0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 603 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Бенфіка – Динамо (Київ), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Обігравши київське Динамо в гостях 2 тижні тому, Бенфіка закріпилася на 3-му місці турнірної таблиці власної групи. «Орли» виграли 5 попередніх матчів різних змагань і не збираються на цьому зупинятися. А от підопічні Сергія Реброва переживають кризу як в Лізі чемпіонів, так і взагалі. Що стосується головного єврокубка, то усього з одним очком в активі кияни йдуть останніми. Тепер у «біло-синіх» не залишається іншого виходу, як перемагати Бенфіку в Лісабоні. Чи впораються з цим завданням українці?

2. Бешикташ – Наполі, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Бешикташ залишається єдиною командою групи «В», яка не має в пасиві жодної поразки. Після 2-х поспіль нічиїх на страті, в минулому турі «чорні орли» несподівано обіграли в гостях лідера квартету – Наполі, зменшивши відставання від італійців до одного очка. Якщо ще не так давно здавалося, що «партенопеї» - головні фаворити групи, то нині, як з’ясувалося, неаполітанцям ще потрібно добре поборотися за вихід до плей-офф Ліги чемпіонів. Чи візьме Наполі реванш у стамбульців за поразку на власному полі?

3. Манчестер Сіті – Барселона, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Після розгромної гостьової поразки від Барселони, Манчестер Сіті ще довго не міг прийти до тями. На 2-му місці «містянам» вдалося втриматися, але тепер від каталонців, які ще не втрачали очок, їх відділяє цілих 5 пунктів. Підопічні Хосепа Гвардіоли намагатимуться більш достойно зіграти з «синьо-гранатовими» на власному полі, от тільки усі 5 попередніх побачень цих команд незмінно завершувалися на користь Барселони. Чи зміниться щось цього разу?

4. Базель – ПСЖ, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Очко, здобуте в матчі першого туру проти болгарського Лудогорця, так і залишається поки для Базеля єдиним в груповому турнірі. Саме з цим клубом швейцарці і поведуть боротьбу за 3-тє місце, що дає право на вихід до плей-офф Ліги Європи. Значно вищими є амбіції парижан. Здобувши 2 перемоги поспіль над аутсайдерами, «червоно-сині» поділяють лідерство з англійським Арсеналом. Чи під силу Базелю в його нинішньому стані нав’язати боротьбу чемпіону Франції?

5. Копенгаген – Лестер, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Копенгаген, який ніколи раніше не хапав зірок з неба, у нинішньому сезоні виявився достатньо міцним горішком, готовим дати бій значно більш іменитим клубам. Навіть мінімальна поразка від Лестера в гостях не похитнула позицій «левів», які продовжують іти 2-ми. Однак «лисів» їм вже навряд чи наздогнати. Підопічні Клаудіо Раньєрі невдачі в чемпіонаті Англії компенсують успішними виступами в Лізі чемпіонів, де не втратили ще жодного очка. Чи вдасться Копенгагену пригальмувати лідера?

6. Тоттенхем – Байер, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Нічийна епідемія, яка охопила Тоттенхем – триває. 4 з 5-ти попередніх матчів різних змагань «шпори» звели унічию. Не виграють же вони при цьому майже місяць. От тільки в Лізі чемпіонів у лондонців не так все і погано. Після першого кола вони ідуть 2-ми у групі, лише на очко відстаючи від лідера – французького Монако. Полюбляє розійтися миром зі своїми суперниками і Байер, який звів унічию усі 3 свої матчі в групі. Чи виявлять за таких умов сильнішого представники Англії та Німеччини?

7. Монако – ЦСКА (Москва), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Кожен з 2-х своїх попередніх матчів групи «Е» Ліги чемпіонів Монако завершило унічию. Але навіть подібні виступи, зважаючи на перемогу в першому турі, дозволяють монегаскам очолювати турнірну таблицю власного квартету. А от московський ЦСКА поки замикає таблицю групи. Щоправда, у головному єврокубку для «армійців» ще втрачено далеко не все – від свого нинішнього суперника вони відстають лише на 3 очки. Чи зуміє Монако перемогти і піти у відрив?

8. Зоря – Фейеноорд, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

У Роттердамі 2 тижні тому Зоря поступилася Фейеноорду. Ця поразка стала 2-ю поспіль в групі для луганчан, перетворивши їх на головного аутсайдера квартету. За таких умов українці вже навряд чи зможуть розраховувати на щось серйозне, але створити проблеми фаворитам – їм цілком до снаги. Якщо ж говорити про Фейеноорд, то обидві свої перемоги нідерландці здобули на власному полі, в той час, як на виїзді очок ще не набирали. Наскільки успішно виступлять роттердамці в Україні?

9. Фенербахче – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Розгромно поступившись Манчестер Юнайтеду в гостях, Фенербахче втратив лідерство у турнірній таблиці власної групи, пропустивши вперед в тому числі і «червоних дияволів». Взяти реванш у свого нещодавнього кривдника «жовті канарки» збираються у Стамбулі. Але й манкуніанці налаштовані рішуче. Завдяки 2 перемогам поспіль вони піднялися на 2-ге місце в групі і не збираються його так легко втрачати. Наскільки переконливими виявляться підопічні Жозе Моуріньо в цьому важливому для себе поєдинку?

10. Астана – Олімпіакос, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Астана – відвертий аутсайдер групи «В» Ліги Європи. У 3-х турах «синьо-жовті» спромоглися додати лише одне очко до свого активу, а 2 тижні тому – програли з розгромним рахунком Олімпіакосу на полі суперника. У той же час греки набрали відмінну ходу. «Червоно-білі» ділять лідерство разом з кіпрським АПОЕЛом. Загалом же вони виграли 6 попередніх матчів різних змагань. Чи впораються пірейці ще раз з Астаною?

11. Саутгемптон – Інтер, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Чим далі, тим гірші результати демонструє Саутгемптон в груповому турнірі Ліги Європи. У минулому турі «святі» зазнали першої поразки, але на 2-му місці таблиці поки усе ще тримаються. У спину англійцям вже дихає Інтер, який набирає оберти після невдалого старту. Здолавши Саутгемптон на власному полі, «чорно-сині» не лише набрали перші очки в турнірі, але й підібралися до «святих» на відстань усього в одне очко. От тільки на виїзді Інтер виступає значно скромніше. Чи скористається цим Саутгемптон?

12. Гент – Шахтар, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

2 тижні тому Гент зазнав найпринизливішої поразки в сезоні, поступившись Шахтареві з рахунком 0:5. Але навіть після цього «буйволи» продовжують залишатися найближчим переслідувачем «помаранчево-чорних». А от донеччани не знають жодних проблем. Вигравши усі 3 свої матчі і не пропустивши у них жодного м’яча, підопічні Паулу Фонсеки дуже близькі до того, щоб вже в нинішньому турі достроково оформити вихід до плей-офф. Чи продовжить Шахтар перемагати?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.40 вівторка, 1 листопада. 

Ми у Viber!