0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 592 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Нідерланди – Франція, відбір Чемпіонату світу-2018

Не потрапивши на цьогорічний чемпіонат Європи, збірна Нідерландів мріє повернутися до числа грандів світового футболу. Зігравши в гостях унічию зі Швецією і розгромивши на власному полі Білорусь, «помаранчеві» очолили турнірну таблицю групи «А». Стільки ж очок, як і лідер має збірна Франції. «Триколірні» оступилися у Білоусі, після чого на власному полі не мали жодних проблем зі збірною Болгарії. Чим завершиться протистояння головних фаворитів групи?

2. Швеція – Болгарія, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірній Швеції поки вдається складати справжню конкуренцію Нідерландам та Франції в боротьбі за вихід з групи. Поділивши очки з «помаранчевими» та мінімально обігравши Люксембург, «синьо-жовті» набрали таку ж кількість пунктів, як і дует лідерів. А от Болгарія після важкої перемоги над Люксембургом розгромно поступилася французам, трохи відставши. Шведи перемагали «левів» у кожній з 6-ти попередніх особистих зустрічей між командами. Чи здолають «синьо-жовті» і цього разу зручного суперника?

3. Латвія – Угорщина, відбір Чемпіонату світу-2018

Провівши 2 матчі з головними аутсайдерами групи, збірна Латвії вже примудрилася втратити очки. Після перемоги над Андоррою, «червоно-білі» несподівано поступилися на власному полі Фарерським островам, розчарувавши власних прихильників. Іще гірші результати нині демонструє Угорщина, яка у перших турах спромоглася здобути тільки одне очко, та й те – з уже згадуваними Фарерськими островами. Чи вдасться одній з команд перервати власну смугу невдач?

4. Естонія – Греція, відбір Чемпіонату світу-2018

Схоже, футболісти збірної Естонії зробили належні висновки після розгромної виїзної поразки від Боснії та Герцеговини у першому турі, адже вже у наступній грі «сині футболки» познущалися над Гіблартаром вдома. Щоправда, нинішній суперник естонців – значно серйозніший. Збірна Греції здобула максимальну кількість очок у 2-х стартових турах, не лишивши жодних шансів Гіблартару та Кіпру. Чи продовжать «елліни» свою переможну ходу в Таллінні?

5. Казахстан – Румунія, відбір Чемпіонату світу-2018

Коли у стартовому турі Казахстан на власному полі зіграв унічию з Польщею, здавалося, що «яструби» готові до серйозних викликів. Але нищівна гостьова поразка від Чорногорії в наступному турі довела, що стабільності казахам ще дуже бракує. Значно краще розпочала нинішній відбір збірна Румунії. В поєдинках проти Чорногорії та Вірменії «триколірні» взяли 4 очки і очолюють турнірну таблицю власної групи. Чи під силу Казахстану нав’язати боротьбу поки успішним румунам?

6. Данія – Чорногорія, відбір Чемпіонату світу-2018

Невдало завершився візит до Польщі для збірної Данії. Скандинави поступилися господарям і нині мають у своєму активі лише 3 очки після домашньої перемоги над Вірменією. На одне очко данців випереджає їх нинішній суперник – Чорногорія. В активі «хоробрих соколів» - виїзна нічия з Румунією та виграш на власному полі у Казахстана. Щоб закріпитися в групі лідерів, чорногорцям потрібно успішно виступити ще й у Копенгагені. Але чи погодяться на це данці?

7. Словенія – Англія, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірні Словенії та Англії 2-ий відбір поспіль опинилися в одній групі. Минулого разу в особистих зустрічах двічі сильнішими були «три леви», які, втім, на самому Євро-2016 виступили невдало. До свого чергового побачення давні знайомі підійшли без поразок в таблиці. Але якщо словенці вже встигли втратити 2 очки в зустрічі проти не найсильнішої Литви, то збірна Англії обіграла як Словаччину, так і Мальту. Чи зуміє Словенія створити проблеми родоначальникам футболу?

8. Словаччина – Шотландія, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірна Словаччини жахливо розпочала відбір на чемпіонат світу 2018-го року. «Представники» з однаковим рахунком 0:1 програли спочатку Англії, а потім – і Словаччині. Тож, не маючи жодного очка в активі, вони знаходяться серед головних аутсайдерів групи. Покращити своє становище словаки спробують в зустрічі проти Шотландії. От тільки «тартанова армія» ще не програвала, з 4-ма очками перебуваючи в групі лідерів. Чи вдасться Словаччині пригальмувати шотландців?

9. Болівія – Еквадор, відбір Чемпіонату світу-2018

Здобувши 4 очки в 2-х матчах на початку вересня, збірна Болівії змусила повірити своїх прихильників, що здатна подолати власну довготривалу кризу. Але усе перекреслив візит до Бразилії, де «зелені» зазнали нищівної поразки – 0:5. А от Еквадор – навпаки – перервав серію з 3-х поразок поспіль, розгромивши на власному полі Чилі. Такий результат дозволив «триколору» закріпитися на 3-му місці турнірної таблиці. Чи подужає Еквадор в гостях одного з аутсайдерів південноамериканської зони?

10. Колумбія – Уругвай, відбір Чемпіонату світу-2018

Здобувши 4 перемоги в 5-ти попередніх зустрічах відбору на Мундіаль-2018, збірна Колумбії всерйоз включилася в боротьбу за пряме потрапляння до фінальної частини чемпіонату світу. Нині «кавники» 4-ті, але від лідера їх відділяє усього 3 очки. Не менш серйозні наміри і у збірної Уругваю. Розгромивши на власному полі Парагвай і Венесуелу в 2-х останніх турах, «небесно-блакитні» продовжують очолювати турнірну таблицю. Чи втримаються уругвайці на вершині після візиту до Колумбії?

11. Австрія (до 21) – Німеччина (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжні збірні Австрії та Німеччини достроково вирішили усі свої завдання у відбірній групі, тож їх особистий поєдинок в останньому турі набуває статусу напівтовариського. Незалежно від його результату австрійці так і залишаться другими і готуватимуться до стикових матчів, а «бундестім» уже зараз напряму потрапив до фінальної частини молодіжного Євро. Німецька «молодіжка» виграла усі 9 своїх матчів у нинішньому відборі. Чи продовжить «бундестім» свою вражаючу переможну серію?

12. Ісландія (до 21) – Україна (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Ісландії – лідер власної відбірної групи. Для того, щоб залишитися першими і напряму потрапити до фінальної частини Євро-2017, представникам найпівнічнішої країни континенту потрібно в заключному турі на власному полі здолати Україну. Що ж до «жовто-синіх», то вони лише під кінець відбору знайшли свою гру. Але навіть 7 очок, здобутих в 3-х попередніх матчах, не дозволили команді Олександра Головка піднятися вище 4-ї сходинки. Чим завершиться це протистояння?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 понеділка, 10 жовтня. 

Ми у Viber!