0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 596 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сельта – Аякс, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Протистояння лідерів групи «G». Аякс у випадку перемоги, фактично, гарантує собі путівку в плей-офф. Утім, легко амстердамцям точно не буде. Галісійці після нищівної поразки в останньому турі чемпіонату Іспанії від Вільяреалу на виїзді – 0:5, сповнені рішучості довести, що вони не хлопчики для биття. От тільки чи вистачить галісійцям одного бажання, щоб подужати віце-чемпіона Нідерландів?

2. Стандард – Панатінаїкос, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

А це вже дуель невдах групи «G». Після 2-ох турів в активі Стандарду лише 1 пункт. Натомість, у Панатінаїкосу немає і того – 2 поразки в 2-ох матчах. Для гостей це, фактично, остання можливість вчепитися за борт корабля, який відчалює у плей-офф, адже у випадку поразки шанси греків на вихід з групи вдадуть до мінімуму. І такий сценарій виглядає цілком реальним, адже з 4-ох дуелей проти льєжців у своїй історії «зелені» не виграли жодної – 3 поразки при одній нічиїй. Як усе складеться для них цього разу?

3. Краснодар – Шальке, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Поєдинок абсолютних лідерів групи «І», які поки що не втратили жодного очка. Господарський статус говорить на користь Краснодару. До того ж, Шальке продовжує лихоманити – гельзенкірхенці ніяк не знайдуть свою гру в БундесЛізі, де продовжують прозябати на самому дні турнірної таблиці. Щоправда, невдачі на внутрішньому фронті на виступи «плутів» на євроарені поки що ніяк не впливають. На що поставити в цій дуелі?

4. Зальцбург – Ніцца, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Після 2-ох турів у групі «І» Зальцбург та Ніцца не мають в своєму активі жодного очка – 2 поразки в 2-ох матчах. І якщо французькі «орли», схоже, вирішили пожертвувати Лігою Європи на користь чемпіонату, де вони нині впевнено лідирують, то невдачі Зальцбурга стали достатньо несподіваними. Хто вийде переможцем з дуелі аутсайдерів квартету і тим самим заявить про свої амбіції на вихід у плей-офф?

5. Слован Ліберець – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

До Чехії Фіорентина приїде не в кращому настрої. У «фіалок» намітилися серйозні проблеми в чемпіонаті, де вони не можуть виграти вже 4-ри тури поспіль. Щоправда, у Лізі Європи справи флорентійців поки що йдуть куди краще – 4 пункти в 2-ох матчах. Чи вдасться Фіорентині поповнити очковий доробок у Ліберці, чи все ж Слован продовжить невдачі команди Паулу Соузи?

6. Карабах – ПАОК, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Карабах мріє про плей-офф Ліги Європи, але поки що агдамцям похвалитися особливо нічим. Після 2-ох турів в активі «скакунів» лише 1 пункт, тому, щоб розраховувати на вихід з групи, в домашній дуелі проти ПАОКа азербайджанцям потрібно вигравати. Нібито нічого складного, але грецька команда у всіх турнірах не програє вже 10-ть матчів поспіль. Чи вдасться Карабаху перервати безпрограшну серію ПАОКа?

7. Коньяспор – Брага, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Коньяспор зумів пробитися до групового етапу Ліги Європи, але тут справи у турків не пішли. Після 2-ох турів в активі «орлів Анатолії» жодного очка і не кращі перспективи. Все змінити Коьяспор може в дуелі проти Браги, але чи погодяться з цим вперті португальці, які ставлять собі за мету вихід у плей-офф?

8. Хапоель Берр-Шева – Спарта Прага, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Хапоель Беер-Шева мало не вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів, а тепер продовжує дивувати в Лізі Європи. Спершу горді ізраїльтяни сенсаційно подужали на виїзді міланський Інтер – 2:0, після чого вже в рідних стінах розписали мирову із Саутгемптоном – 0:0. Тепер на Хапоель очікує дуель із суперником куди скромнішим. Чи по зубам команді з Беер-Шеви покласти на лопатки Спарту, чи все ж пражани поставлять на місце нахабного дебютанта?

9. Янг Бойз – АПОЕЛ, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

АПОЕЛ, попри прогнози скептиків, після 2-ох турів у Лізі Європи має стовідсотковий показник набраних очок і прекрасні шанси на вихід у плей-офф. Щоправда, розслаблятися кіпріотам поки що зарано, адже попереду – вояж до Швейцарії і дуель проти Янг Бойз, який в рідних стінах здане здивувати будь-якого опонента. Чи вдасться «молодим хлопцям» зупинити переможну ходу АПОЕЛа?

10. Майнц – Андерлехт, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Побачення лідерів групи «С». Переможець очолить турнірну таблицю квартету і суттєво збільшить свої шанси зіграти в плей-офф. Господарський статус говорить на користь Майнцу, проте Андерлехт, схоже, оговтався після недовгого спаду у вересні і нині знову готовий видати тривалу безпрограшну серію. Чи до снаги брюсельцям взяти очки у Майнці?

11. Генк – Атлетик Більбао, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Після 2-ох турів у групі «F» ситуація абсолютно непередбачувана – всі команди квартету мають по 3 очки та однакові шанси на вихід у плей-офф. У протистоянні Генка та Атлетика визначити фаворита – завдання не з легких. З однієї сторони, бельгійці гратимуть вдома, де виглядають надзвичайно переконливо. З іншої – баски набрали відмінний хід, вигравши 5-ть з 6-ти останніх матчів у всіх турнірах. На що поставити в цьому протистоянні?

12. Рапід Відень – Сассуоло, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Ще один матч із групи «F». Рапід у всіх турнірах не може перемогти вже 4-ри матчі поспіль – 2 нічиї та 2 поразки. Все вказує на те, що у віденців намітився спад і Сассуоло спробує цим скористатися. От тільки з результатами на виїзді у «зелено-чорних» не складається. Перемогти за межами власного поля Сассуоло не може у всіх турнірах вже 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були програні. Чи перерветься ця серія після вояжу до Відня?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 20-ого жовтня.

Ми у Viber!