0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 597 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати – Сталь, Україна, 12 тур

Майже 3 місяці Карпати не можуть перемогти в офіційному матчі. За цей час безвиграшна серія львів’ян, які є головними аутсайдерами Прем’єр-ліги, склала 10 поєдинків. Не найкращі часи переживає і Сталь. Кам’янці не виграють впродовж 8-ми зустрічей, також перебуваючи в нижній частині турнірної таблиці. Цікаво, що свою поки єдину перемогу в нинішньому чемпіонаті Карпати здобули саме над Сталлю, розгромивши «біло-синіх» у першому колі. Хто виявиться переконливішим цього разу?

2. Волинь – Дніпро, Україна, 12 тур

За своїми результатами Волинь наразі є абсолютно найгіршим клубом Прем’єр-ліги. І якби перед стартом сезону з Карпат не зняли очки, «хрестоносці» посідали б останнє місце. Так же вони знаходяться на сходинку вище, хоча, якщо не почнуть найближчим часом перемагати – пропустять вперед і львів’ян. Серйозно лихоманить нині і Дніпро. «Синьо-біло-блакитні» здобули тільки 2 очки в 5-ти попередніх турах, також опускаючись таблицею все нижче. Чого очікувати від зустрічі 2-х проблемних команд?

3. Мілан – Ювентус, Італія, 9 тур

Якщо на початку нинішнього сезону Мілан не надто вирізнявся стабільністю, то нині «червоно-чорні» серйозно додали. У 5-ти попередніх турах підопічні Крістіана Броккі втратили лише 2 очки, що дозволило їм піднятися на 3-тє місце таблиці. Тепер на Мілан очікує побачення з лідером – Ювентусом, який виграв 6 матчів поспіль у різних змаганнях. «Стара синьйора» перемагала «червоно-чорних» у кожному 9-ти останніх особистих зустрічей. Чи здолають туринці знову зручного суперника?

4. Сампдорія – Дженоа, Італія, 9 тур

Після 4-х поразок поспіль, Сампдорія нарешті почала здобувати очки. Двічі зігравши унічию, «блучерк’яті» зуміли відірватися на відстань 2-х пунктів віз зони вильоту. Але щоб знову не потрапити до числа головних аутсайдерів, команді потрібно повернутися на шлях перемог. У той же час Дженоа міцно тримається в середині турнірної таблиці. 3 з 4-х своїх попередніх зустрічей «грифони» звели унічию, ще раз при цьому вигравши. Чим завершиться славетне генуезьке дербі?

5. Лестер – Крістал Пелас, Англія, 9 тур

Складається враження, що усі свої сили Лестер зосередив на успішному виступі в Лізі чемпіонів. А от в чемпіонаті Англії діючий чемпіон поки зовсім не вражає. Так у 3-х попередніх турах «лиси» здобули лише очко, двічі розгромно поступившись своїм суперникам. Вище в таблиці за підопічних Клаудіо Раньєрі знаходиться і Крістал Пелас, який за останній час також дещо збавив оберти. «Орли» не виграють впродовж 2-х матчів поспіль. Чи знайде в собі сили та мотивацію Лестер, щоб здолати лондонців?

6. Бернлі – Евертон, Англія, 9 тур

Дебютанту Прем’єр-ліги Бернлі лише місцями і дуже нечасто вдається демонструвати хороший футбол та успішні результати. В 4-х попередніх турах «бордові» зазнали 3-х поразок, але навіть за подібних непереконливих результатів команда поки знаходиться поза зоною вильоту. Тепер Бернлі зустрінеться з Евертоном, який також втрачає позиції. Ще не так давно «іриски» знаходилися в групі лідерів, зараз же опустилися за межі першої п’ятірки. Чи здобудуть мерсисайдці максимальний результат у Бернлі?

7. Суонсі – Уотфорд, Англія, 9 тур

Падіння Суонсі продовжує тривати і ніяк не скінчиться. Валлійці не можуть виграти вже впродовж 7-ми матчів чемпіонату поспіль, здобувши у цих поєдинках усього одне очко. Подібні провальні результати призвели до того, що «лебеді» опинилися на передостанньому місці. Дуже важко розпочинав нинішній чемпіонат і Уотфорд. Але зараз «шершні» знаходяться на ходу. Вони виграли 3 зустріч із 5-ти попередніх, міцно закріпившись в середині таблиці. Чи зуміє Суонсі перервати свою тривалу смугу невдач?

8. Халл Сіті – Сток Сіті, Англія, 9 тур

Халл Сіті переживає серйозний спад. «Тигри» програли 4 матчі поспіль, причому 3 з них – із розгромним рахунком. Покращити власне становище «помаранчево-чорні» спробують у зустрічі зі Сток Сіті. «Гончари» поки поступаються Халл Сіті одним очком, але докладають усіх зусиль, щоб вибратися із зони вильоту. Так після 2-х нічиїх, в минулому турі Сток Сіті здобув першу перемогу в нинішньому чемпіонаті, впоравшись вдома із Сандерлендом. Чи продовжать «гончари» набирати очки?

9. Нант – Ренн, Франція, 10 тур

Найгірші часи Нанта лишилися позаду. Після тривалої безвиграшної серії, «канарки» виграють вже 2-ий свій матч поспіль, відірвавшись на безпечну відстань від зони вильоту. Дещо вищими є амбіції Ренна. Здобуваючи переважну кількість очок в домашніх поєдинках, «червоно-чорні» впритул підібралися до групи лідерів. А от на виїзді в 4-х турах нинішнього чемпіонату Ренн додав до свого активу лише один пункт. Чи вдасться Нанту обіграти суперника, який почувається не надто впевнено за межами рідного міста?

10. Анжер – Тулуза, Франція, 10 тур

Жахливий старт Анжера лишився в минулому. Нині підопічні Стефана Мулена виглядають досить боєздатним колективом, який здобув 4 перемоги в 6-ти останніх турах, міцно закріпившись в середині таблиці Ліги 1. Що ж стосується Тулузи, то «фіолетово-білі» не втомлюються дивувати усіх своїми впевненими виступами. Вигравши 4 гри з 5-ти останніх, команда впевнено почувається в зоні єврокубків. Чи зуміє Анжер скористатися перевагою свого поля і пригальмувати одного з лідерів?

11. Діжон – Лор’ян, Франція, 10 тур

Здобувши 5 очок в 3-х попередніх матчах, Діжон ціною неймовірних зусиль відірвався від зони вильоту на 2 пункти. Але обертів дебютантам Ліги 1 не можна збавляти в жодному разі – опоненти, що знаходяться нижче, не пробачать осічки Діжону. Однією з таких команд є Лор’ян, який поки йде передостаннім. Якщо на власному полі «мерлузові» ще здатні дати бій будь-кому, то на виїзді вони програли усі свої матчі нинішнього чемпіонату. Що подарує нам битва борців за виживання?

12. Гранада – Спортинг (Хіхон), Іспанія, 9 тур

Гранада продовжує залишатися єдиною командою Прімери, яка ще не пізнала радості перемог в новому сезоні. Здобувши лише 2 очки у 8-ми турах, «насріди» безнадійно посідають останнє місце турнірної таблиці. Зовсім нещодавно до зони вильоту опустився і хіхонський Спортинг. Це трапилося після того, як «червоно-білі» зазнали 5-ти поразок поспіль в чемпіонаті. Чи визначать сильнішого суперники, кожен з яких уже дуже давно не перемагав у офіційних зустрічах?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 22 жовтня. 

Ми у Viber!