. «Каноніри» не програють впродовж 10-ти матчів поспіль. Хоча в таблиці лондонці й знаходяться лише на 4-му місці, від лідера їх відділяє тільки 2 очки. Як виглядатиме Манчестер Юнайтед на фоні дійсно сильного суперника?

5. Саутгемптон – Ліверпуль, Англія, 12 тур

Саутгемптон серйозно збавив оберти за останній час. У 3-х попередніх турах «святі» додали тільки одне очко до свого активу, а 2 останні матчі й взагалі – програли. Таким чином, підопічні Клода Пюеля перетворилися на звичайного середняка, хоча й не відмовляються від власних амбіцій. Ліверпуль же, в свою чергу, набрав фантастичну ходу. «Червоні» втратили тільки 2 очки у 8-ми попередніх матчах і за підсумками минулого туру очолили турнірну таблицю. Чи втримаються мерсисайдці на вершині?

6. Уотфорд – Лестер, Англія, 12 тур

Нещодавно Уотфорд видав досить успішний відрізок чемпіонату, не програючи впродовж 4-х турів. Але ця ефектна серія завершилася справжнім провалом, коли «шершні» зазнали нищівної поразки від Ліверпуля в гостях. Що стосується Лестера, то основну ставку «лиси» зробили на успішний виступ у Лізі чемпіонів, у той час, як в чемпіонаті Англії команда не вражає. В 6-ти попередніх турах Лестер здобув тільки одну перемогу. Чи наберуть «лиси» очки в Уотфорді, зупинивши тим самим власне падіння?

7. Атлетико (Мадрид) – Реал (Мадрид), Іспанія, 12 тур

Боротьба на 2 фронти важко дається мадридському Атлетико. Якщо в Лізі чемпіонів команда виглядає переконливо, то в чемпіонаті Іспанії «матрацники» зазнали 2-х поразок в 3-х попередніх турах, на час вибувши з гонки за найвищі місця. А от мадридський Реал останнім часом очок не втрачає. «Вершкові» здобули 4 перемоги в чемпіонаті поспіль, продовжуючи очолювати турнірну таблицю. Чи вдасться нестабільному Атлетико зупинити своїх земляків з Реалу?

8. Депортиво – Севілья, Іспанія, 12 тур

Депортиво зовсім не позаздриш. В 10-ти попередніх матчах чемпіонату ла-корунці виграли лише раз і знаходяться за крок від потрапляння до зони вильоту. Значно переконливіші результати в нинішньому чемпіонаті демонструє Севілья. «Норвіонцям» нарешті вдалося подолати комплекс чужого поля, що дозволило «червоно-білим» реально претендувати на одне з місць в зоні Ліги чемпіонів. В минулому сезоні обидва матчі між цими командами завершилися унічию. Як буде цього разу?

9. Ейбар – Сельта, Іспанія, 12 тур

Досить непоганий старт Ейбара в нинішньому чемпіонаті лишився позаду. Нині «зброярі» виглядають вже не так переконливо. Вигравши лише одну гру з 5-ти попередніх, вони скотилися в середину турнірної таблиці. Черговим випробуванням на міцність для басків буде зустріч з Сельтою. Футболісти з Віго втратили тільки 2 очки в 3-х останніх матчах, задекларувавши власне прагнення вести боротьбу за місця в зоні єврокубків. Чи зуміє проблемний Ейбар дати бій «кельтам»?

10. Борусія (Дортмунд) – Баварія, Німеччина, 11 тур

Розгромивши в гостях Гамбург, дортмундська Борусія нарешті перервала власну безвиграшну серію тривалістю в 4 матчі. Щоправда, втрачено за цей час «чорно-жовтими» було надто багато, тож команда Томаса Тухеля в турнірній таблиці знаходиться лише на 5-му місці. Далеко не завжди останнім часом перемагає і Баварія, яка тричі зіграла унічию в 5-ти попередніх матчах. Лідерство мюнхенці поки ще утримують, але суперники дихають їм у спину. Наскільки комфортно почуватиме себе Баварія у Дортмунді?

11. Вольфсбург – Шальке, Німеччина, 11 тур

Вольфсбург жахливо розпочав нинішній сезон. Команда більше 2-х місяців не знала радості перемог, і лише в попередньому турі зуміла дещо покращити власне становище, розгромивши в гостях Фрайбург. Усього на 2 очки більше за «вовків» має Шальке. У гельзенкірхенців також дуже багато що не виходило на старті, але нині «кобальтові» не програють вже впродовж 9-ти матчів різних змагань. Чи продовжить Шальке своє сходження догори щаблями турнірної таблиці?

12. Аугсбург – Герта, Німеччина, 11 тур

Аугсбург докладає усіх зусиль, щоб не потрапити до зони вильоту. Ще зовсім нещодавно становище «фуггерів» було зовсім поганим. Але у минулому турі команда здолала в гостях Інгольштадт, перервавши 4-матчеву безвиграшну серію. Тепер Аугсбург прийматиме Герту, яка виступає дуже впевнено. Програвши лише один матч чемпіонату з 6-ти останніх, берлінці закріпилися в зоні Ліги чемпіонів. На що поставити в дуелі команд, що вирішують різні турнірні завдання?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 19 листопада.

Ми у Viber!