0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 587 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Спарта Прага – Інтер, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

На старті сезону Інтер виглядає вкрай нестабільно. З однієї сторони, міланці перемагали Ювентус, але з іншої – програли К’єво та ізраїльському Хапоелю Беер Шева. Останнім «синьо-чорні» поступилися в стартовому турі Ліги Європи. На що очікувати від команди Франка де Бура у виїзному протистоянні із празькою Спартою, яка в Лізі Європи очок поки що також не набирала?

2. Хапоель Беер Шева – Саутгемптон, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Хапоель Беер Шева – не частий гість у єврокубках, але попри прогнози скептиків встиг піднести вже низку сюрпризів. У стартовому турі Ліги Європи ізраїльтяни сенсаційно подужали в гостях Інтер, а тепер збираються здивувати і Саутгемптон. Чи знайдуться у «святих» контраргументи проти нахабного Хапоеля?

3. Стяуа – Вільяреал, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Після поразки від Монако у кваліфікації Ліги чемпіонів Вільяреал нарешті прокинувся. У всіх турнірах «жовта субмарина» не програє вже 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Серед них – і поєдинок стартового туру Ліги Європи проти Цюріха. Чи вдасться «підводникам» продовжити вдалу серію в Бухаресті, чи все ж Стяуа реабілітується за поразку двотижневої давнини від турецького Османліспора?

4. Цюрих – Османліспор, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Свої виступи на груповому етапі Ліги Європи суперники розпочали з кардинально протилежних результатів. Якщо Османліспор впевнено розібрався вдома зі Стяуа – 2:0, то Цюрих, попри швидкий забитий м’яч, був змушений капітулювати у виїзному протистоянні з Вільяреалом – 1:2. На що очікувати від команд в очній дуелі?

5. Сельта – Панатінаїкос, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Розгромна поразка від мадридського Атллетико в рамках Прімери, схоже, пішла Сельті на користь. Відтоді галісійці не програють вже 4-ри матчі поспіль, 2 останні з яких були виграні. Чи вдасться «небесно-блакитним» продовжити переможну ходу в протистоянні із впертим Панатінаїкосом?

6. Краснодар – Ніцца, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Якщо у чемпіонаті Франції Ніцца стала головним відкриттям старту сезону і нині очолює чемпіонську гонку, то в Лізі Європи «орли» поки що не вражають. У стартовому турі команда Люсьєна Фавра програла вдома Шальке – 0:1. Не легко, вочевидь, Ніцці доведеться і у виїзній зустрічі проти Краснодара, який в рідних стінах докладе максимум зусиль, аби засмутити гостей із Франції. На що поставити в цій дуелі?

7. Слован Ліберець – ПАОК, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Свої виступи на груповому етапі Ліги Європи суперники розпочали з нічиїх. Якщо Слован розійшовся на виїзді миром з азербайджанським Карабахом – 2:2, то ПАОК поділив очки в домашній дуелі з італійською Фіорентиною. Тепер на команди очікує очна дуель, переможець якої суттєво поліпшить свої шанси на вихід у плей-офф. Хто радітиме після фінального свистка?

8. Сент-Етьєн – Андерлехт, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Після поразки від Ростова та вильоту з Ліги чемпіонів Андерлехт у всіх турнірах не програвав 10-ть матчів поспіль, але минулих вихідних безпрограшна серія брюссельців перервалася домашньою поразкою від скромного Вестерло. Чи вдасться «пурпурово-білим» повернутися на шлях перемог у дуелі проти Сент-Етьєна, чи все ж «зелені» підтвердять, що Андерлехт нині на спаді?

9. Дандолк – Маккабі Тель-Авів, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Скромний ірландський Дандолк продовжує дивувати. У стартовому турі Ліги Європи ірландці привезли нічию з Нідерландів, розписавши мирову з тамтешнім АЗ Алкмааром. Тепер Дандолк розраховує на більше, адже гратиме в рідних стінах. Та і суперник – не з грандів європейського футболу. Чи по зубам чемпіону Ірландії Маккабі з Тель-Авіву?

10. Аустрія – Вікторія Плзень, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

У стартовому турі Ліги Європи Аустрія ефектно подужала на виїзді грецьку Астру – 3:2, але після того справи віденців пішли шкереберть. У чемпіонаті Австрії «фіалки» зазнала 2-ох поразок поспіль, тому домашній матч проти Вікторії – шанс для Аустрії хоча б трохи реабілітуватися за останні невдачі. Та чи погодяться з цим плзенці, чия безпрограшна серія у всіх турнірах нараховує вже 7 матчів?

11. Генк – Сассуоло, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

У Генка намітився серйозний спад. З 5-ти останніх матчів у всіх турнірах «магістри» виграли лише один при 4-ох поразках. Серед них – і невдача в стартовому турі Ліги Європи в протистоянні з віденським Рапідом. Чи до снаги бельгійцям перервати смугу невдач у домашній дуелі з італійським Сассуоло, яке проводить свій дебютний сезон на євроарені?

12. Фенербахче – Фейеноорд, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

У стартовому турі Фейеноорд сенсаційно подужав у рідних стінах Манчестер Юнайтед – 1:0, а переможна серія роттердамців у всіх турнірах станом на сьогодні нараховує вже 9-ть матчів. Чи вдасться Фенербахче, який поки що виглядає вкрай нестабільно, зупинити нестримних голландців?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 29 жовтня.

Ми у Viber!