0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 595 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо (Київ) – Бенфіка, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Матч аутсайдерів групи «В». Після 2-х турів київське Динамо та Бенфіка поділяють в турнірній таблиці 3-4 місця, маючи у своєму активі по одному очку. Обидві команди поступилися лідеру квартету – італійському Наполі і зіграли унічию з турецьким Бешикташем. Переможець цієї дуелі має усі шанси реально включитися в боротьбу за вихід з групи, у той час, як команда, що програє – втратить дуже багато. Хто виявиться переконливішим у Києві?

2. Барселона – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Барселона з 2-х перемог поспіль розпочала свої виступи в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Це дозволило каталонцям одноосібно очолити турнірну таблицю власної групи. Єдиним клубом, хто може скласти реальну конкуренцію «синьо-гранатовим» на цьому етапі залишається Манчестер Сіті, що відстає на 2 очки. За останні 3 роки Барселона двічі поспіль вибивала «містян» з плей-офф Ліги чемпіонів. Чи до снаги манкуніанцям помститися своєму кривднику?

3. Селтик – Борусія (Менхенгладбах), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Від дуже нестабільного Селтика навряд чи очікували чогось серйозного в нинішньому єврокубковому сезоні. Але давши справжній бій у домашній зустрічі попереднього туру Ліги чемпіонів Манчестер Сіті, «кельти» змусили себе поважати. Шотландці тричі виходили вперед, однак задовольнилися нічийним результатом. Якщо Селтик уже набрав одне очко, то менхенгладбахська Борусія програла обидві свої зустрічі головним фаворитам. На що очікувати «жеребцям» у Глазго?

4. Байер – Тоттенхем, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Обидва свої матчі у власній групі Байер завершив унічию. Але якщо домашню мирову в зустрічі з російським ЦСКА навряд чи можна назвати успіхом, то очко, здобуте в Монако – результат досить непоганий. Усього на один пункт «фармацевтів» випереджає їх нинішній суперник – Тоттенхем. На 2-ге місце в таблиці квартету «шпори» зуміли вийти завдяки перемозі над «армійцями» і тепер не збираються поступатися цією позицією. Чим завершиться протистояння бронзових призерів чемпіонів Німеччини та Англії?

5. ЦСКА (Москва) – Монако, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Хоча ЦСКА і потрапив до групового турніру з першого кошика, поки росіяни не надто вражають, посідаючи останнє місце в квартеті. Єдине на даний час своє очко «армійці» здобули у виїзній зустрічі проти Байера. Значно переконливіше виглядає Монако. Врятувавшись на останніх секундах від поразки в домашній грі проти того ж Байера, монегаски очолили турнірну таблицю, хоча й випереджають ЦСКА, що йде останнім, усього на 3 очки. Чи вдасться росіянам покращити своє становище?

6. Ліон – Ювентус, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Ліон знаходиться не в найкращій формі. «Ткачі» програли 3 з 4-х попередніх матчів різних змагань, в тому числі – і гостьовий поєдинок попереднього туру Ліги чемпіонів проти іспанської Севільї. Тепер на французів очікує побачення з лідером групи – Ювентусом. Туринці видали серію з 5-ти перемог поспіль, а в матчах головного єврокубка не пропустили у нинішньому сезоні ще жодного м’яча. Чи продовжать підопічні Массиміланао Аллегрі свої успішні виступи?

7. Спортинг (Лісабон) – Борусія (Дортмунд), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Давши в першому турі серйозний бій мадридському Реалу, лісабонський Спортинг продемонстрував, що готовий до боротьби за вихід з групи. Наразі «леви» на очко відстають від «вершкових» та свого нинішнього суперника – дортмундської Борусії. Що стосується «чорно-жовтих», то німецькому клубові не вдається перемогти вже впродовж 3-х матчів різних турнірів. Лісабонський Спортинг виграв усі попередні домашні матчі нинішнього сезону. Чи вдасться йому здолати і дортмундців?

8. Брюгге – Порту, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Брюгге серйозно лихоманить на усіх фронтах. Що ж стосується Ліги чемпіонів, то груповий турнір бельгійці розпочали з 2-х розгромних поразок поспіль, перетворившись на головного аутсайдера групи «G». Ніяк не вдається поки знайти свою гру і Порту. «Дракони» спромоглися здобути в перших 2-х турах тільки одне очко, суттєво відставши від лідерів квартету. Перемога в цій грі дуже важлива для кожного з суперників. Чим завершиться бельгійсько-португальське протистояння?

9. Фулхем – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 13 тур

6-матчева безвиграшна серія Фулхема в Чемпіоншипі підійшла до завершення. В минулому турі «дачники» в гостях впоралися з Барнслі, повернувши собі впевненість у власних силах. Тепер лондонці зійдуться в двобої з лідером ліги – Норвічем. Вилетівши минулого сезону з Прем’єр-ліги, «канарки» всерйоз налаштовані одразу ж туди повернутися. Норвіч виграв 6 з 7-ми попередніх зустрічей чемпіонату. Чи під силу Фулхему пригальмувати одного з головних фаворитів?

10. Дербі Каунті – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 13 тур

Дербі Каунті жахливо розпочав нинішній чемпіонат. Але наприкінці вересня «баранам» вдалося покращити власне становище. Здобувши 7 очок в 3-х попередніх турах, «біло-чорні» вибралися із зони вильоту і не збираються на цьому запинятися. Значно благополучніше почуває себе Брентфорд. Навіть не зважаючи на те, що в 4-х останніх матчах «бджоли» здобули тільки одну перемогу, вони знаходяться у верхній частині таблиці. Чи продовжить Дербі Каунті свою безпрограшну ходу?

11. Блекберн – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 13 тур

Впродовж 3-х турів поспіль Блекберн не може не лише перемогти, але й навіть забити гол у ворота суперників. Видавши низку невдало проведених матчів, «синьо-білі» опустилися на передостаннє місце турнірної таблиці. Не менш серйозний спад ще не так давно переживав і Ноттінгем Форест. Але в минулому турі «лісівники» перервали свою 6-матчеву безвиграшну серію. Кожна з 3-х попередніх особистих зустрічей між цими суперниками завершувалася унічию. Як буде цього разу?

12. Кардифф – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 13 тур

Перемога в попередньому турі над Брістоль Сіті дозволила Кардиффу залишити зону вильоту. Щоб знову туди не потрапити, «пурпуровим птахам» потрібно здобувати очки ще й у зустрічі з Шеффілд Уенсдеєм. От тільки «сови» - суперник не з простих. Вони виграли 3 з 4-х своїх попередніх зустрічей і розраховують поборотися за вихід до Прем’єр-ліги. Перемога майже гарантовано дозволить «совам» увійти до першої 6-ки. Чи здобудуть «синьо-білі» максимальний результат?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 18 жовтня.

Ми у Viber!