0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 608 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Фінляндія, відбір Чемпіонату світу-2018

Після 3-ох турів відбору в доробку збірної України 5 пунктів і 3-тє місце в групі «І». Щоб зберегти шанси виграти пряму путівку на Мундіаль, у домашній зустрічі проти Фінляндії команда Андрія Шевченка має набирати повноцінні 3 очки. Статус «синьо-жовтих», як фаворитів дуелі, жодних сумнівів не викликає. Та чи погодяться з цим «суомі», для яких це чи не останній шанс повернутися в боротьбу за поїздку на Чемпіонат світу?

2. Хорватія – Ісландія, відбір Чемпіонату світу-2018

Поєдинок лідерів групи «І», які після 3-ох турів мають по 7 очок. Переможець дуелі захопить лідерство і суттєво збільшить свої шанси виграти пряму путівку на Мундіаль. Хорватія, зважаючи на господарський статус, фаворит зустрічі. До того ж, «картаті» в своїй історії «вікінгам» ще не програвали – 3 перемоги та нічия. Чи до снаги ісландцям перервати безвиграшну в протистояннях із хорватами?

3. Австрія – Ірландія, відбір Чемпіонату світу-2018

Після провалу на ЄВРО-2016 справи збірної Австрії пішли шкереберть і у відборі Чемпіонату світу-2018. Після 3-ох турів у доробку «команди» лише 4 очки і тільки 4-те місце в групі «D». Утім, втрачено ще не все. Щоб повернутися в гонку за пряму путівку на Мундіаль, австрійцям достатньо подужати вдома Ірландію. Та чи погодяться з цим бійці «зеленої армії», які славляться впертим характером і в нинішньому відборі ще не знали гіркоти поразок?

4. Уельс – Сербія, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірна Сербії, схоже, оговталась від постійних невдач в останніх відбіркових кампаніях і нині готова поборотись за пряму путівку на Мундіаль. Після 3-ох турів «білі орли» захопили лідерство у групі «D», віддавати яке нікому не збираються. Втім, втриматись на вершині після вояжу до Уельсу сербам буде дуже не просто. Бейл та компанія нині перебувають у прекрасних кондиціях і, поза сумнівом, докладуть максимум зусиль, аби завдати балканцям першої поразки в нинішній кваліфікації. На що поставити в цій дуелі?

5. Албанія – Ізраїль, відбір Чемпіонату світу-2018

Після тріумфального виступу на ЄВРО-2016 збірна Албанії не проти продовжити дивувати і у відборі Чемпіонату світу-2018. Після 3-ох турів у доробку «гірських орлів» 6 очок, а своєї єдиної поразки вони зазнали в зустрічі проти Іспанії, програти якій – не великий сором. На що очікувати від албанців у дуелі з ізраїльтянами, які також не проти втрутитись у боротьбу за квиток на Мундіаль?

6. Болгарія – Білорусь, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірна Білорусі – неперевершений майстер сюрпризів. Неймовірно, але спершу «білі крила» відібрали очки у самої Франції – нічия 0:0, після чого не змогли подужати скромний Люксембург – 1:1. Як наслідок, шанси білорусів кваліфікуватися на Мундіаль уже зараз виглядають примарними, але перемога в Болгарії може все змінити. Чи до снаги гостям її здобути?

7. Греція – Боснія і Герцеговина, відбір Чемпіонату світу-2018

Греція після невдач у попередніх відбіркових кампаніях знову готова всерйоз поборотись за пряму путівку на Мундіаль. Після 3-ох турів «елліни» мають стовідсотковий показник набраних очок і в протистоянні з Боснією та Герцеговиною збираються продовжити переможну ходу. Втім, балканці – не хлопчики для биття і без бою на милість переможцю точно не здадуться. На що поставити в цій дуелі?

8. Нафтовик-Укрнафта – Десна, Україна, Перша ліга

Десна набрала прекрасний хід. 7 перемог у 8-ми останніх матчах перетворили чернігівців на реальних претендентів на підвищення в класі. Втім, продовжити вдалу серію в Охтирці гостям буде дуже не просто. Місцевий Нафтовик-Укрнафта надзвичайно переконливо виглядає на власному полі, де з 9-ти матчів програв лише один при 5-ти перемогах. Чи вдасться Десні подужати такого опонента?

9. Полтава – Арсенал Київ, Україна, Перша ліга

Протистояння сусідів по турнірній таблиці, які особливою стабільністю не вирізняються. Приміром, Полтава після 2-ох перемог над непростими опонентами зазнала 2-ох поразок поспіль від куди скромніших суперників. Не надто переконливо виглядає і Арсенал, який чергує перемоги з нічиїми та поразками. На що поставити у цьому протистоянні?

10. Алькоркон – Реус Депортіу, Іспанія, Сегунда, 14 тур

Після 13-ти турів Алькоркон опинився в зоні вильоту, вибратися звідки буде дуже не просто. Головна причина невдач – провальні результати на виїзді. А ось вдома «жовті» намагаються чіплятися за очки в кожному матчі. Приміром, в рідних стінах Алькоркон не програє вже 3 матчі поспіль, 2 з яких були виграні. Більше того, в цих поєдинках команда не попустила жодного м’яча. На що очікувати від Реус Депортіу, яке не проти поборотись за вихід до Прімери, в дуелі з таким опонентом?

11. Луго – Райо Валлєкано, Іспанія, Сегунда, 14 тур

Ще не так давно Луго було у компанії лідерів Сегунди, але 5-ть турів без перемог відкинули команду на 6-те місце. Покласти край невдачам господарі налаштовані в протистоянні з Райо Валлєкано, яке нині виглядає вкрай нестабільно. Чи підтвердить Луго статус фаворита в дуелі з таким опонентом?

12. Мурсія – Жирона, Іспанія, Сегунда, 14 тур

Лише у попередньому турі Мурсії вдалося перервати 6-матчеву безвиграшну серію. На виїзді «студенти» подужали кризовий Райо Валлєкано. Тепер на Мурсію очікує побачення із Жироною, яка з 5-ти своїх останніх матчів 3 завершила миром. Чи варто очікувати на нічию і в цьому протистоянні?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 12-ого листопада.

Ми у Viber!