0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 599 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дженоа – Мілан, Італія, 10 тур

В останніх 6-ти турах Дженоа здобула лише одну перемогу, перетворившись з досить перспективного клубу в звичайного середняка Серії «А». Минулих вихідних «грифони» знову розчарували, поступившись у генуезькому дербі Сампдорії. Інша річ – Мілан. В 6-ти попередніх матчах «червоно-чорні» втратили тільки 2 очки, і тепер відстають від лідера – Ювентуса – усього на 2 пункти. Набравши відмінну ходу, підопічні Вінченцо Монтелли не збираються збавляти оберти. Чи здолають вони «грифонів» у Генуї?

2. Ліверпуль – Тоттенхем, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Ліверпуль знаходиться на підйомі. «Червоні» не програють впродовж 2-х місяців, провівши за цей час 9 матчів різних змагань. Як і в минулому сезоні, підопічні Юргена Клоппа планують дістатися до фіналу Кубка ліги, але цього разу його виграти. Що стосується Тоттенхема, то лондонців охопила нічийна епідемія. «Шпори» розійшлися миром зі своїми суперниками у кожному з 3-х попередніх поєдинків. Чим завершиться протистояння клубів, кожен з яких має дуже високі амбіції?

3. Лідс – Норвіч, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Навіть на рівні Чемпіоншипа Лідс не відзначається особливою стабільністю. Команда виграла лише один матч з 3-х попередніх і ні на що особливе не претендує. Суперником «білих» цього разу буде Норвіч, який минулого сезону розпрощався з Прем’єр-лігою, але мріє знову туди повернутися. На попередній стадії Кубка ліги «канарки» здивували, обігравши в гостях та вибивши з турніру грізний Евертон. Чи під силу Лідсу пригальмувати Норвіч?

4. Бристоль Сіті – Халл Сіті, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Представник Чемпіоншипа Бристоль Сіті значно додав у порівнянні з попереднім сезоном і нині докладає чимало зусиль, щоб всерйоз претендувати на підвищення у класі. Перевірити власні можливості «малинівки» отримали нагоду в зустрічі Кубка ліги проти одного з аутсайдерів Прем’єр-ліги Халл Сіті. «Тигри» програли кожен зі своїх 4-х попередніх матчів чемпіонату, але до того вибили з Кубка Ліги Сток Сіті. Чи перерве Халл Сіті власну смугу невдач?

5. Лаваль – Монпельє, Франція, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Станом на сьогодні Лаваль – найгірша команда Ліги 2. «Помаранчево-білі» здобули тільки одну перемогу в чемпіонаті, посідаючи останнє місце турнірної таблиці. А от в Кубку ліги Лаваль вже встиг подолати 2 раунди і тепер готується дати бій представникові еліти Монпельє. «Паладінів» також серйозно лихоманить. Вони здобули тільки одну перемогу в 9-ти останні матчах і намагаються не потрапити до зони вильоту. Чи впорається елітний Монпельє з одним із аутсайдерів 2-го за силою французького дивізіону?

6. Нант – Анжер, Франція, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Нант проводить черговий нестабільний сезон. На початку жовтня «канарки» нарешті зуміли перервати свою тривалу безвиграшну серію, але на довго «жовто-зелених» не вистачило. В минулому турі чемпіонату вони знову поступилися, ускладнивши власне турнірне становище. А от Анжер після невдалого старту таки зумів знайти свою гру. Команда з однойменного міста програла тільки раз в 7-ми попередніх матчах. Кому пощастить пробитися до наступного раунду Кубка ліги?

7. Верес – Ворскла, Кубок України, 1/8 фіналу

Відроджений трохи більше року тому Верес вперше за останні 11 сезонів вийшов до 1/8 фіналу Кубка України. Рівняни не програють впродовж 11-ти матчів усіх турнірів, всерйоз претендуючи на потрапляння до Прем’єр-ліги. У той же час Ворскла вже давно виступає в найвищому дивізіоні українського футболу, але цієї осені зовсім не вражає. Лише минулих вихідних «зелено-білі» перервали гнітючу серію з 4-х поразок поспіль, обігравши Чорноморець. Чи зуміє Верес пройти проблемних полтавчан?

8. Десна – Дніпро, Кубок України, 1/8 фіналу

Десна знаходиться у верхній частині турнірної таблиці першої ліги і не проти підвищилися у класі за підсумками сезону. Досить успішно чернігівці виступають і в Кубку України, вже встигнувши вибити з турніру таких непростих опонентів, як Геліос та Арсенал. А от Дніпро продовжує демонструвати провальні результати. Безвиграшна серія «синьо-біло-блакитних» сягнула вже 6-ти матчів і коли вона закінчиться – невідомо. Чи здобудуть «дніпряни» максимальний результат в Чернігові?

9. Іллічівець – Сталь, Кубок України, 1/8 фіналу

Іллічівець не знає собі рівних в нинішньому сезоні першої ліги і наразі є головним претендентом на вихід до Прем’єр-ліги. У той же час Сталь уже 2-ий рік поспіль виступає в найвищому дивізіоні українського футболу, де демонструє перемінні результати. До Маріуполя кам’янці вирушать в гарному настрої, адже напередодні здолали в гостях Карпати. Іллічівець виграв усі 8 своїх домашніх матчів нинішнього сезону і не збирається на цьому зупинятися. Чи під силу Сталі зупинити лідера першої ліги?

10. Нафтовик-Укрнафта – Волинь, Кубок України, 1/8 фіналу

Першоліговий Нафтовик-Укрнафта вже встиг створити одну сенсацію в нинішньому Кубку України. На попередньому раунді змагань «жовто-чорні» на власному полі виявилися сильнішими за Чорноморець. Тепер на команду з Охтирки очікує побачення з іншим представником Прем’єр-ліги – Волинню. Минулої суботи лучани на власному полі розгромили Дніпро, довівши, що криза, яка переслідувала «хрестоносців» - вже минула. Чи спроможний Нафтовик-Укрнафта на ще одну сенсацію?

11. Полтава – Карпати, Кубок України, 1/8 фіналу

Міцний середняк першої ліги Полтава – не вирізняється особливою стабільністю. А от у тому, що «зелено-білі» є міцним кубковим бійцем – можна не сумніватися. Так завдяки старанням полтавчан за бортом турніру вже залишилися Буковина та Зірка. Цього ж разу в гості до «зелено-білих» завітає головний аутсайдер Прем’єр-ліги – Карпати. Львів’янам не вдається перемогти в офіційному матчі вже більше 3-х місяців. На що розраховувати «левам» у Полтаві?

12. Миколаїв – Оболонь-Бровар, Кубок України, 1/8 фіналу

Миколаїв переживає глибоку кризу. Команда першої ліги не може перемогти впродовж 6-ти матчів поспіль, 4 останні з яких – програла. Далеко не все виходить у нинішньому сезоні і в Оболонь-Бровар. Кияни, від яких перед стартом чемпіонату очікували боротьби за вихід до Прем’єр-ліги, знаходяться лише в середині таблиці. На початку вересня Миколаїв на власному полі був сильнішим за Оболонь-Бровар у рамках поєдинку першої ліги. Чи зміниться щось зараз?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.40 вівторка, 25 жовтня. 

Ми у Viber!