0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 598 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чорноморець – Ворскла, Україна, 12 тур

Неймовірно, але за останніх два місяці Чорноморець перетворився з гидкого каченя на прекрасного лебедя. Безпрограшна серія одеситів у Прем’єр-Лізі нараховує вже 8 матчів, 5-ть з яких були виграні, а тиждень тому «моряки» в рідних стінах зуміли відібрати очки в чемпіона країни Динамо – нічия 1:1. Натомість, Ворскла останнім часом, відверто, розчаровує. Полтавчани після 4-ох поразок поспіль скотилися в нижню частину турнірної таблиці, а під Василем Сачко у всю хитається крісло. Чи вдасться «ворсклянам» перервати смугу невдач в Одесі?

2. Олімпік – Зоря, Україна, 12 тур

Розгромна поразка від Динамо у Києві – 0:4, схоже, пішла Олімпіку на користь. Після того команда Романа Санжара подужала на виїзді Ворсклу – 2:1, а тиждень тому сенсаційно відібрала очки в Шахтаря – нічия 1:1. Тепер «олімпійці» розраховують зіпсувати настрій Зорі. Щоправда, статистика нічого хорошого Олімпіку не віщує. З 4-ох останніх очних дуелей між командами Олімпік програв 3 при одній нічиїй. Як усе буде цього разу?

3. Челсі – Манчестер Юнайтед, Англія, 9 тур

Календарю Манчестер Юнайтед не позаздриш. Ще в понеділок «червоні дияволи» гостювали на «Анфілді», де заледве відскочили в протистоянні з Ліверпулем – 0:0, а тепер на них чекає не простий вояж на «Стемфорд Брідж». Перемогти у лігві Челсі манкуніанцям не вдається з 2012-ого року, а це – 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були програні. Чи вдасться Жозе Моуріньо надихнути своїх підопічних, аби ті перервали безвиграшну серію у виїзних дуелях із «аристократами»?

4. Севілья – Атлетико Мадрид, Іспанія, 9 тур

Севілья в нинішньому сезоні, схоже,  вирішила якщо не за чемпіонство поборотися, то, як мінімум, за місце в топ-четвірці. Після 8-ми турів андалусці розмістилися на 3-ому місці, відстаючи від лідируючих мадридських Реалу та Атлетико лише на 1 пункт. І саме з «матрацниками» на них очікує наступна дуель. Подужати «смугастих» Севільї не вдається з 2010-ого року, а це – 13-ть матчів поспіль. Чи до снаги «норвіонцям» перервати безвиграшну серію в протистояннях із Атлетико?

5. Кан – Сент-Етьєн, Франція, 10 тур

Кан не хапає зірок з неба, але в рідних стінах очки набирає справно. З 4-ох домашніх матчів нинішнього сезону нормандці виграли 3 при одній поразці, а єдиною командою, яка змогла увезти очки з Кану, став ПСЖ. Чи вдасться Сент-Етьєну уникнути неприємностей у протистоянні з нормандцями, чи все ж команда Патріса Гаранда відсвяткує чергову домашню «вікторію»?

6. Локомотив Москва – ЦСКА Москва, Росія, 11 тур

Неймовірно, але в 10-ти турах РПЛ Локомотив спромігся здобути лише одну перемогу і нині плентається в хвості турнірної таблиці чемпіонату. Натомість, ЦСКА знову веде боротьбу за чемпіонство і в зустрічі із «залізничниками» розраховує виключно на 3 очки. Щоправда, в 2-ох останніх матчах проти Локомотива виграти «армійцям» не вдалося – обидві зустрічі завершились внічию. Чи варто очікувати на мир у московському дербі і цього разу?

7. Торино – Лаціо, Італія, 9 тур

До протистояння з Лаціо Торино підходить в ідеальній формі. В рамках чемпіонату «бики» здобули 3 перемоги поспіль, поклавши на лопатки Фіорентину та Рому, а останньою жертвою «гранатових» стало Палермо, яке було знищене на виїзді – 4:1. Продовжити вдалу серію команда Сініши Михайловича спробує в домашній дуелі із Лаціо. От тільки подужати «орлів» Торино не вдається з 2013-ого року, а це 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були програні. Чи вдасться туринцям нарешті перемогти впертих римлян?

8. Кальярі – Фіорентина, Італія, 9 тур

Фіорентину лихоманить. Перемогти в рамках чемпіонату «фіалкам» не вдається вже 4-ри тури. І перервати смугу невдач на Сардинії, вочевидь, буде дуже не просто. Кальярі нині на ходу і 3 перемоги поспіль, остання з яких була здобута на полі міланського Інтера, лиш підтверджують прекрасну форму «острів’ян». До того ж, флорентійці в нинішньому чемпіонаті на виїзді ще не вигравали. На кого поставити в цій дуелі?

9. Емполі - К’єво, Італія, 9 тур

Емполі поки що розчаровує. Після 8-ми турів в активі тосканців лише одна перемога і, як наслідок, місце в зоні вильоту. Мало хорошого «синім» обіцяє і дуель проти міцного та добре організованого К’єво, яке нині всерйоз претендує на зону єврокубків. Не на користь господарів говорить і статистика очних дуелей – з 7-ми останніх матчів між командами Емполі виграло лише одну. Як усе складеться цього разу?

10. Болонья – Сассуоло, Італія, 9 тур

Сассуоло поки що гідно витримує боротьбу на два фронти. «Зелено-чорні» і на євроарені не пасуть задніх, і в чемпіонаті витримують досить пристойний темп. Перемога у Болоньї закріпить Сассуоло у верхній частині турнірної таблиці, але чи погодяться з цим господарі, які з 4-ох домашніх матчів нинішнього сезону виграли 3?

11. Морейренсе – Ріу Аве, Португалія, 8 тур

Морейренсе переживає глибокий спад. «Зелено-білі» зазнали 5-ти поразок поспіль, опинившись на самому дні Прімейри-Ліги. Не надто переконливо нині виглядає і Ріу Аві, яке програло 2 останні матчі командам з нижньої частини турнірної таблиці. Хто вийде переможцем з дуелі суперників, які втратили форму?

12. Ешторіл – Гімараєш, Португалія, 8 тур

Тиждень тому Гімараєш здійснив, здавалося, неможливе. Поступаючись лісабонському Спортингу 2-ма м’ячами, «завойовники» знайшли в собі сили відігратися – 3:3, і нині впевнено дивляться в майбутнє, а попереду – зона єврокубків. Чи наблизиться до неї Гімараєш після вояжу до Ешторіла, де грати завжди не просто?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 23-ого жовтня.

Ми у Viber!