0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 586 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Бешикташ – Динамо (Київ), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Гостьову нічию з португальською Бенфікою, здобуту Бешикташем у першому турі, можна вважати цілком пристойним результатом для «чорних орлів». Свій же дебютний домашній поєдинок в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів турки проведуть проти київського Динамо. «Біло-сині», які нині переживають спад, 2 тижні тому поступилися на власному полі італійському Наполі, опинившись на останньому місці таблиці групи. Чи вдасться підопічним Сергія Реброва не зважаючи на усі негаразди здобути очки у Стамбулі?

2. Борусія (Дортмунд) – Реал (Мадрид), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Вже після першого туру дортмундськаБорусія та мадридський Реал захопили лідерство у групі «F». Але якщо «чорно-жовті» не лишили жодних шансів польській Легії в гостях, то «вершкові» з величезними труднощами, лише на останніх хвилинах вирвали перемогу над португальським Спортингом. Цікаво, що дортмундці перемагали мадридський Реал в кожному з 3-х попередніх домашніх матчів у рамках Ліги чемпіонів. Чи зуміє «королівський клуб» виступити успішніше цього разу?

3. Монако – Байер, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

В активі Монако – 8 перемог в 9-ти попередніх матчах різних змагань. 3 з них «червоно-білі» здобули в Лізі чемпіонів, спочатку двічі перемігши іспанський Вільярреал у раунді плей-офф, а потім здолавши в гостях англійський Тоттенхем у першому турі групового турніру. Досягнення ж Байера в нинішньому сезоні є значно скромнішими. Так у дебютній грі групи «фармацевти», перемагаючи по ходу в 2 м’ячі, зіграли лише унічию з російським ЦСКА. Чим завершиться французько-німецьке протистояння?

4. ЦСКА (Москва) – Тоттенхем, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

В минулому турі групового турніру Ліги чемпіонів московський ЦСКА здійснив справжній подвиг. Пропустивши 2 голи від німецького Байера вже в дебюті гостьового поєдинку, «армійці» не здалися, ще до перерви відігравшись та забезпечивши собі нічийний результат. Тепер росіяни поміряються силами з Тоттенхемом, який розчарував власних прихильників, поступившись вдома французькому Монако. Чи під силу «шпорам» реабілітуватися, здобувши перемогу в Москві?

5. Лестер – Порту, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Абсолютний дебютант Ліги чемпіонів Лестер не збирається обмежуватися однією тільки участю в груповому турнірі головного єврокубка. У першому турі «лиси» не лишили в гостях жодних шансів бельгійському Брюгге, розгромивши свого суперника. А от Порту і близько не продемонстрував усіх своїх найкращих якостей у домашньому поєдинку проти данського Копенгагена. «Дракони» не втримали перемогу, зігравши лише унічию. Чи вдасться Порту чимось здивувати Лестер на «Кінг Пауер»?

6. Копенгаген – Брюгге, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

У нинішньому єврокубковому сезоні Копенгаген не втомлюється приємно дивувати. Спочатку данці подолали 3 раунди кваліфікації Ліги чемпіонів, а вже на старті групового турніру відібрали очки в гостях у португальського Порту, довівши свою безпрограшну серію нинішнього сезону до 18-ти матчів. У той же час Брюгге розпочав свої виступи з нищівної домашньої поразки від англійського Лестера. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

7. Атлетико (Мадрид) – Баварія, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Від переднього побачення цих клубів пройшло трохи більше 4-х місяців. Наприкінці минулого сезону мадридський Атлетико та Баварія зустрілися на стадії півфіналу Ліги чемпіонів. Тоді, команди обмінялися домашніми перемогами, а долю путівки до фіналу вирішив гол, який «матрацники» забили на чужому полі. Нині іспанці та німці розпочали груповий турнір з перемог і є очевидними фаворитами свого квартету. Чи зуміє Баварія реваншуватися за невдачу попереднього сезону?

8. Ростов – ПСВ Ейндховен, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Героїчно пробившись до групового турніру Ліги чемпіонів, Ростов виявився не готовим до боротьби з по-справжньому сильними європейськими клубами. Це засвідчив поєдинок у Мюнхені, де росіяни розгромно поступилися Баварії. Програв свій матч першого туру і ПСВ Ейндховен. «Червоно-білі» на власному полі намагалися нав’язати боротьбу мадридському Атлетико, але все ж поступилися. У раунді плей-офф Ростов вже перемагав одного представника Нідерландів – Аякс. Як буде цього разу?

9. Барнслі – Астон Вілла, Англія, Чемпіоншип, 10 тур

Досить успішно розпочавши нинішній сезон, наприкінці вересня Барнслі дещо збавив оберти, зазнавши 2-х поразок поспіль. Щоправда, «дворняги», які ще минулої весни виступали в Першій лізі, продовжують знаходитися неподалік від лідерів. Зовсім інша ситуація у Астон Вілли. Вилетівши з Прем’єр-ліги, бірмінгемці штампують одну за одною нічиї у Чемпіоншипі, а їх безвиграшна серія налічує вже 7 матчів. На що розраховувати «левам» у зовсім негостинному Барнслі?

10. Бертон – КПР, Англія, Чемпіоншип, 10 тур

За два роки Бертон з команди Другої ліги перетворився на учасника Чемпіоншипа. От тільки у 2-му за силою англійському дивізіоні «пивоварам» поки боротися за очки дуже непросто. Так в 4-х попередніх турах Бертон додав до свого активу тільки 2 пункти, наблизившись до зони вильоту. Аж ніяк не краще розпочав нинішній сезон і КПР. «Обручі» також не перемагають впродовж 4-х матчів чемпіонату і мають усього на 2 очки більше за «пивоварів». Чи вдасться комусь із суперників перервати безвиграшну серію?

11. Уіган – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 10 тур

Уігану знадобився усього рік, щоб повернутися до Чемпіоншипа з Першої ліги. Щоправда, на старті нового чемпіонату «летікс» зовсім не вражають. В попередніх 6-ти турах «синьо-білі» спромоглися здобути усього одне очко, опустившись на останнє місце таблиці. Тепер Уіган зустрінеться з Вулверхемптоном, якому вдалося подолати власну кризу. Про це свідчать 2 поспіль перемоги «вовків», які наблизили їх до групи лідерів. Чи впорається Вухверхемптон з головним аутсайдером Чемпіоншипа?

12. Блекберн – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 10 тур

Ще кілька турів тому Блекберн знаходився у зоні вильоту і виглядав зовсім невиразно. Але 2 поспіль виграші значно покращили турнірне становище «ріверсайдців». Продовжити свою переможну ходу Блекберн спробує у протистояння із середняком ліги – Шеффілд Уенсдей. От тільки «сови» нині також знаходяться на підйомі. У їх активі – 3 перемоги в 4-х попередніх турах чемпіонату. Чи зуміє Блекберн, не зважаючи на це, здолати непоступливого суперника?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 27 вересня. 

Ми у Viber!