0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 609 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Сербія, товариський матч

Вигравши 2 поспіль матчі відбору на наступний Мундіаль, збірна України перетворилася на одного з лідерів власної групи. Тепер, в заключній грі нинішнього календарного року, «жовто-сині» поміряються силами із Сербією, яка також знаходиться на ходу. «Білі орли» не знають гіркоти поразок впродовж 8-ми поєдинків поспіль, вигравши рівно половину з цих зустрічей. У кожному з 2-х попередніх особистих матчів Україна перемагала сербів. Чи виявляться підопічні Андрія Шевченка сильнішими і цього разу?

2. Італія – Німеччина, товариський матч

Збірна Італії досить впевнено виступає у відборі на чемпіонат світу-2018. У 4-х турах «скуадра адзурра» втратила лише 2 очки і нині поділяє лідерство в групі з Іспанією. Ще більш переконливі результати впродовж останніх місяців демонструє Німеччина, яка виграла 5 попередніх своїх поєдинків різного рівня, жодного разу при цьому не пропустивши. Влітку цього року «бундестім» вибив італійців з Євро-2016, здолавши їх в 1/4 фіналу у серії післяматчевих пенальті. Чи спроможеться «скуадра адзурра» на реванш?

3. Англія – Іспанія, товариський матч

У збірних Англії та Іспанії останнім часом багато спільного. Обидві команди провалили Євро-2016, вилетівши зі змагань вже на стадії 1/8 фіналу, обидві – не відчувають особливих проблем у відборі на чемпіонат світу. Як «три леви», так і «фурія роха» втратили лише по 2 очки у нинішньому відбірному циклі і очолюють таблиці власних груп. У 3-х попередніх особистих зустрічах між цими командами незмінно перемагали господарі поля. Чи під силу іспанцям змінити традицію?

4. Північна Ірландія – Хорватія, товариський матч

Минулого літа до того скромній Північній Ірландії пощастило вийти з групи на Євро-2016, що стало справжнім успіхом для «зелено-білої армії». На хвилі піднесення, команда досить непогано розпочала і відбір на Мундіаль-2018. У 4-х зустрічах підопічні Майкла О’Ніла зазнали лише однієї поразки, та й тої – від грізних німців. Не менш переконливі результати демонструє нині і збірна Хорватії, яка видала 3 перемоги поспіль у відборі, не пропустивши при цьому жодного м’яча. На що розраховувати «картатим» у Белфасті?

5. Австрія – Словаччина, товариський матч

Збірна Австрії у своєму нинішньому стані зовсім не вражає. У 8-ми своїх попередніх матчах різного рівня «червоно-білі» здобули лише одну перемогу, а у останніх 3-х турах нинішнього відбору додали до свого активу тільки одне очко. Не надто переконливо ще не так давно виглядала і Словаччина. Але підопічним Яна Козака вдалося впоратися з власними проблемами і видати 2 перемоги поспіль у нинішньому відбірному циклі. Чи зуміють словаки здобути позитивний результат ще й у Австрії?

6. Чехія – Данія, товариський матч

Після невдало проведеного Євро-2016, чеська збірна продовжує розчаровувати власних прихильників. Свою першу перемогу в відборі на наступний чемпіонат світу команда Карела Яроліма здобула лише в 4-му турі, до того ж не зуміла обіграти на власному полі навіть Азербайджан. Дуже бракує стабільності поки і збірній Данії. Скандинави чергують виграші з поразками як в офіційних, так і у контрольних зустрічах. 4 з 5-ти попередніх матчів між цими командами завершувалися унічию. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

7. Угорщина – Швеція, товариський матч

5-матчева безвиграшна серія збірної Угорщини підійшла до завершення. У 2-х попередніх турах відбору на чемпіонат світу 2018-го року «червоно-біло-зелені» здолали Латвію та Андорру, повернувшись в боротьбу за вихід з групи. Цього разу в контрольному поєдинку угорцям протистоятиме Швеція. «Синьо-жовті» досить переконливо стартували у нинішньому відбірному циклі, вперше програвши лише кілька днів тому – Франції на виїзді. Хто виявиться краще готовим до зустрічі в Будапешті?

8. Болівія – Парагвай, відбір чемпіонату світу-2018

Збірна Болівії – один з головних аутсайдерів південноамериканського відбору на Мундіаль-2018. Щоправда, на власному полі в останніх матчах «зелені» виступають зовсім непогано. У 2-х попередніх з них вони обіграли Перу та звели унічию поєдинок з Еквадором. Поза першою п’ятіркою знаходиться нині і Парагвай. «Гуарані» непогано розпочали, але потім значно здали власні позиції, програвши 3 матчі з 4-х попередніх. Чи продовжить Болівія свою безпрограшну серію в домашніх зустрічах?

9. Чилі – Уругвай, відбір чемпіонату світу-2018

Переможець Копа Америка 2-х останніх років збірна Чилі не вирізняється стабільністю у відборі на наступний чемпіонат світу. Так у 5-ти попередніх турах «ла роха» може похвалитися лише однією перемогою, чого відверто недостатньо для того, щоб претендувати на високі турнірні місця. Інша річ – Уругвай. «Небесно-блакитні» втратили лише 2 очки в 4-х останніх матчах відбору і йдуть 2-ми, відстаючи від лідера – Бразилії – усього на один пункт. Чи вдасться чилійцям обіграти Уругвай, як вони це зробили на Копа Америка-2016?

10. Коста-Рика – США, відбір чемпіонату світу-2018

Обігравши в гостях Тринідад і Тобаго кілька днів тому, збірна Коста-Рики довела свою переможну серію в матчах різного рівня до 5-ти зустрічей. Тепер на «лос тікос» очікує двобій з іншим фаворитом відбору на чемпіонат світу – командою США. Американці не найкращим чином розпочали фінальний етап, поступившись у першому турі на власному полі Мексиці. Тож ще одна осічка може коштувати надто дорого для «янки». Чи під силу американцям здобути очки в зустрічі з принциповим суперником?

11. Панама – Мексика, відбір чемпіонату світу-2018

Збірна Панами останнім часом виглядала не найкращим чином. Але у вирішальний момент «канальники» зуміли зібратися, розпочавши фінальний етап з виїзної перемоги над Гондурасом. Щоправда, наступний суперник Панами – значно серйозніший. Мексика виграла 4 з 5-ти останніх матчів різного рівня, ще раз за цей час зігравши унічию. Наприкінці минулого тижня «триколірні» здолали в гостях навіть збірну США і не збираються на цьому зупинятися. Чи матиме шанси Панама у зустрічі проти грізних мексиканців?

12. Норвегія (до 21) – Сербія (до 21), чемпіонат Європи-2017 (до 21), плей-офф, матч-відповідь

У першій грі цієї пари Сербія на власному полі здобула комфортну перемогу – 2:0, зробивши впевнений крок до виходу в фінальну частину молодіжного Євро-2017. Взагалі, «білі орли» виступають дуже переконливо, здобувши 4 перемоги поспіль. Але у норвезької «молодіжки» усе ще залишається надія на матч-відповідь. На власному полі скандинави виграли 3 з 4-х поєдинків нинішнього відбору. Чи вдасться молодіжній збірній Норвегії перервати переможну ходу сербів і відіграти різницю у 2 м’ячі?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 вівторка, 15 листопада. 

Ми у Viber!