0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 604 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Гент – Шахтар, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Два тижні тому Гент зазнав найпринизливішої поразки в сезоні, поступившись Шахтареві з рахунком 0:5. Але навіть після цього «буйволи» продовжують залишатися найближчим переслідувачем «помаранчево-чорних». А от донеччани не знають жодних проблем. Вигравши усі 3 свої матчі і не пропустивши жодного м’яча, підопічні Паулу Фонсеки дуже близькі до того, щоб уже в нинішньому турі достроково оформити вихід до плей-офф з першого місця. Чи продовжить Шахтар перемагати?

2. Зоря – Фейеноорд, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

У Роттердамі два тижні тому Зоря поступилася Фейеноорду. Ця поразка стала другою поспіль в групі для луганчан, перетворивши їх на головного аутсайдера квартету. За таких умов українці вже навряд чи зможуть розраховувати на щось серйозне, але створити проблеми фаворитам їм цілком до снаги. Якщо ж говорити про Фейеноорд, то обидві свої перемоги нідерландці здобули на власному полі, в той час, як на виїзді очок ще не набирали. Наскільки успішно виступлять роттердамці в Україні?

3. Фенербахче – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Розгромно поступившись Манчестер Юнайтед у гостях, Фенербахче втратив лідерство у турнірній таблиці власної групи, пропустивши вперед в тому числі і «червоних дияволів». Взяти реванш у свого нещодавнього кривдника «жовті канарки» збираються у Стамбулі. Але й манкуніанці налаштовані рішуче. Завдяки двом перемогам поспіль вони піднялися на 2-ге місце в групі і не збираються його так легко втрачати. Наскільки переконливими будуть підопічні Жозе Моуріньо в цьому поєдинку?

4. Аустрія – Рома, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Два тижні тому у Римі Рома та Аустрія влаштували справжню гольову перестрілку, яка завершилась феєричною нічиєю – 3:3. Зважаючи на статус віденців, як абсолютних аутсайдерів зустрічі, той результат став неабиякою сенсацію. Як мінімум не програти Аустрія спробує і цього разу. Та чи погодяться з цим «вовки», яким пророкують перше місце в групі?

5. Астра – Вікторія Плзень, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Перемога у Плзені повернула Астру в боротьбу за вихід з групи. Втім, зупинятися грекам протипоказано. Щоб зберегти шанси на плей-офф, «зіркам» потрібно перемагати Вікторію і в рідних стінах. Чи до снаги господарям виконати це завдання?

6. Габала – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Після 3-ох турів у доробки Габали немає жодного пункту, але відступати від намірів зіграти у плей-офф горді азербайджанці не відмовляються. Повернути їх у боротьбу за вихід з групи може перемога в домашній дуелі із Сент-Етьєном. І такий сценарій, треба визнати, виглядає цілком реальним. Габала, хоч і два тижні тому мінімально поступилась «зеленим», але виглядала цілком пристойно і вже в рідних стінах спробує надолужити згаяне. Чи варто очікувати на першу перемогу команди Романа Григорчука на груповій стадії?

7. АПОЕЛ – Янг Бойз, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Два тижні тому Янг Бойз підтвердив свою прекрасну домашню форму. В рідних стінах швейцарці впевнено подужали АПОЕЛ, який доти йшов без втрат – 3:1, і повернулися в боротьбу за плей-офф. Тепер на «молодих хлопців» очікує вояж на Кіпр. Чи вдасться кіпріотам помстися Янг Бойз за поразку в попередньому турі?

8. Маккабі Тель-Авів – АЗ Алкмаар, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

АЗ Алкмаар поки що розчаровує. Після 3-ох турів в активі «червоно-білих» лише 1 пункт і примарні шанси на вихід з групи. І такими вони стали після домашньої поразки від Маккабі Тель-Авів – 1:2. Чи вдасться ізраїльтянам знову подужати голландців і тим самим окреслити власні амбіції на плей-офф?

9. Саутгемптон – Інтер, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Чим далі, тим гірші результати демонструє Саутгемптон в груповому турнірі Ліги Європи. У минулому турі «святі» зазнали першої поразки, але на 2-му місці таблиці поки що тримаються. У спину англійцям вже дихає Інтер, який набирає оберти після невдалого старту. Здолавши Саутгемптон на власному полі, «чорно-сині» не лише набрали перші очки в турнірі, але й підібралися до «святих» на відстань одного очка. От тільки на виїзді Інтер виступає значно скромніше. Чи скористається цим Саутгемптон?

10. Цюрих – Стяуа, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Два тижні тому Цюрих у домашній дуелі проти Стяуа заледве врятувався від поразки. Швейцарці довгий час «горіли» 0:1, проте в самому ендшпілі гри знайшли в собі сили відігратись – 1:1. Тепер на них очікує вояж до Румунії і сподіватися на теплий прийом Цюриху навряд чи варто. Чи вдасться бухарестям нарешті здобути першу перемогу в Лізі Європи і тим самим випередити свого суперника в турнірній таблиці?

11. Аякс – Сельта, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Протистояння лідерів групи «G». Як і очікувалося, два тижні тому поєдинок цих суперників пройшов у впертій, але результативній боротьбі, яка завершилась феєричним миром – 2:2. Тепер Аякс та Сельта зіграють в Амстердамі. На що очікувати від другого побачення головних фаворитів квартету?

12. Панатінаїкос – Стандард, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Нічия в Льєжі двотижневої давнини не задовольнила жодну зі сторін, адже і Панатінаїкос, і Стандард ні на крок не наблизились до мети, яким є вихід у плей-офф. Цього разу мир не потрібен жодному із суперників, тому це буде битва не на життя, а на смерть. Хто радітиме після фінального свистка?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 3-ого листопада.

Ми у Viber!