0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 591 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вірменія – Румунія, відбір Чемпіонату світу-2018

Відбір Чемпіонату світу-2018 збірна Вірменії розпочала з виїзної поразки від Данії – 0:1. Та невдача поставила під сумнів здатність команди Варужана Сукіасяна поборотися за вихід на Мундіаль. Утім, домашня зустріч проти Румунії – шанс позатикати роти скептикам. От тільки з 3-ох матчів проти «карпатських хлопців» вірмени не виграли жодного – 2 поразки та нічия. Чи вдасться «лернаканера» вперше в історії подужати румунів?

2. Азербайджан – Норвегія, відбір Чемпіонату світу-2018

У стартовому турі відбору Чемпіонату світу-2018 збірна Азербайджану хоч і мінімально, але подужала на виїзді Сан-Марино – 1:0, тож до матчу проти Норвегії підходить у хорошому настрої і з надіями нарешті втрутитись у боротьбу за вихід на великий футбольний форум. От тільки статистика нічого хорошого «країні вогнів» не віщує, адже з 4-ох матчів проти норвежців азербайджанці не виграли жодного – 3 поразки та нічия і навіть не забили при цьому жодного м’яча. Як усе складеться для них цього разу?

3. Словенія – Словаччина, відбір Чемпіонату світу-2018

Відбір Чемпіонату світу-2018 обидві команди розпочали не кращим чином. Якщо Словенія, перемагаючи на виїзді Литву 2:0, усю перевагу розтринькала, обмежившись лише нічиєю – 2:2, то Словаччина, яка грала  вдома, на останніх хвилин пропустила від Англії і взагалі залишилась ні з чим – 0:1. Відтак, очна дуель – шанс для обох команд здобути першу перемогу в кваліфікації і заодно підтягнутися до когорти лідерів. Господарський статус та статистика говорять виключно на користь словенців, які з 3-ох матчів проти словаків не програли жодного – 2 перемоги та нічия. Чи вдасться балканцям знову подужати Словаччину?

4. Ісландія – Туреччина, відбір Чемпіонату світу-2018

Після тріумфального виступу на ЄВРО-2016 від збірної Ісландії очікують не менш яскравого продовження і у відборі Чемпіонату світу-2018. Старт «вікінгам» вдався – у виїзній зустрічі проти України ісландці відстояли стратегічну нічию – 1:1. Наступний суперник – Туреччина. З 3-ох домашніх матчів проти цього опонента Ісландія не програла жодного – 2 перемоги на нічия. Як усе складеться цього разу?

5. Сербія – Австрія, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірна Сербії провалила кілька останніх відбіркових циклів, тож на нинішню кваліфікацію покладає особливі сподівання. І, треба визнати, кадровий потенціал дозволяє «білим орлам» сподіватися на успіх. У стартовому матчі відбору серби вдома мало не подужали Ірландію – 2:2, а тепер збираються взяти очки в зустрічі проти Австрії. Статистика говорить на користь такого сценарію, адже балканці обидва офіційні матчі проти австрійців виграли. Чи вдасться Сербії знову покласти «команду» на лопатки?

6. Хетафе – Мурсія, Іспанія, Сегунда, 9 тур

Рік тому Хетафе ще був клубом Прімери, а нині бовтається в підвалі турнірної таблиці Сегунди. У 8-ми турах мадридці спромоглися здобути лише одну перемогу і домашній поєдинок проти Мурсії легкого життя їм не обіцяє. Хоча б з огляду на те, що в новому сезоні їхній суперник зазнав лише однієї поразки. Чи до снаги «синім» подужати Мурсію?

7. Нумансія – Кордоба, Іспанія, Сегунда, 9 тур

Кордоба, набравши 10 очок у 4-ох останніх турах, впритул підібралася до дуету лідерів і зовсім не проти продовжити вдалу серію. Втім, подужати Нумансію на її полі «халіфам» не вдається з 2002-ого року, а це – 9-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Чи вдасться Кордобі перервати безпрограшну виїзну серію в протистояннях із цим суперником?

8. Севілья-Б – Сарагоса, Іспанія, Сегунда, 9 тур

Севілья-Б – одна з найбільш впертих команд Сегунди. З 8-ми матчів чемпіонату 5-ть андалусці завершили миром. Полюбляє компроміси і Сарагоса, яка з 4-ох виїзних матчів нинішнього сезону половину завершила внічию. Чи варто очікувати на мир і в цій дуелі?

9. Ов’єдо – Райо Валлєкано, Іспанія, Сегунда, 9 тур

Райо Валлєкано не приховує своїх амбіцій поборотися за вихід до Прімери, проте поки що мадридцям бракує стабільності. Особливо, на виїзді. З 4-ох гостьових матчів нинішнього сезону «бджоли» не виграли жодного – 3 поразки та нічия. Чи вдасться Райо Валлєкано перервати цю безрадісну серію у протистоянні із впертим Ов’єдо?

10. Мірандес – Луго, Іспанія, Сегунда, 9 тур

Мірандес та Луго – єдині команди Сегунди, які в нинішньому сезоні ще не знали гіркоти поразок. Щоправда, і перемагають вони не часто – лише 3 «вікторії» у господарів і 4-ри – у гостей. Котрий із суперників продовжить свою безпрограшну серію, чи, можливо, це вдасться обом?

11. Кадис – Жирона, Іспанія, Сегунда, 9 тур

Після 2-ох перемог поспіль Жирона повернулася до топ-шістки Сегунди, проте амбіції каталонців будуть куди вищі. Підтвердити їх «жовті» планують у виїзній зустрічі проти Кадиса, який поки що виглядає вкрай нестабільно. Чи вдасться гостям підтвердити статус фаворита, чи все ж господарі зупинять переможний поступ клубу з Каталонії?

12. Альмерія – Леванте, Іспанія, Сегунда, 9 тур

Леванте, схоже, не збирається надовго затримуватись у Сегунді. Після 8-ми турів «жабенята» з 6-ма перемогами в активі впевнено очолюють чемпіонську гонку і у виїзній зустрічі проти Альмерії, яка нині знаходиться серед аутсайдерів чемпіонату, збираються продовжити вигравати. Чи до снаги господарям зупинити левантійців?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 8-ого жовтня.

Ми у Viber!