0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 589 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Тоттенхем – Манчестер Сіті, Англія, 6 тур

Манчестер Сіті – єдина команда англійської Прем’єр-Ліги, яка поки що не втратила жодного очка. В активі «містян» – 7 перемог у 7-ми матчах. Утім, продовжити переможну ходу в дуелі проти Тоттенхема манкуніанцям буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що «шпори» в нинішньому чемпіонаті ще не програвали. Чи вдасться лондонцям зупинити команду Хосепа Гвардіоли?

2. Шальке – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 6 тур

Криза Шальке досягла апогею. Гельзенкірхенці програли всі 5-ть стартових матчів БундесЛіги, що сталося з ними вперше в історії. Під Маркусом Вайнцирлем у всю хитається крісло і домашній поєдинок проти Борусії Менхенгладбах – останній шанс для наставника уникнути звільнення. Чи вдасться «плутам» втихомирити агресивних «жеребців»?

3. Рома – Інтер, Італія, 7 тур

Протистояння команд, які не проти замахнутись на чемпіонський титул, але стабільність – те, чого бракує і Ромі, і Інтеру. «Вовки», які гратимуть вдома, виглядають фаворитами зустрічі. Тим більше, що Інтер у Серії «А» не може подужати римлян на їхньому полі з 2008-ого року, а це – 7 матчів поспіль. Чи вдасться міланцям перервати безвиграшну серію у виїзних дуелях проти Роми?

4. Торино – Фіорентина, Італія, 7 тур

Після нульових нічиїх з Емполі та Пескарою Торино несподівано легко поклало на лопатки Рому – 3:1. Тепер вчинити те ж саме «бики» збираються і з Фіорентиною, проте «фіалки», які не приховують своїх амбіцій зайняти місце в топ-трійці, битимуться до останнього. От тільки перемогти Торино на його полі флорентійцям не вдається з 2008-ого року, а це – 4-ри матчі поспіль. Чи до снаги команді Мауріціо Саррі перервати безвиграшну виїзну серію в протистояннях із «гранатовими»?

5. Болонья – Дженоа, Італія, 7 тур

Болонья не втомлюється дивувати. Мало того, що в попередньому турі команда Роберто Донадонні відібрали на виїзді очки в Інтера – 1:1, вона має стовідсотковий показник набраних балів у рідних стінах – 3 перемоги в 3-ох матчах. Черговою жертвою «червоно-синіх» може стати Дженоа, яке не те що перемогти, а забити у ворота Болоньї не може вже 5-ть поєдинків поспіль. Чи вдасться господарям «Ренато Далл’Арра» підтвердити високий статус фаворита цього разу?

6. Еспаньол – Вільяреал, Іспанія, 7 тур

Вільяреал – одна з трьох команд іспанської Прімери, яка в нинішньому сезоні ще не знала гіркоти поразок. У 6-ти турах «жовта субмарина» здобула 3 перемоги при 3-ох нічиїх і, між іншим, зуміла на виїзді відібрати очки в мадридського Реалу. У виїзному протистоянні з Еспаньолом «підводники» розраховують продовжити вдалу серію, але 2 останні вояжі на «Корнелія Ель Прат» завершились для них лише миром. Як усе складеться цього разу?

7. Малага – Атлетик Більбао, Іспанія, 7 тур

Новий сезон Прімери Атлетик розпочав з 2-ох поразок і, здавалося, далі буде ще гірше, проте баски знайшли в собі сили і видали серію з 4-ох перемог поспіль. Продовжити її «леви» спробують у Малазі, але чи погодяться на це «анчоуси»?

8. Зеніт – Спартак Москва, Росія, 9 тур

Центральний поєдинок туру в російській Прем’єр-Лізі, на кін в якому поставлено надзвичайно багато для обох команд. Зеніт у випадку перемоги очолить чемпіонську гонку, а Спартак, якщо візьме 3 очки, збереже за собою лідерство і відірветься від пітерців на комфортну відстань. Статистика цілком і повністю говорить на користь господарів, адже з 4-ох останніх домашніх матчів проти москвичів Зеніт виграв 3 при одній нічиїй. Як усе буде цього разу?

9. Ростов – ЦСКА Москва, Росія, 9 тур

Якщо на виїзді Ростову в нинішньому сезоні катастрофічно не щастить – 3 поразки в 3-ох матчах, то вдома «синьо-жовті» ще не програвали, здобувши 4-ри перемоги при одній нічиїй. Взяти максимум очок ростовці спробують і в домашній дуелі про ЦСКА. Та чи погодяться на це «армійці», які у чемпіонаті Росії поки що не програвали?

10. Анжер – Марсель, Франція, 8 тур

Марсель поки що, відверто, розчаровує. І якщо вдома провансальцям ще хоч якось вдається здобувати результат, то на виїзді в рамках Ліги 1 команда програла всі 3 свої матчі. Тепер на підопічних Франка Пассі очікує вояж до Анжера і легко гостям точно не буде. Чи вдасться Марселю перервати свою малоприємну серію в дуелі із цим опонентом?

11. Спарта Роттердам – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 8 тур

Після невеликої пробуксовки на старті сезону АЗ Алкмаар набрав хороший хід, а безпрограшна серія команди в Ередвізії триває вже 5-ть матчів, 4-ри з яких були виграні. Продовжити її «червоно-білі» збираються в протистоянні зі Спартою. Тим більше, що роттердамцям АЗ Алкмаар ще ніколи не програвав, а це – 18-ть матчів, більшість з яких були виграні. Чи до снаги Спарті змінити цю тенденцію?

12. Стандард – Андерлехт, Бельгія, 9 тур

У 5-ти стартових турах Стандард спромігся здобути лише одну перемогу, але потім льєжців прорвало. Нині в активі команди – 3 виграні матчі поспіль. Натомість, Андерлехт не знав гіркоти поразок 7 турів поспіль, але минулих вихідних у рідних стінах поступився скромному Вестерло. Чого очікувати від дуелі суперників, які не приховують своїх амбіцій поборотись за титул?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 2-ого жовтня.

Ми у Viber!