0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 585 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чорноморець – Дніпро, Україна, 9 тур

Ще місяць тому Дніпро, попри виїзний статус, був би фаворитом у дуелі з Чорноморцем. Проте тепер цей високий статус належить одеситам. Воно й не дивно, адже «моряки» не програють і не пропускають вже 5-ть матчів чемпіонату поспіль, 4-ри з яких були виграні. Натомість, дніпряни стрімко котяться донизу, розчаровуючи як грою, так і результатами. Чи вдасться Чорноморцю продовжити кризу Дніпра?

2. Зірка – Сталь, Україна, 9 тур

Для Зірки вересень поки що складається як найкраще. Якщо із 6-ти матчів у липні та серпні команда з Кропивницького не виграла жодного – 5-ть поразок та одна нічия, то в нинішньому місяці в активі «зірок» – 2 перемоги у 2-ох матчах. Жертвами кропивчан почергово стали Карпати та Дніпро. Чи вдасться Зірці продовжити переможну ходу в домашній дуелі зі Сталлю, яка, навпаки, нині на спаді?

3. Фіорентина – Мілан, Італія, 6 тур

Знаковий матч для обох команд. Якщо виграє Фіорентина, зможе кинути виклик лідерам і, принаймні, не відстати від топ-трійки, що є метою «фіалок» на сезон. Натомість, Мілану 3 очки дозволять помріяти про участь у чемпіонській гонці, що навіть після 2-ох поспіль перемог у виконанні «червоно-чорних» виглядає чимось фантастичним. Два останні вояжі до Флоренції Мілан програв. Чи вдасться гостям нарешті перервати малоприємну тенденцію на «Артеміо Франкі»?

4. Сассуоло – Удінезе, Італія, 6 тур

Протистояння міцних середняків італійської Серії «А». Господарський статус говорить на користь Сассуоло, яке прекрасно виглядає в рідних стінах. До того ж, Удінезе не може подужати «зелено-чорних» ось уже 4-ри матчі поспіль. Щоправда, 3 з цих поєдинків завершились миром. Як усе буде цього разу?

5. Кротоне – Аталнта, Італія, 6 тур

Кротоне – єдина команда Серії «А», яка в нинішньому сезоні не здобула ще жодної перемоги. Не набагато кращі справи і в Аталанти, яка випереджає свого опонента лише на 2 очки. Битва аутсайдерів обіцяє стати надзвичайно принциповою та впертою, адже для обох команд уже зараз на кону стоїть виживання. Хто виграє – надмотивовані господарі, чи досвідчені гості з Бергамо?

6. Кальярі – Сампдорія, Італія, 6 тур

Ще тиждень тому Сампдорія мала можливість вийти в лідери Серії «А», проте нині генуезці можуть про це лише мріяти. Після 3-ох поразок поспіль «біло-блакитні» скотилися всередину турнірної таблиці і в протистоянні з Кальярі спробують перервати своє падіння. От тільки виграти на Сардинії Сампі не вдається з 2007-ого року. Чи зможе команда з Генуї нарешті перервати цю традицію?

7. Вест Хем – Саутгемптон, Англія, 6 тур

Після надзвичайно успішного минулого сезону Вест Хем серйозно пробуксовує, а під Славеном Білічем у всю хитається крісло. У 5-ти турах «молотобійці» спромоглися здобути лише одну перемогу, а ось поразок було одразу 4-ри. Не вражає нині і Саутгемптон. Лише тиждень тому «святі» зуміли виграти свій перший матч чемпіонату. Хто вийде переможцем з дуелі несподіваних аутсайдерів АПЛ?

8. Бернлі – Уотфорд, Англія, 6 тур

Сенсаційна перемога над Ліверпулем залишається для Бернлі єдиною в нинішньому сезоні. У решті матчів чемпіонату «бордові», відверто, не вражали. Домашня зустріч проти Уотфорда – шанс для господарів «Терф Мур» надолужити згаяне, проте «шершні» нині на ходу і 2 поспіль перемоги в дуелях проти Вест Хема та Манчестер Юнайтед надихають команду Вальтера Мацаррі на більше. На що поставити в цьому протистоянні?

9. Хоффенхайм – Шальке, Німеччина, 5 тур

До нового сезону Шальке підходив з великими надіями, проте поки що команда з Гельзенкірхену – головне розчарування стартових турів. «Плути» безнадійно програли всі 4-ри матчі чемпіонату і нині прозябають у підвалі турнірної таблиці. Натомість, Хоффенхайм ще не знав гіркоти поразок, але і… не вигравав. Усі 4-ри поєдинки БундесЛіги «селяни» завершили миром. Чи продовжиться компромісна серія в дуелі проти кризового Шальке?

10. Кельн – Лейпциг, Німеччина, 5 тур

Протистояння команд, які в нинішньому чемпіонаті ще не програвали. Кельн після 5-ти турів має в своєму активі 10 очок і впевнено почувається серед лідерів БундесЛіги. Лейпциг відстає лише на 2 пункти і вже встиг здивувати топ-команди Німеччини, відібравши залікові бали в обох Борусій. Чи вдасться нахабному новачку здивувати і кельнських «козлів»?

11. Сьон – Янг Бойз, Швейцарія, 9 тур

Після 4-ох поразок у 5-ти стартових турах Сьон взявся за голову. Команда не програє вже 3 матчі поспіль, 2 з яких були виграні. Продовжити вдалу серію Сьон спробує в домашньому протистоянні із Янг Бойз, який особливою стабільністю поки що не вирізняється. Чи вдасться господарям приголомшити претендента на найвищі місця?

12. Кортрейк – Гент, Бельгія, 8 тур

Донедавна Гент чергував домашні перемоги з нічиїми на виїзді, проте тиждень тому «буйволи» програли в гостях Остенде, зазнавши своє першої поразки в новому чемпіонаті. Не просто «синім» доведеться і в дуелі проти Кортрейка, який вдома намагається чіплятися за результат за будь-яких обставин і в нинішньому сезоні ще не програвав. Чи по зубам Генту такий опонент?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 25-ого вересня.

Ми у Viber!