0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 593 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Наполі – Рома, Італія, 8 тур

Гостьова поразка в минулому турі від Аталанти, яка стала для команди першою в чемпіонаті, дорого коштувала Наполі. «Партенопеї» хоча й втрималися на 2-му місці турнірної таблиці, але вже на 4 очки відстають від лідера – Ювентуса. Більше того, у спину неаполітанцям дихає ціла група команд, що мають на один пункт менше. Серед них – і Рома. «Вовки» чергують домашні перемоги з виїзними поразками, але цього разу налаштовуються дати бій Наполі. Чи зламають «партенопеї» опір сусіда по турнірній таблиці?

2. Пескара – Сампдорія, Італія, 8 тур

Досить оптимістично стартувавши у нинішньому чемпіонаті, далі Пескара різко збавила оберти. У 5-ти попередніх турах дебютант Серії «А» не здобув жодної перемоги, додавши до свого активу лише 2 очки. Не менш серйозно лихоманить останнім часом і значно досвідченішу Сампдорію. Лише в минулому турі генуезці зіграли унічию з Палермо, перервавши таким чином серію з 4-х поразок поспіль. Чи вдасться одному з суперників повернутися на шлях перемог?

3. Аугсбург – Шальке, Німеччина, 7 тур

Дуже нестабільні результати на старті сезону ніяк не дозволяють Аугсбургу претендувати на щось серйозне. Після кількох вдало проведених матчів, у минулому турі «фуггери» поступилися в гостях Лейпцигу, знову скотившись до нижньої частини таблиці. А от Шальке, який жахливо розпочав нинішній чемпіонат, починає виходити з кризи. Принаймні, після 5-ти поразок поспіль, «кобальтові» нарешті здобули перші очки, розгромивши вдома менхенгладбахську Борусію. Чи продовжать гельзенкірхенці перемагати?

4. Вердер – Байер, Німеччина, 7 тур

Після провального початку нинішнього чемпіонату в Бундеслізі, Вердер поволі починає приходити до тями. Так в 2-х попередніх турах бременці здобули 4 очки, що дозволило їм залишити зону вильоту. Значно покращив своє турнірне становище за останній час і Байер. «Фармацевти» виграли 2 матчі німецького чемпіонату поспіль, здолавши спочатку Майнц, а потім – грузну дортмундську Борусію. У нинішньому календарному році «зелено-білі» вже двічі перемагали леверкузенців. Як буде цього разу?

5. Крістал Пелас – Вест Хем, Англія, 8 тур

За останній час Крістал Пелас набрав відмінну формі і не збирається збавляти оберти. «Орли» не програють вже впродовж 5-ти матчів поспіль, міцно закріпившись в середині турнірної таблиці. А от у Вест Хема справи складаються значно гірше. «Молотобійцям» не вдається виграти з кінця серпня, після чого вони у наступних 5-ти турах здобули лише одне очко. Подібні провальні результати відкинули команду в зону вильоту, звідки вона прагне якомога швидше вибратися. Чим завершиться один з різновидів лондонського дербі?

6. Борнмут – Халл Сіті, Англія, 8 тур

Борнмуту вдалося стабілізувати власні результати і нині «вишні» виглядають цілком боєздатним колективом. В 5-ти попередніх турах команда зазнала лише однієї поразки, відірвавшись на безпечну відстань від компанії головних аутсайдерів. Усього на одне очко від Борнмута відстає Халл Сіті. «Тигри» провели цілу низку матчів поспіль з грандами англійського футболу, усі їх програвши. Але з Борнмутом можна боротися на рівних. Чи зуміють «помаранчево-чорні» взяти очки в гостях?

7. Блекберн – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 12 тур

Наприкінці жовтня Блекберн зробив відчайдушну спробу вибратися із зони вильоту. Команда видала 2 перемоги поспіль, хоча до цього не вигравала взагалі. Але на більше «ріверсайдців» не вистачило. 2 подальші поразки з однаковим рахунком 0:1 знову відкинули Блекберн на самий низ. Серйозні проблеми розпочалися останнім часом і у Іпсвіча. «Сині» впродовж 4-х матчів не лише не виграють, але й не можуть забити гол у ворота суперників. Чи вдасться «рівесрайдцям» здолати такого суперника?

8. Барнслі – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 12 тур

Ще не так давно Барнслі знаходився серед лідерів Чемпіоншипа. Нині ж у «дворняг» розпочалася чорна смуга. У 4-х попередніх турах команда спромоглася додати до свого активу усього одне очко, опустившись у середину таблиці. Перервати власну серію невдач Барнслі спробує в поєдинку з не менш проблемним Фулхемом. «Дачники» також переживають спад. Після непоганого страту, вони не перемагають впродовж 6-ти матчів Чемпіоншипа. На що розраховувати лондонцям у Барнслі?

9. Уіган – Бертон, Англія, Чемпіоншип, 12 тур

Впродовж кількох останніх тижнів дебютант Чемпіоншипа Уіган продемонстрував, що він не настільки безнадійний, як здавалося раніше. У 2-х останніх турах «летікс» здобули 4 очки, залишивши зону вильоту. Щоб знову туди не потрапити, Уігану потрібно перемагати ще й Бертон. Як і «летікс», «пивовари» в минулому сезоні також виступали у Лізі Один, підвищившись у підсумку в класі. От тільки в Чемпіоншипі Бертон нині почуває себе значно впевненіше. Чи допоможе це «пивоварам» в Уігані?

10. Генгам – Лілль, Франція, 9 тур

Останнім часом турнірні очки Генгаму вдається набирати лише в домашніх поєдинках. А от 3 попередні виїзні зустрічі «червоно-чорні» програли, що, втім, не заважає їм бути міцним середняком Ліги 1. У значно гіршому становищі опинився Лілль. Несподівано для багатьох «доги» програли 4 матчі поспіль. Ця неприємна для команди серія перервалася лише в минулому турі, коли Лілль на власному полі здолав Нансі, але із зони вильоту навіть після цього не вибрався. Чи обіграє домашній Генгам одного з аутсайдерів?

11. Монпельє – Кан, Франція, 9 тур

Монпельє – найбільш миролюбна команда старту французької Ліги 1. Рівно половину з 8-ми проведених матчів «паладіни» звели унічию. А от виграли вони лише поєдинок першого туру, після чого опускалися усе нижче щаблями турнірної таблиці. У той же час Кану поволі вдається вибиратися з кризи. У 2-х попередніх матчах «червоно-сині» набрали 4 очки, хоч їх суперниками були такі непрості команди, як Бордо та Тулуза. Чи вдасться Монпельє не зважаючи на це перемогти вперше з середини серпня?

12. Лор’ян – Нант, Франція, 9 тур

Жахливо розпочавши нинішній сезон, далі Лор’ян перетворився на команду, яка чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Так уже триває близько місяця, але із зони вильоту «мерлузовим» поки вибратися не вдається. Усього на 2 очки більше за Лор’ян має Нант. «Канаркам» не вдавалося здобути перемогу впродовж 6-ти турів поспіль. Але в минулому турі це нарешті сталося, коли «жовто-зелені» на власному полі розібралися з Бастією. Чи варто очікувати від Нанта ще однієї успішно проведеної гри?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 15 жовтня. 

Ми у Viber!