0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 607 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Бразилія – Аргентина, відбір до чемпіонату світу-2018

Видавши серію з 4-х перемог поспіль, збірна Бразилії очолила турнірну таблицю південноамериканського відбору на наступний Мундіаль. Тепер «пентакампеони» поміряються силами зі своїм найпринциповішим суперником – Аргентиною, який серйозно збавив оберти за останній час. У 3-х попередніх турах «біло-блакитні» спромоглися додати до свого активу тільки 2 очки, покинувши четвірку команд, які напряму гарантують собі вихід на світовий чемпіонат. Чи продовжить Бразилія свою переможну ходу?

2. Колумбія – Чилі, відбір до чемпіонату світу-2018

Впродовж усього відбірного циклу збірна Колумбії не вирізняється особливою стабільністю. Щоправда, в 6-ти останніх матчах «кавники» програли лише одного разу, що поки дозволяє їм утримуватися в першій четвірці. Зовсім не проти включитися в боротьбу за одну з путівок на Мундіаль і збірна Чилі. Після серії невдало проведених поєдинків, у минулому турі «ла роха» здолала на власному полі Перу і тепер відстає від тих же колумбійців усього на 3 очки. Чи обіграють «кавники» діючих володарів Копа Америка?

3. Венесуела – Болівія, відбір до чемпіонату світу-2018

Матч головних аутсайдерів відбору на Мундіаль-2018. Збірна Венесуели – відверто найслабша на сьогодні команда Південної Америки. У 10-ти матчах відбірного циклу «гранатові» не здобули жодної перемоги, додавши до свого активу лише 2 очки. Ні на що серйозне не може вже розраховувати і Болівія, яка йде в таблиці передостанньою. Особливо слабко «зелені» виступають за межами власної країни, де поки здобули лише одне очко. Чи скористається цим Венесуела, щоб здобути першу перемогу на турнірі?

4. Вірменія – Чорногорія, відбір до чемпіонату світу-2018

Програвши кожен з 3-х стартових матчів відбору на наступний чемпіонат світу, збірна Вірменії прогнозовано опинилася на останньому місці турнірної таблиці групи «Е». Черговим випробуванням для вірменів стане домашній поєдинок проти лідера – Чорногорії. Зігравши унічию з Румунією в першому турі, далі «хоробрі соколи» очок не втрачали, що дозволило їх перетворитися на одного з головних фаворитів групи. Чи втримаються чорногорці на вершині після свого візиту до Єревану?

5. Румунія – Польща, відбір до чемпіонату світу-2018

В 6-ти попередніх матчах різних змагань збірна Румунії здобула лише одну перемогу, що свідчить про не найкращу форму, в якій нині перебуває команда. Щоправда, у відборі до наступного чемпіонату світу «триколірним» поки вдається не програвати, що дозволяє відставати від дуету лідерів усього на 2 очки. Вище румунів знаходяться Чорногорія та Польща. Саме з поляками «триколірні» і проведуть наступний свій поєдинок. Який результат подарує нам це протистояння?

6. Чехія – Норвегія, відбір до чемпіонату світу-2018

Збірну Чехії продовжує лихоманити. У 3-х стартових поєдинках відбору на Мундіаль-2018 команда не здобула не лише жодної перемоги, але й не забила жодного м’яча у ворота суперників. Не набагато краще становище і у збірної Норвегії. «Свердла» хоча й розгромили в останньому турі Сан-Марино, але до того програли 4 поєдинки різних змагань поспіль. В таблиці Норвегія випереджає Чехію усього на один пункт. Чи вдасться підопічним Карела Яроліма перервати тривалу смугу невдач в офіційних зустрічах?

7. Північна Ірландія – Азербайджан, відбір до чемпіонату світу-2018

Непогано виступивши на цьогорічному Євро, збірна Північної Ірландії і у відборі на наступний Мундіаль намагається сперечатися за високі позиції. Лише в матчі минулого туру проти Німеччини «зелено-біла армія» зазнала своєї першої поразки, але боротьби не припиняє. А от Азербайджан цього разу стартував як ніколи переконливо. У 3-х поєдинках «країна вогнів» не програвала і не пропустила жодного м’яча. Чи під силу Північній Ірландії пригальмувати несподіваного претендента на вихід до фінальної частини чемпіонату світу?

8. США – Мексика, відбір до чемпіонату світу-2018

Незмінні учасники багатьох останніх чемпіонатів світу збірні США та Мексики впевнено посіли перші місця у власних групах попереднього раунду відбору і тепер зустрінуться між собою вже у стартовому турі фінального етапу змагань. Судячи з останніх результатів товариських зустрічей, у дещо кращій формі знаходяться мексиканці, які перемогли обох своїх опонентів. У той же час «янки» місяць тому не зуміли здолати на власному полі Нову Зеландію, зігравши унічию. Чим завершиться протистояння практично рівних за класом команд?

9. Тринідад і Тобаго – Коста-Рика, відбір до чемпіонату світу-2018

Збірна Тринідаду і Тобаго переживає непрості часи. У 4-х попередніх матчах, включаючи товариські, «червоно-чорні» зазнали 3-х поразок, ще одного разу зігравши унічию. Щоправда, до фінального етапу відбору на Мундіаль їм пробитися усе ж вдалося. Тут вже в першій грі на них очікує побачення з Коста-Рикою. В активі «лос тікос» - 4 поспіль перемоги в матчах різного рівня і зупинятися на цьому команда вочевидь не збирається. Чи вдасться проблемному Тринідаду і Тобаго нав’язати боротьбу одному з фаворитів відбору?

10. Сербія (до 21) – Норвегія (до 21), чемпіонат Європи-2017 (до 21), плей-офф, перший матч

Молодіжна збірна Сербії видала відмінний фініш відбору на Євро-2017 у власній групі. У 5-ти останніх турах «білі орли» втратили лише 2 очки, щоправда, так і не зуміли наздогнати Італію, що стала першою. Тепер за путівку до фінальної частини чемпіонату Європи серби посперечаються в раунді плей-офф зі своїми однолітками з Норвегії, які у власній групі не зуміли скласти конкуренції Англії, але виявилися кращими за Швейцарію. Хто буде переконливішим у першому матчі цієї дуелі?

11. Австрія (до 21) – Іспанія (до 21), чемпіонат Європи-2017 (до 21), плей-офф, перший матч

Австрійська «молодіжка» без зайвих труднощів посіла 2-ге місце у своїй групі. Скласти конкуренцію Німеччині «червоно-білі» так і не зуміли, натомість за усіх інших суперників виявилися значно сильнішими. Значно драматичніше нинішній відбірний цикл складається для іспанців. «Ла рохіта» до останнього туру вела боротьбу зі шведами за пряме потрапляння на Євро, але все ж поступилася у підсумку скандинавам одним очком. Чи вистачить сил у молодіжної збірної Іспанії на вирішальні матчі проти Австрії?

12. Україна (до 21) – Білорусія (до 21), товариський матч

Навіть видавши відмінний фініш відбору на Євро-2017, молодіжна збірна України не зуміла втрутитися в боротьбу за вихід з групи. Надто багато було втрачено на початку турніру, тож завершили свої виступи «жовто-сині» лише на 4-му місці. Аналогічну позицію у своїй групі посіли і їх білоруські однолітки. От тільки зіграли «червоно-білі» набагато гірше і очок набрали менше. Українська «молодіжка» не програє впродовж 4-х матчів поспіль. Чи здобудуть максимальний результат підопічні Олександра Головка цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 22.25 четверга, 10 листопада. 

Ми у Viber!