0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 602 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ворскла – Олександрія, Україна, 13 тур

Після 4-ох поразок поспіль Ворскла таки взялася за голову. У попередньому турі УПЛ полтавчани подужали на виїзді Чорноморець, який до того не програвав кілька місяців, а посеред тижня також у гостях, але вже в кубковій дуелі поклали на лопатки Верес. Що цікаво, доти рівняни в рідних стінах у цьому сезоні ще не програвали. Чи вдасться команді Василя Сачка продовжити вдалу серію в протистоянні із впертою Олександрією?

2. Сталь – Дніпро, Україна, 13 тур

Дніпровське дербі! Обидві команди нині на спаді. Приміром, Сталь у 12-ти турах УПЛ спромоглася здобути лише 2 перемоги. Стільки ж «вікторій» і в Дніпра, але разом з тим безвиграшна серія команди Дмитра Михайленка в чемпіонаті нараховує вже 6-ть матчів, 4-ри з яких були програні. Ускладнює і без того не просту ситуацію і те, що кілька днів тому з дніпрян за давні гріхи було знято 6 пунктів. Як «синьо-біло-блакитні» відреагують на це випробування?

3. Саутгемтон – Челсі, Англія, 10 тур

Старт сезону у Саутгемптона не склався, проте з другої половини вересня «святі» стрімко додали. Безпрограшна серія «смугастих» у чемпіонаті нараховує вже 5-ть матчів, 3 з яких були виграні, а в попередньому турі АПЛ команда Клода Пюеля зуміла відстояти нічию у виїзній дуелі проти МанСіті, зробити що, традиційно, не просто. Тепер на Саутгемптон очікує домашнє побачення із Челсі. Чи до снаги «святим» скласти іспит «пенсіонерами»?

4. Хоффенхайм – Герта, Німеччина, 9 тур

Якщо в минулому сезоні Хоффенхайм заледве врятувався від вильоту, то в сезоні нинішньому, схоже, вирішив поборотися за місце в топ-четвірці. На старті чемпіонату «селяни» 4-ри матчі поспіль завершили миром, після чого видали блискучу серію з 4-ох перемог, яку збираються продовжити у протистоянні із Гертою. От тільки берлінці – далеко не подарунок. «Стара дама» зараз на 1 пункт випереджає Хоффенхайм і ставить собі за мету, як мінімум, зберегти нинішній статус-кво. Хто вийде переможцем з дуелі претендентів на зону Ліги чемпіонів?

5. Ден Хааг – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 11 тур

У 4-ох стартових турах Ден Хааг набрав 10 очок, але далі команду ніби підмінили. З 6-ти наступних матчів Ередвізії гаагці програли 5-ть при одній нічиїй, скочуючись усе нижче в турнірній таблиці. Зупинити своє падіння «лелеки» спробують в домашній дуелі із АЗ Алкмааром. Та чи погодяться на це гості, які не приховують своїх амбіцій на місце в єврозоні?

6. Мехелен – Гент, Бельгія, 13 тур

Якщо в рідних стінах Гент має стовідсотковий показник набраних очок, то на виїзді ситуація кардинально протилежна. З 6-ти гостьових матчів «буйволи» не виграли жодного – 3 нічиї та 3 поразки. Перервати цю малоприємну серію Гент спробує в дуелі проти Мехелена. Чи вдасться гостям реалізувати свої плани?

7. Мускрон – Кортрейк, Бельгія, 13 тур

Кортрейк – одна з найбільш компромісних команд Жюпіле-Про-Ліги. Нині в доробку «червоних» 5-ть нічиїх, 3 з яких були зафіксовані в останніх 3-ох турах. Натомість, Мускрон внічию грає не часто – лише одна мирова в 12-ти турах. На що очікувати від побачення таких суперників?

8. Сампдорія – Інтер, Італія, 11 тур

Після 4-ох матчів без перемог, 3 з яких були програні, в Італії лише лінивий не говорив про відставку наставника Інтера Франка де Бура. Втім, «вікторія» в останньому турі над Торино, схоже, дещо відтермінувала цю подію. Чи станеться це після вояжу міланців до Генуї, де на них очікує не просте побачення із Сампдорією?

9. Удінезе – Торино, Італія, 11 тур

Торино набрав прекрасний хід, видавши 6-матчеву серію без поразок. Утім, цієї середи вона перервалася – на виїзді «бики» поступилися Інтеру. Повернутись на шлях перемог «гранатові» спробують у виїзній зустрічі проти Удінезе. Втім, фріульці, яких нещодавно очолив Луїджі Дель Нері, без бою точно не здадуться. Хто вийде переможцем з цієї дулі?

10. Бетис – Еспаньол, Іспанія, 10 тур

Еспаньол поки що не вражає. В 9-ти турах каталонці спромоглися здобути лише одну перемогу. Втім, світло в кінці тонеля все ж. «Папуги» в рамках Прімери не програють вже 3 матчі поспіль, які завершились миром. На що від них очікувати в протистоянні з Бетісом, який свої кращі якості поки що демонструє не часто?

11. Лас-Пальмас – Сельта, Іспанія, 10 тур

Після яскравого старту у Лас-Пальмаса очікувано почався спад. Канарці не можуть виграти вже 5-ть матчів поспіль – 3 нічиї та 2 порази. У протистоянні із Сельтою «острів’яни» налаштовані надолужити згаяне, проте галісійцям, які в останніх 6-ти турах здобули 5-ть перемог, такий сценарій навряд чи сподобається. На що поставити в цьому протистоянні?

12. Депортиво – Валенсія, Іспанія, 10 тур

Валенсія зразка нинішнього сезону виглядає вкрай нестабільно, вирізняючись неабиякою безкомпромісністю. У 9-ти турах Прімери «кажани» жодного разу не зіграли внічию – 3 перемоги і одразу 6-ть поразок. На що очікувати від левантійців, які тиждень тому мало не відібрали очки в самої Барселони, у протистоянні з Депортиво?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 неділі, 30 жовтня.

Ми у Viber!