0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 601 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Крістал Пелас – Ліверпуль, Англія, 10 тур

Крістал Пелас ніяк не може знайти свою гру, переживаючи не найкращі часи. У 3-х попередніх турах «орли» спромоглися додати до власного активу лише одне очко, причому 2 попередні поєдинки – програли. Цього разу середняк чемпіонату прийматиме одного з лідерів Прем’єр-ліги – Ліверпуль. «Червоні» знаходяться у відмінній формі. В їх активі – серія з 7-ми поєдинків без поразок, що дозволяє команді всерйоз претендувати на найвищу сходинку таблиці. Що протиставить Крістал Пелас команді Юргена Клоппа?

2. Міддлсбро – Борнмут, Англія, 10 тур

Дебютант Прем’єр-ліги Міддлсбро не надто затишно почувається серед еліти. В 9-ти поєдинках чемпіонату «червоно-білі» здобули лише одну перемогу, наразі ж їх безвиграшна серія в усіх турнірах сягнула 8-ми поєдинків. Щоб не потрапити до зони вильоту, Міддлсбро потрібно вигравати у Борнмута, який почувається значно впевненіше. «Вишні» чергують домашні перемоги з виїзними нічиїми, що дозволяє їм спокійно триматися в середині таблиці. Чи згадають футболісти Міддлсбро смак перемог?

3. Брайтон – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 15 тур

Набравши крейсерський хід, Брайтон перетворився на одного з головних претендентів на підвищення у класі. Завдяки серії з 8-ми матчів без поразок, «чайки» піднялися на 2-ге місце в Чемпіоншипі. Одним з клубів, які нещодавно обійшов Брайтон, виявився Норвіч. «Канарки» прагнуть з першої спроби повернутися до найвищого англійського дивізіону, але останнім часом не вражають, здобувши тільки очко в 2-х попередніх турах. Як зіграють між собою безпосередні претенденти на вихід до Прем’єр-ліги?

4. Дербі Каунті – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 15 тур

Ціною неймовірних зусиль Дербі Каунті вдалося вибратися із зони вильоту. Але в минулому турі серія «баранів» з 4-х матчів без поразок підійшла до завершення. «Біло-чорні» поступилися в гостях Хаддерсфілду, знову погіршивши власне становище. У той же час Шеффілд Уенсдей продовжує прогресувати. «Сови» втратили лише 2 очки в 3-х попередніх турах і тепер налаштовані замахнутися на боротьбу за вихід до Прем’єр-ліги. Чим завершиться поєдинок команд, що знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці?

5. Блекберн – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 15 тур

Після провального старту в нинішньому чемпіонаті, Блекберну ніяк не вдається вибратися із зони вильоту. Головна причина цього – в нестабільності «ріверсайдців», які, все ж, програють значно частіше, ніж перемагають. Аж ніяк не може бути задоволеним своїми результатами в останніх турах і Вулверхемптон. «Вовки» здобули в 5-ти попередніх матчах лише одне очко, впритул наблизившись до групи головних аутсайдерів. На що сподіватися Вулверхемптону в Блекберні?

6. Вольфсбург – Байер, Німеччина, 9 тур

Якщо ще кілька років тому Вольфсбург намагався скласти конкуренцію Баварії в боротьбі за чемпіонство, то нині «зелено-білі» знаходяться в компанії головних невдах ліги. Безвиграшна серія «вовків» сягнула вже 7-ми матчів, і коли вона завершиться – невідомо. Зовсім не вражає поки і Байер. «Фармацевти» не можуть перемогти впродовж 4-х зустрічей різних турнірів, примудрившись вилетіли з Кубка Німеччини від команди 3-го дивізіону. Чи вдасться одному з суперників повернутися на шлях перемог?

7. Дармштадт – Лейпциг, Німеччина, 9 тур

Тривала безвиграшна серія Дармштадта нарешті підійшла до завершення. В минулому турі «лілії» обіграли ще більш проблемний Вольфсбург, що дозволило команді піднятися на кілька сходинок догори в турнірній таблиці. Тепер Дармштадту протистоятиме Лейпциг, який стрімко увірвався в еліту німецького футболу. Не програвши жодного матчу, дебютант першої Бундесліги посідає 2-ге місце, лише на 2 пункти відстаючи від Баварії. Чи впораються «бики» з Дармштадтом на полі суперника?

8. Тулуза – Ліон, Франція, 11 тур

Тулуза значно покращила результати в порівнянні з попереднім сезоном. Вчорашній аутсайдер, у першу чергу завдяки впевненій грі в домашніх матчах, нині знаходиться в зоні єврокубків і не збирається збавляти оберти. А от Ліон переживає справжню кризу. «Леви» програли 5 з 6-ти попередніх матчах в усіх турнірах, а у Лізі 1 – скотилися в середину таблиці. Ліон перемагав Тулузу в кожній з 3-х попередніх особистих зустрічей. Чи перервуть «фіолетово-білі» неприємну для себе традицію програвати «левам»?

9. Сент-Етьєн – Монако, Франція, 11 тур

Результати Сент-Етьєна в останніх турах не відзначаються особливою стабільністю, тож не дивно, що зелені знаходяться за межами зони єврокубків. Минулих вихідних Сент-Етьєн повернувся на шлях перемог, здолавши в гостях Кан, але його нинішній суперник – значно серйозніший. Вигравши 3 з 4-х попередніх зустрічей Ліги 1, Монако піднялося на 2-гу сходинку турнірної таблиці, продовжуючи погоню за Ніццою, яка знаходиться на вершині. Чи вдасться Сент-Етьєну пригальмувати одного з лідерів?

10. Нансі – Кан, Франція, 11 тур

Видавши серію з 6-ти матчів без перемог в Лізі 1, Нансі опустився на передостаннє місце в чемпіонаті. Усього на 4 очки більше за «червоно-білих» має Кан, який також перебуває в зоні вильоту. Футболісти Кана дуже невдало виступають в гостях, де у нинішньому сезоні здобули лише одне очко. Усього кілька днів тому на цьому ж стадіоні Нансі уже перемагав Кан, вибивши «червоно-синіх» з Кубка ліги. Що подарує нам чергова серія битви аутсайдерів французького чемпіонату?

11. Болонья – Фіорентина, Італія, 11 тур

Болонью охопила справжня нічийна епідемія. «Червоно-сині» розійшлися миром зі своїми суперниками в 4-х з 5-ти попередніх матчів чемпіонату, не вигравши за цей час жодного разу. Надто часто грає унічию останнім часом і Фіорентина, яка також є середняком чемпіонату, маючи у своєму активі стільки ж очок, як і Болонья. Та все ж, «фіалки» випереджають Болонью за додатковими показниками. Чим завершиться протистояння наймиролюбніших команд нинішнього сезону Серії «А»?

12. Спартак (Москва) – ЦСКА (Москва), Росія, 12 тур

Вигравши матчі 2-х попередніх турів, московський Спартак втримався на вершині турнірної таблиці російської Прем’єр-ліги. Щоправда, бажаючих потіснити «червоно-білих» менше не стає. Одним з клубів, які ставлять перед собою подібну мету, є діючий чемпіон країни – московський ЦСКА. Щоправда, «армійці» дещо пригальмували, здобувши лише одну перемогу в 4-х попередніх поєдинках чемпіонату. Чи зуміє Спартак зберегти за собою лідерство після побачення зі своїми земляками з ЦСКА?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 29 жовтня. 

Ми у Viber!