0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 606 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чорноморець – Зоря, Україна, 14 тур

У Чорноморця, схоже, намітився спад. Після 8-ми матчів без поразок, 5-ть з яких були виграні, одесити програли в 2-ох останніх турах. Чи справді «моряки» втрапили у кризу має продемонструвати поєдинок із Зорею. Луганчани нині на ходу і сповнені рішучості захистити своє 2-ге місце від посягань Динамо, тож у Південній Пальмірі прагнуть розжитися повноцінними 3 очками. Чи вдасться команді Юрія Вернидуба підтвердити статус фаворита в дуелі із Чорноморцем?

2. Севілья – Барселона, Іспанія, 11 тур

Після осічки у Віго Барселона здобула 3 перемоги поспіль. Щоправда, останні «вікторії» далися каталонцям вкрай не просто. Приміром, Валенсію команда Луїса Енріке змогла дотиснути лише в додатковий час, а в дуелі зі скромною Гранадою обмежилась лише одним м’ячем – 1:0. Тепер на «блаугранас» очікує вояж на «Рамон Санчес Пісхуан», де грати завжди не просто. Севілья в нинішньому сезоні Прімери має вдома стовідсотковий показник набраних очок, а нещодавно поклала на лопатки мадридський Атлетико. Чи вдасться «норвіонцям» здивувати і Барселону?

3. Сельта – Валенсія, Іспанія, 11 тур

Початок сезону Сельта, відверто, провалила. Галісійці програли в 3-ох стартових турах, проте далі команда набрала прекрасний хід. Із 7-ми останніх матчів Прімери «небесно-блакитні» програли лише один при 4-ох перемогах і 2-ох нічиїх. У домашній дуелі із нестабільною Валенсією Сельта, поза сумнівом, спробує записати до свого доробку повноцінні 3 бали. Та чи погодяться з цим «кажани», яким, схоже, світить не проста боротьба за виживання?

4. Еспаньол – Атлетик Більбао, Іспанія, 11 тур

Еспаньол у нинішньому сезоні поки що куди краще виглядає на виїзді, ніж вдома. Приміром, 2 свої перемоги «папуги» здобули саме в гостьових матчах, а ось з 5-ти поєдинків на власному полі не виграли жодного. Перервати безвиграшну домашню серію каталонці спробують у протистоянні з Атлетиком. Що скажуть на це баски, які не приховують своїх амбіцій поборотись за єврозону?

5. Порту – Бенфіка, Португалія, 10 тур

Нічия у виїзній зустрічі проти Сетубала поставила під сумнів чемпіонські амбіції Порту. Щоб повернутися в гонку за титул, «драконам» необхідно перемагати вдома Бенфіку. У минулому сезоні Порту вдалося подужати лісабонців як вдома, так і на виїзді. Втім, в нинішньому чемпіонаті «орли» не програли ще жодного матчу, здобувши 8 перемог у 9-ти турах. Як усе складеться для них на «Драгау»?

6. Марітіму – Брага, Португалія, 10 тур

Брага набрала відмінний темп. У 9-ти турах «зброярі» здобули 6-ть перемог лише при одній поразці і нині готові вклинитись у боротьбу за зону Ліги чемпіонів. У виїзній зустрічі проти Марітіму «архієпископи» виглядають безсумнівними фаворитами. До того ж, у минулому сезоні Брага перемагала цього опонента як вдома, так і в гостях. Чи вдасться гостям відсвяткувати успіх і цього разу?

7. Морейренсе – Сетубал, Португалія, 10 тур

Сетубал помалу виходить з кризи. Після 3-ох поразок поспіль «садінці» зуміли не програти в 2-ох попередніх турах, а тиждень тому в рідних стінах відібрали очки в самого Порту – 0:0. Тепер на команду очікує виїзна дуель проти Морейренсе, яке останнім часом також демонструє ознаки завершення спаду. На що поставити в цьому протистоянні?

8. Кан – Ніцца, Франція, 12 тур

Ніцца продовжує вражати і, схоже, всерйоз націлилась на свій перший в історії чемпіонський титул. Після 11-ти турів «орли» впевнено очолюють чемпіонську гонку, випереджаючи найближчих переслідувачів на 6 очок, а переможна серія команди в Лізі 1 нараховує вже 6-ть матчів. Продовжити її команда Люсьєна Фавра спробує у виїзній дуелі із Каном. Та чи погодяться з цим горді нормандці?

9. Мец – Сент-Етьєн, Франція, 12 тур

Неймовірно, але востаннє Мец перемагав Сент-Етьєн у далекому 2001-ому році. Більше того, в 6-ти останніх очних дуелях в рамках чемпіонату «темно-бордові» незмінно програвали «зеленим». Не просто, вочевидь, Мецу доведеться і цього разу, адже Сент-Етьєн нині виглядає достатньо боєздатним колективом, здатним чіплятися за очки в кожному матчі. Чи вдасться гостям продовжити переможну серію в дуелях із Мецом?

10. Халл Сіті – Саутгемптон, Англія, 11 тур

Криза Халл Сіті продовжується і, схоже, лише набирає обертів. «Тигри» програли 6-ть останніх матчів чемпіонату і в 5-ти випадках це  були поразки з різницею, щонайменше, в 2 м’ячі. Як наслідок, команда Майка Фелана скотилася в зону вильоту, вибратися з якої – завдання не з простих. Чи вдасться Халлу перервати свою жахливу серію в домашній дуелі із Саутгемптоном, який рветься в єврокубки?

11. Люцерн – Янг Бойз, Швейцарія, 14 тур

Янг Бойз на ходу. «Молоді хлопці» виграли 2 останні матчі чемпіонату із загальним рахунком 9:0, а їхня безпрограшна серія нараховує вже 7 матчів. Перервати її спробує Люцерн, який у випадку перемоги наздожене свого опонента. Та чи до снаги господаря виконати це завдання?

12. Альтах – Аустрія, Австрія, 14 тур

Аустрія набрала прекрасний темп. Віденці, здобувши 4-ри перемоги поспіль, голосно заявили про свої чемпіонські амбіції і в протистоянні з Альтахом збираються вкотре їх підтвердити. Втім, господарі – не хлопчики для биття і від 3 очок також не відмовляться. Тим більше, що нині їх розглядають як одних з претендентів на титул. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 6-ого листопада.

Ми у Viber!