0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 605 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати – Ворскла, Україна, 14 тур

Карпати не втомлюються розчаровувати власних прихильників. Безвиграшна серія львів’ян уже сягнула позначки в 12 матчів чемпіонату України і коли вона закінчиться – сказати важко. Цього разу головний аутсайдер Прем’єр-ліги зіграє з Ворсклою. Ще не так давно полтавчани також виглядали не найкращим чином. Але, набравши 4 очки в 2-х попередніх турах, підопічні Василя Сачка знову включилися в боротьбу за місце у першій шістці. Чи здобуде Ворскла максимальний результат у Львові?

2. Вест Хем – Сток Сіті, Англія, 11 тур

Вибравшись не так давно із зони вильоту, нині Вест Хем докладає усіх зусиль, щоб знову туди не потрапити. Після кількох вдало проведених зустрічей, у минулому турі «молотобійці» знову програли, тож почувати себе спокійно не можуть в жодному разі. А от Сток Сіті за останній час набрав відмінну форму. «Гончари» не програють впродовж 5-ти матчів, вигравши 3 попередні з них. У Лондоні вони спробують продовжити свою переможну ходу. От тільки чи погодиться на це Вест Хем?

3. Бернлі – Крістал Пелас, Англія, 11 тур

Впродовж останніх тижнів раніше нестабільний Бернлі виглядає дуже пристойно. Так у 2-х останніх турах «бордові» спочатку здолали Евертон на власному полі, а потім – розійшлися миром з Манчестер Юнайтедом в гостях. Тепер на Бернлі очікує побачення з сусідом по турнірній таблиці – Крістал Пеласом. «Орли» серйозно здали власні позиції, програвши 3 свої попередні зустрічі. Перемагали ж лондонці востаннє ще наприкінці вересня. Чи під силу Крістал Пеласу перервати власну смугу невдач?

4. Реал Сосьєдад – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 11 тур

Завдяки 2-м перемогам поспіль, Реал Сосьєдад суттєво покращив своє турнірне становище, опинившись за крок до потрапляння у зону єврокубків. Але у нинішньому турі на басків очікує по-справжньому серйозне випробування у вигляді мадридського Атлетико. Хоча «матрацники» й виграли 3 з 4-х попередніх поєдинків Прімери, поразка від Севільї 2 тури тому відкинула їх за межі першої трійки. Мадридський Ателетико перемагав Реал Сосьєдад в кожному з 3-х попередніх матчів чемпіонату. Як буде цього разу?

5. Осасуна – Алавес, Іспанія, 11 тур

Осасуна продовжує залишатися однією з найгірших команд іспанської Прімери нинішнього сезону. Щоправда, наразі памплонці виглядають вже не так безнадійно, як на старті сезону. В попередніх 4-х турах «червоні» зазнали лише однієї поразки, що дозволило їм залишити останнє місце таблиці. Усього на 3 очки більше за Осасуну має Алавес, який переживає серйозну кризу. В 4-х найсвіжіших матчах «синьо-білі» додали до свого активу лише одне очко. Чи скористаються памплонці проблемами суперника, щоб здобути перемогу?

6. Лас-Пальмас – Ейбар, Іспанія, 11 тур

Звівши унічию 4 матчі Прімери з 5-ти попередніх, Лас-Пальмас перетворився на одну з наймиролюбніших команд ліги. А от не перемагають «жовто-сині» вже впродовж 6-ти матчів, остаточно опустившись за цей час в середину турнірної таблиці. Одним з клубів, які випередили «острів’ян» за останній час, виявився Ейбар. «Зброярі» не вирізняються стабільністю, хоча програли в 5-ти останніх турах лише одного разу. Чи перерве Лас-Пальмас свою тривалу безвиграшну серію?

7. Фрайбург – Вольфсбург, Німеччина, 10 тур

Фрайбург знаходиться на підйомі. Вигравши 3 з 4-х попередніх матчів чемпіонату, дебютант першої Бундесліги міцно закріпився в середині турнірної таблиці. Значно гірше себе почуває колись грізний Вольфсбург. «Вовки» ніяк не можуть прийти до тями після провального старту сезону. Так в 6-ти попередніх турах «зелено-білі» додали до свого активу усього одне очко, що свідчить про системну кризу в команді. Фрайбург був сильнішим у всіх свої домашніх матчах нинішнього чемпіонату. Чи продовжать «червоно-чорні» перемагати?

8. Інгольштадт – Аугсбург, Німеччина, 10 тур

Не вигравши жодного з 9-ти матчів нинішнього чемпіонату, Інгольштадт продовжує перебувати в числі головних аутсайдерів першої Бундесліги. З початку сезону «чорні» спромоглися здобути лише 2 очки, що свідчить про катастрофічний стан, у якому нині перебуває команда. Дуже складні часи нині переживає і Аугсбург. «Фуггери» не перемагають впродовж 4-х поєдинків поспіль, набравши у них тільки одне очко. Чи вдасться одному з суперників повернутися на шлях перемог?

9. Айнтрахт – Кельн, Німеччина, 10 тур

Надто часто останнім часом граючи унічию, Айнтрахт випав з боротьби за високі турнірні місця. Але «орли» мають усі шанси повернутися до зони єврокубків. Для цього їм потрібно перемагати Кельн і очікувати на осічку когось з конкурентів. От тільки «козли» нині – зовсім не подарунок. «Червоно-білі» зазнали лише однієї поразки в нинішньому сезоні і цілком заслужено посідають високе 4-те місце турнірної таблиці. Чи до снаги Айнтрахту пригальмувати суперника, що знаходиться в групі лідерів?

10. Нант – Тулуза, Франція, 12 тур

Ще не так давно здавалося, що Нанту вдалося подолати тривалу кризу, в якій команда перебувала. Але поразки «канарок» у 2-х попередніх турах засвідчили, що до остаточного одужання їм ще дуже далеко. «Жовто-зелені» знаходяться на відстані усього в кілька очок від зону вильоту, тож змушені грати на перемогу в матчі з Тулузою. «Фіолетово-білі» також збавили оберти, але поки усе ще утримуються неподалік від групи лідерів. Наскільки переконливим буде Нант у матчі проти серйозного суперника?

11. Діжон – Генгам, Франція, 12 тур

Лише у жовтні дебютанту Ліги 1 Діжону вдалося знайти свою гру. Видавши серію з 5-ти матчів без поразок, «червоно-білі» закріпилися в середині таблиці. Черговим випробуванням для Діжона стане зустріч з Генгамом, який як ніколи впевнено розпочав нинішній чемпіонат. Завдяки 3-м перемогам поспіль в останніх матчах, «червоно-чорні» піднялися у зону єврокубків, де й прагнутимуть закріпитися. Чи вистачить у Діжона досвіду в матчі проти борця за найвищі турнірні місця?

12. Анжер – Лілль, Франція, 12 тур

Нестабільність результатів заважає Анжеру претендувати на серйозні позиції. Але й місце в середині турнірної таблиці для команди, яка лише 2-ий сезон виступає у Лізі 1 – уже неабияке досягнення. А от бачити не так давно грізний Лілль в числі аутсайдерів найвищого французького дивізіону – досить дивно. Особливо невдало «доги» виступають на виїзді, де в нинішньому чемпіонаті спромоглися здобути лише одне очко. На що розраховувати Ліллю в зовсім негостинному Анжері?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 5 листопада. 

Ми у Viber!