0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 600 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті, Англія, Кубок Ліги, 1/8 фіналу

У центральній дуелі 1/8 фіналу Кубка англійської Ліги зустрінуться Манчестер Юнайтед та Манчестер Сіті. Обидві команди нині виглядають не кращим чином. «Червоні дияволи» минулої неділі були безжально биті у виїзному протистоянні з Челсі в чемпіонаті – 0:4, а безвиграшна серія «містян» у всіх турнірах нараховує вже 5-ть матчів. Цікаво, що місяць тому суперники вже зустрічалися на «Олд Траффорд». У тому поєдинку, який відбувся на «Олд Траффорд», тріумфувала команда Хосепа Гвардіоли. Чи зможе Моуріньо помститися за ту невдачу своєму давньому опоненту?

2. Вест Хем – Челсі, Англія, Кубок Ліги, 1/8 фіналу

Розгромна поразка від Арсеналу, схоже, пішла Челсі на користь. Відтоді «пенсіонери» здобули 3 перемоги поспіль із загальним рахунком 9:0, а останньою жертвою команди Антоніо Конте став сам Манчестер Юнайтед, який отримав у свої ворота 4 м’ячі без відповіді. Продовжити вдалу серію «сині» спробують у кубковій дуелі проти Вест Хема. Але чи погодяться з чим «молотобійці», які помалу виходять з кризи?

3. Сассуоло – Рома, Італія, 10 тур

Черговий іспит для Роми, якій поки що бракує стабільності. Особливо, на виїзді. З 4-ох гостьових матчів у Серії «А» команда Лучано Спалетті виграла лише один. Не просто, вочевидь, римлянам доведеться і в зустрічі проти Сассуоло, яке, не враховуючи технічної поразки від Пескари, виграла всі свої домашні поєдинки. Чи вистачить «вовкам» сил, аби здолати такого опонента?

4. К’єво – Болонья, Італія, 10 тур

К’єво – міцний середняк Серії «А». Веронці намагаються чіплятися за результат у кожному матчі. Насамперед, у протистояннях із суперниками рівними за класом. І наступний поєдинок – не виключення. Тим більше, що Болонья забити у ворота «літаючих віслюків» не може вже 4-ри матчі поспіль. Чи зміниться щось цього разу?

5. Пескара – Аталанта, Італія, 10 тур

Пескара, якщо не візьметься за голову, за підсумками сезону ризикує розпрощатися із Серією «А». Не враховуючи технічну перемогу над К’єво, «дельфіни» в нинішньому чемпіонаті не виграли ще жодного матчу. Звісно, у протистоянні з Аталантою вони спробують надолужити згаяне, проте бергамцям, чия безпрограшна серія нараховує вже 4-ри поєдинки, 3 з яких були виграні, такий сценарій навряд чи сподобається. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

6. Палермо – Удінезе, Італія, 10 тур

Палермо продовжує лихоманити. У 9-ти турах сицилійці спромоглися здобути лише одну перемогу. Це сталося місяць тому у виїзному протистоянні з Аталантою, а ось вдома «орли» ще не вигравали. Змінити ситуацію вони спробують в дуелі проти Удінезе, яке перемагали в 3-ох останніх очних дуелях. Чи вдасться Палермо знову подужати фріульців?

7. Бастія – Генгам, Франція, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Генгам набрав прекрасний хід і після 2-ох перемог поспіль увірвався в єврокубкову зону в Лізі 1, проте візит на Корсику легкого життя «червоно-чорним» не обіцяє аж ніяк. Бастія, традиційно, в рідних стінах виглядає надзвичайно переконливо і вдома не програє Генгаму з 2008-ого року, а це – 8 матчів поспіль, 6-ть з яких були виграні. Як усе закінчиться цього разу?

8. Нансі – Кан, Франція, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Неймовірно, але востаннє Кан перемагав Нансі ще 12-ть років тому і було це ще в Лізі 2. Відтоді суперники зіграли 10-ть матчів, 6-ть з яких виграли «колючки» і ще 4-ри зустрічі завершились миром. Чи до снаги нормандцям перервати безвиграшну серію в дуелях із Нансі?

9. Клермон – Марсель, Франція, Кубок ліги, 1/16 фіналу

У кубковій дуелі Клермона та Марселя статус гостей як фаворитів зустрічі жодних сумнівів не викликає. Втім, на виїзді в нинішньому сезоні провансальці виглядають вкрай нестабільно. Приміром, з 5-ти гостьових матчів у Лізі 1 Марсель не виграв жодного – 2 нічиї та 3 поразки. Чи вдасться команді Руді Гарсії покласти на лопатки Клермон?

10. Сент-Трюйден – Зульте-Варегем, Бельгія, 12 тур

Після 2-ох турів без перемог Зульте-Варегем вдалося знову виграти. Кілька днів тому «гранатові» подужали вдома Локерен і знову очолили чемпіонську гонку. Тепер на лідера Жюпіле-Про-Ліги очікує виїзна дуель проти Сент-Труйдена, який поки що виглядає вкрай нестабільно і знаходиться в підвалі турнірної таблиці. Та чи все так очевидно в цій зустрічі?

11. Шарлеруа – Генк, Бельгія, 12 тур

Спад Генка, схоже, залишився в минулому. Після 3-ох поразок поспіль «магістри» не програють вже у 3-ох турах – 2 перемоги та нічия. Щоправда, продовжити безпрограшну серію у виїзній дуелі проти Шарлеруа – завдання не з простих. «Червоні» в рідних стінах в нинішньому чемпіонаті ще не програвали, вигравши з 6-ти домашніх матчів 4-ри. Чи стане Генк черговою жертвою Шарлеруа?

12. Беверен – Мускрон, Бельгія, 12 тур

Беверен не хапає зірок з неба і після 11-ти турів опинився на самому дні турнірної таблиці Жюпіле-Про-Ліги. Втім, у рідних стінах ця команда здатна дати опір будь-якому опоненту. Принаймні, з 5-ти домашніх матчів сезону Беверен програв лише один. Чи зможуть господарі розраховувати на очки в дуелі із Мускроном, який поки що також виглядає вкрай нестабільно?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.25 середи, 26-ого жовтня.

Ми у Viber!