0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 594 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати – Дніпро, Україна, 11 тур

Карпати – головний претендент на пониження в класі. У 10-ти матчах УПЛ львів’яни спромоглися здобути лише одну перемогу, яка сталася ще в стартовому турі чемпіонату. Відтоді «леви» не можуть виграти 9-ть матчів поспіль. Чи перерветься безвиграшна серія Карпат у домашньому протистоянні із Дніпром, який особливою стабільністю також не вирізняється?

2. Зірка – Ворскла, Україна, 11 тур

Після 3-ох матчів без поразок і пропущених м’ячів у минулому турі Зірка програла – на виїзді команда з Кропивницького поступилися київському Динамо. Тепер на «зірок» очікує домашня дуель із Ворсклою, яка програла 3 свої останні матчі чемпіонату. Чи перерветься малоприємна серія полтавчан у протистоянні із міцною та впертою Зіркою?

3. Ліверпуль – Манчестер Юнайтед, Англія, 8 тур

Ліверпуль зразка нинішнього сезону – справжня гроза авторитетів. «Червоні» Юргена Клоппа вже встигли покласти на лопатки Арсенал, Челсі, Лестер, а заодно – відібрати на виїзді очки в Тоттенхема. Натомість, Манчестер Юнайтед, попри гучну трансферну кампанію, поки що, відверто, не вражає. Щоправда, 4-ри останні матчі проти мерсисайдців в рамках АПЛ «червоні дияволи» виграли. Чи вдасться команді Жозе Моуріньо знову тріумфувати на «Анфілді», чи все ж Ліверпуль продовжить спад свого головного ворога на внутрішній арені?

4. Мідлсбро – Уотфорд, Англія, 8 тур

У попередньому турі Мідсбро нарешті вдалося перервати малоприємну серію з 3-ох поразок поспіль – на виїзді «боро» зуміли не програти Вест Хему. Тепер у дуелі проти Уотфорда команда Айтора Каранки збирається розвинути успіх. Та чи погодяться з цим «шершні», які без бою не здаються ніколи?

5. К’єво – Мілан, Італія, 8 тур

К’єво не хапає зірок з неба, але при цьому намагається чіплятися за результат у кожному матчі, незважаючи на статус суперника. І зустріч проти Мілану виключенням також не стане. Тим більше, що «літаючі віслюки» в нинішньому сезоні вдома ще не програвали, а остання «вікторія» міланців у Вероні датована ще 2013-им роком. Відтоді дуелі суперників на полі К’єво незмінно завершувалися миром. Як усе складеться цього разу?

6. Палермо – Торино, Італія, 8 тур

Торино після не надто переконливого старту, схоже, нарешті набрав оптимальну форму. «Бики» не програють вже 4-ри тури поспіль, а в 2-ох останніх матчах поклали на лопатки не кого-небудь, а Рому та Фіорентину. Втім, це було в Турині, а що очікувати від команди у виїзній дуелі проти Палермо, яке прагне порадувати своїх уболівальників першою домашньому перемогою в сезоні?

7. Атлетик Більбао – Реал Сосьєдад, Іспанія, 8 тур

Класичне баскське дербі. Атлетик, зважаючи на господарський статус, фаворит дуелі. От тільки подужати Сосьєдад на своєму полі команді з Більбао не вдається з 2012-ого року, а це – 4-ри матчі поспіль. Чи до снаги «левам» нарешті перервати безвиграшну домашню серію в протистояннях із сан-себастьянцями?

8. Спортинг Хіхон – Валенсія, Іспанія, 8 тур

У 3-ох стартових турах Спортинг набрав 7 очок, але після того команду ніби підмінили. Хіхонці зазнали 4-ох поразок поспіль, скотившись в нижню частину турнірної таблиці. Перервати смугу невдач «смугасті» спробують у протистоянні із Валенсією, яку продовжує лихоманити. Хто вийде переможцем з дуелі команд, яким, відверто, бракує стабільності?

9. Гент – Зюльте-Варегем, Бельгія, 10 тур

Після 9-ти турів Зюльте-Варегем несподівано захопив лідерство в чемпіонській гонці. Втім, втриматися на вершині після виїзної дуелі проти Гента команді Франкі Дюрі буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що «буйволи» в нинішньому сезоні очок вдома ще не втрачали. Чи вдасться Генту продовжити переможну ходу в рідних стінах у протистоянні з лідером Жюпіле-Про-Ліги?

10. Мехелен – Остенде, Бельгія, 10 тур

Мехелен залихоманило. Команда не може перемогти вже 3 матчі поспіль, 2 останні з яких були програні. Зупинити своє падіння Мехелен спробує в дуелі із Остенде. От тільки з 5-ти останніх домашніх поєдинків проти цього опонента «малинці» виграли лише один. Чи вдасться їм виграти цього разу?

11. Ренн – Бордо, Франція, 9 тур

Ренн у нинішньому сезоні демонструє зразкову стабільність. Щоправда, це стосується виключно домашніх матчів, адже в рідних стінах бретонці виграли всі 4-ри свої поєдинки. Чи стане Бордо, яке рветься в єврокубки, черговою жертвою Ренна?

12. Лугано – Янг Бойз, Швейцарія, 11 тур

Янг Бойз не проти поборотися за «срібло» швейцарської першості, але є одна проблема – на виїзді «молодим хлопцям» катастрофічно не щастить. З 5-ти гостьових матчів нинішнього чемпіонату «жовто-чорні» виграли лише один. Чи вдасться їм поліпшити цю статистику в дуелі із впертим Лугано?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 16-ого жовтня.

Ми у Viber!