0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 588 тиражу

До Вашої уваги анонс 588 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Олександрія, Україна, 10 тур

Криза, яку переживає Дніпро, ніяк не завершиться. У 3-х попередніх турах «синьо-біло-блакитні» здобули лише одне очко, з кожною наступною грою усе більше віддаляючись від першої шістки команд Прем’єр-ліги. Перервати свою безвиграшну серію «дніпряни» спробують у зустрічі з Олександрією. Щоправда, «олені» виглядають досить переконливо, зазнавши лише однієї поразки в 5-ти останніх матчах. Дніпро перемагав Олександрію в 5-ти поєдинках чемпіонату поспіль. Чи вдасться «жовто-чорним» здобути очки цього разу?

2. Сталь – Чорноморець, Україна, 10 тур

З початку серпня Сталь ніяк не може здобути перемогу в чемпіонаті України. За цей час команда з Кам’янського провела 6 поєдинків, у яких здобула лише 3 очки. Цікаво, що всі домашні матчі цієї серії «сталевари» програли, а усі виїзні – звели унічию. Тепер кам’янці протистоятимуть Чорноморцю, який веде боротьбу за високі турнірні місця. «Моряки» не лише не програють впродовж 6-ти матчів поспіль, але й не пропускають м’ячів у цих зустрічах. Чи зуміє Сталь нав’язати боротьбу одеситам?

3. Байер – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 6 тур

Матч бронзового і срібного призерів минулого чемпіонату Німеччини обіцяє бути цікавим. Байер починає долати труднощі, які команда переживала на початку сезону. В минулому турі «фармацевти» здобули вольову перемогу в гостях над Майнцем, закріпившись в середині таблиці. У той же час дортмундська Борусія виграла 3 попередні матчі Бундесліги, забивши у ворота суперників 14 м’ячів. Наразі «чорно-жовті» продовжують залишатися головним переслідувачем Баварії в боротьбі за чемпіонство. Чи пригальмує Байер одного з лідерів?

4. Дармштадт – Вердер, Німеччина, 6 тур

Обидві команди не відзначаються особливою стабільністю, тож знаходяться неподалік від зони вильоту. Дармштадт в 3-х попередніх турах зумів здобути лише одне очко. Та навіть за таких умов «лілії» на один пункт випереджають Вердер, який виступає ще гірше. Стартувавши з 4-х поразок поспіль та звільнивши з посади головного тренера Віктора Скрипника, бременці лише тиждень тому здобули свою першу перемогу. На що розраховувати «зелено-білим» у Дармштадті?

5. Фрайбург – Айнтрахт, Німеччина, 6 тур

У нинішньому сезоні Фрайбург – типово домашня команда. «Червоно-чорні» виграли обидва свої поєдинки, які проводили на рідному стадіоні, натомість в гостях не здобули поки жодного очка. Продовжити свою переможну домашню серію Фрайбург намагатиметься в поєдинку проти Айнтрахта. От тільки «орли» нині – дуже серйозний суперник. Франкфуртці здобули 7 очок в 3-х попередніх турах і знаходяться за крок до потрапляння в зону Ліги чемпіонів. Чим завершиться це протистояння?

6. Інгольштадт – Хоффенхайм, Німеччина, 6 тур

Очко, здобуте в першому турі у зустрічі з Гамбургом, так і продовжує до цих пір залишатися для Інгольштадта єдиним в нинішньому чемпіонаті. В пасиві «чорних» - 4 поспіль поразки в Бундеслізі і невтішні перспективи боротьби за збереження прописки у еліті. У той же час Хоффенхайм залишається однією з 3-х команд ліги, які ще не програвали. Після 4-х поспіль нічиїх на страті, тиждень тому «синьо-білі» розібралися на власному полі з Шальке-04. Чи обіграє Хоффенхайм в гостях одного з головних аутсайдерів чемпіонату?

7. Удінезе – Лаціо, Італія, 7 тур

Провівши кілька вдалих поєдинків на старті нинішнього сезону, далі Удінезе суттєво збавило оберти. У 3-х попередніх турах фріульці додали до свого активу усього одне очко, скотившись у нижню частину турнірної таблиці. А от Лаціо усе ще вдається триматися серед лідерів Серії «А». «Орли» виграли 2 з 3-х своїх останніх матчів, хоча, перемогами над більш ніж скромними Пескарою та Емполі навряд чи можна особливо пишатися. Чи зуміють римляни продемонструвати усі свої найкращі якості в Удіне?

8. Пескара – К’єво, Італія, 7 тур

Дебютант Серії «А» Пескара докладає усіх зусиль, щоб закріпитися в еліті італійського футболу. Розпочали нинішній чемпіонат «дельфіни» оптимістично, але надовго їх не вистачило. В 4-х попередніх матчах Пескара записала до свого активу всього 2 очки і тепер знаходиться в небезпечній близькості від зони вильоту. Значно краще поки виступає К’єво. Навіть поразка в останньому турі від Наполі не надто похитнула позиції «віслюків», які знаходяться неподалік від лідерів. Чи вдасться Пескарі повернутися на шлях перемог?

9. Депортиво – Спортинг (Хіхон), Іспанія, 7 тур

Депортиво продовжує скочуватися усе нижче щаблями турнірної таблиці. Команді не вдається перемогти вже впродовж 5-ти матчів поспіль, а після нещодавньої поразки в Мадриді від Атлетико «біло-блакитні» опинилися в зоні вильоту. У чорну смугу невдач потрапив і хіхонський Спортинг. В пасиві «червоно-білих» - 3 поразки поспіль. Звісно, програвати мадридському Атлетико та Барселоні – не соромно. Але в обох випадках хіхонці поступалися з рахунком 0:5. Як зіграють між собою команди, кожна з яких переживає кризу?

10. Осасуна – Лас-Пальмас, Іспанія, 7 тур

Повернення Осасуни до Прімери поки успішним аж ніяк не назвеш. У перших 6-ти турах памплонці не виграли жодного матчу, здобули лише 2 очки і посідають останнє місце турнірної таблиці. Повна протилежність Осасуні – Лас-Пальмас. Від «острів’ян» мало хто очікував успішного виступу в нинішньому сезоні, але «жовто-сині» не втомлюються дивувати. Приміром, в попередньому турі вони зіграли унічию з самим мадридським Реалом. Чи здолають вони після цього головного невдаху старту Прімери?

11. Кан – Тулуза, Франція, 8 тур

Впродовж останніх тижнів Кан серйозно лихоманить. Щоправда, після 3-х поразок поспіль, в попередньому турі «червоно-сині» спромоглися зіграти унічию в гостях з Бордо. Чи є такий результат початком виходу з кризи – має продемонструвати поєдинок проти Тулузи. «Фіолетово-білі» знаходяться у відмінній формі. Вони виграли 3 матчі Ліги 1 поспіль, завдяки чому увірвалися до першої трійки чемпіонату. Чи продовжиться переможна хода Тулузи у Кані?

12. Діжон – Монпельє, Франція, 8 тур

Безвиграшна серія Діжона, яка тривала майже місяць, підійшла до завершення. Тиждень тому «червоно-чорні» не просто перемогли, а розгромили на власному полі Ренн, відірвавшись на 2 очки від зони вильоту. А от Монпельє продовжує розчаровувати власних уболівальників. «Паладіни» не можуть виграти вже впродовж 6-ти матчів Ліги 1. Після 3-х нічиїх поспіль, 2 попередні матчі Монпельє програло, перетворившись на одного з аутсайдерів. Чи визначать суперники переможця у цій дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 1 жовтня.

Ми у Viber!