0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 590 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Туреччина – Україна, відбір чемпіонату світу-2018

Обидві команди унічию з однаковим рахунком 1:1 завершили свої матчі першого туру відбору на наступний Мундіаль. Але якщо для Туреччини поділ очок в матчі з Хорватією в гостях можна вважати цілком успішним результатом, то від України очікували кращого підсумку, ніж домашня мирова з Ісландією. Турки перемагали «жовто-синіх» у кожному з 3-х попередніх особистих поєдинків, включаючи товариські. Чи вдасться підопічним Андрія Шевченка відібрати очки у незручного суперника?

2. Італія – Іспанія, відбір чемпіонату світу-2018

Усього 3 місяці тому ці збірні зустрічалися між собою в 1/8 фіналу Євро-2016. Тоді сильнішими виявилися італійці, які, втім, надто далеко дістатися не зуміли, вилетівши вже у наступному раунді змагань. Нинішній відбір як «скуадра адзурра», так і «фурія роха» розпочали з перемог, здолавши відповідно Ізраїль та Ліхтенштейн. Таким чином, переможець цієї гри перетвориться у головного претендента на прямий вихід з групи до фінального турніру чемпіонату світу. Але чи визначать суперники сильнішого?

3. Македонія – Ізраїль, відбір чемпіонату світу-2018

Збірні Македонії та Ізраїлю не мають очок у своєму активі після першого туру відбірного циклу на чемпіонат світу. «Червоні леви» поступилися в гостях Албанії, у той час, як «біло-блакитні» на власному полі нічого не зуміли вдіяти проти Італії. Обидві команди нині переживають кризу. Особливо ж це стосується ізраїльтян, що програли 5 поєдинків поспіль різного рівня. Чи під силу «біло-блакитним» перервати власну жахливу серію поразок?

4. Австрія – Уельс, відбір чемпіонату світу-2018

Матч лідерів групи «D». Як Австрія, так і Уельс успішно завершили свої стартові матчі відбору. Першим вдалося засмутити Грузію в гостях, а 2-гі – розгромили Молдову на власному полі. Взагалі ж, якщо австрійців останнім часом серйозно лихоманить, то «дракони» не втомлюються дивувати футбольний світ. Валлійці виграли 4 з 5-ти попередніх матчів різних змагань і не збираються на цьому зупинятися. Що зуміє протиставити Австрія півфіналісту попереднього Євро?

5. Угорщина – Швейцарія, відбір чемпіонату світу-2018

Після досить непоганого виступу на Євро-2016, де Угорщині вдалося вийти з групи, в дебютній грі відбору на наступний Мундіаль «чарівні мадяри» відверто розчарували. Вони не зуміли здолати Фарерські острови, обмежившись лише нічийним результатом. А от Швейцарія продемонструвала усі свої найкращі якості в домашній зустрічі проти Португалії, обігравши новоспеченого чемпіона Європи. Чи продовжать швейцарці свою 6-матчеву безпрограшну серію?

6. Еквадор – Чилі, відбір чемпіонату світу-2018

Не так давно збірна Еквадору знаходилася серед лідерів південноамериканського відбору на чемпіонат світу. Але серія з 4-х поспіль перемог на старті лишилася в минулому. Нині «триколірні» переживають кризу, програючи уже 3-ій свій поєдинок поспіль. Аж ніяк не вражає поки і збірна Чилі. Після нещодавнього тріумфу на Копа Америка, «ла роха» здобула тільки очко у 2-х попередніх турах відбірного циклу. Як зіграють між собою команди, що знаходяться не в найкращій формі?

7. Парагвай – Колумбія, відбір чемпіонату світу-2018

Гостьова поразка від Уругваю в минулому турі – 0:4, стала найбільшою для збірної Парагваю в нинішньому відборі. Звісно, для «гуарані» ще нічого не втрачено, але виглядає нині команда дуже нестабільно. Дещо пригальмувала і Колумбія – поступившись на виїзді Бразилії, «кавники» перервали власну серію з 3-х перемог поспіль у відбірному циклі до чемпіонату світу. Колумбійці перемагали Парагвай у кожній з 4-х попередніх особистих зустрічей. Як буде цього разу?

8. Болгарія (до 21) – Данія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

В останніх 3-х турах відбору болгарська «молодіжка» не лише не програвала, але й не пропускала м’ячів у власні ворота. Це дозволило «левам» повернутися в боротьбу за вихід з групи. Справжнім же випробуванням для болгар стане поєдинок проти лідера – Данії. Видавши серію з 7-ми перемог поспіль, «червоно-білі» вирішили усі свої завдання, достроково оформивши свій вихід на Євро. Чи зуміє Болгарія нав'язати боротьбу данцям, які до цього ще не програвали?

9. Норвегія (до 21) – Швейцарія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

За умови, що молодіжна збірна Англії є головним фаворитом групи «І», саме команди Норвегії та Швейцарії мають розіграти між собою 2-ге місце, яке дозволить продовжити боротьбу в раунді плей-офф. Поки дещо успішніше виглядають швейцарці, які не програють впродовж 3-х матчів поспіль і на 2 очки випереджають свого головного суперника. Але норвезька «молодіжка» не думає здаватися. Перемога в цій грі виведе вже «червоно-біло-синіх» на 2-гу сходинку таблиці. Але чи погодиться на це Швейцарія?

10. Чорногорія (до 21) – Бельгія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Здобувши лише очко в 2-х попередніх турах, молодіжна збірна Чорногорії вже втратила будь-які шанси на продовження боротьби за вихід з групи. Очевидно, «хоробрі соколи» так і фінішують 3-ми. А от бельгійці змагаються з Чехією за перше місце. Нині «дияволенята» відстають від лідера на 2 очки, але мають при цьому гру в запасі. На початку цього року Чорногорії пощастило обіграти Бельгію з гостях. Чи зуміють молоді бельгійці поквитатися зі своїм кривдником за ту невдачу? 

11. Ірландія (до 21) – Сербія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Розпочавши нинішній відбір з 3-х поперег поспіль, далі молодіжна збірна Ірландії різко збавила оберти. З 6-ти попередніх своїх поєдинків «зелено-білі» програли 5, опустившись на 4-те місце турнірної таблиці. А от збірна Сербії виглядає більш впевнено та стабільно. Головне завдання «білих орлів» - закріпитися на 2-му місці, яке команда нині посідає. Усього місяць тому серби обіграли Ірландію на власному полі. Чим завершиться нове побачення суперників, які встигли добре вивчити один одного?

12. Литва (до 21) – Словенія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Литви – один з головних аутсайдерів власної групи. Щоправда, нині «жовто-зелені» вже не виглядають такими хлопчиками для биття, як раніше. У 3-х попередніх турах литовці здобули 2 перемоги, зумівши обійти в таблиці Андорру. Значно серйозніші турнірні завдання у Словенії. Ця збірна не так давно втратила 2-ге місце і тепер прагне знову його повернути. Але для цього словенцям потрібно перемагати в 2-х заключних матчах. Чи здобудуть вони максимальний результат у Литві?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 четверга, 6 жовтня. 

Ми у Viber!