0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 584 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Ворскла, Україна, 9 тур

Перемігши в минулому турі у гостях київське Динамо, Зоря не просто перервала власну безвиграшну серію тривалістю в 2 матчі, але й вперше в нинішньому чемпіонаті піднялася на 2-ге місце турнірної таблиці. Щоб закріпитися на цій позиції, луганчанам необхідно здобувати максимальний результат ще й у зустрічі проти Ворскли. Проблема лише в тому, що в 12-ти попередніх особистих поєдинках між цими клубами «чорно-білі» здобули лише одну перемогу. Чи здолає Зоря незручного суперника?

2. Атлетик (Більбао) – Севілья, Іспанія, 6 тур

Невдалий старт Атлетика з Більбао у Прімері лишився вже в минулому. Три попередні матчі іспанського чемпіонату «леви» виграли, піднявшись до верхньої частину турнірної таблиці. Тепер на басків очікує побачення з одним із лідерів – Севільєю. «Норвіонці» чергують домашні перемоги з виїзними нічиїми, що дозволяє їм знаходитися на 2-му місці, на відстані усього в 2 очки від лідера – мадридського Реалу. Чи зуміє Атлетик з Більбао завдати першої в чемпіонаті поразки Севільї?

3. Майнц – Байер, Німеччина, 5 тур

Майнц не найкращим чином розпочав нинішній сезон. Але 2 виїзні перемоги поспіль над Аугсбургом та Вердером в останніх турах значно покращили турнірне становище «карнавальників». На черзі – зустріч Майнца з дуже нестабільним зараз Байером. Бронзовим призерам минулого сезону Бундесліги вдалося виграти лише одну гру чемпіонату з 4-х, а в останніх 2-х поєдинках «фармацевти» додали до свого активу усього одне очко. Чи під силу Байеру перервати власну смугу невдач, відсвяткувавши перемогу в Майнці?

4. Айнтрахт – Герта, Німеччина, 5 тур

Як Айнтрахт, так і Герта безумовно можуть бути задоволеними власним стартом в новому сезоні німецької Бундесліги. «Орли» лише впродовж останнього тижня розібралися з Байером та Інгольштадтом, що дозволило їм увійти до групи лідерів. А берлінці взагалі – розпочали чемпіонат з 3-х перемог поспіль і лише в попередньому турі дещо пригальмувати, коли розгромно поступилися в гостях Баварії. Наразі обидва суперники мають однакову кількість очок. Чи вдасться комусь з них вийти вперед?

5. Арсенал - Челсі, Англія, 6 тур

Боротьба на 3 фронти поки зовсім не заважає Арсеналу усюди виступати успішно. Приміром, в чемпіонаті Англії «каноніри» здобувають вже 3-тю перемогу поспіль, піднявшись на звичне для себе 4-тє місце турнірної таблиці. Перервати переможну ходу підопічних Арсена Венгера спробує Челсі. От тільки домашня поразка в останньому турі від Ліверпуля продемонструвала, що проблем у «синіх» - вистачає. Нині Арсенал та Челсі – сусіди по турнірній таблиці. Чим завершиться лондонське дербі?

6. Борнмут – Евертон, Англія, 6 тур

Судячи з результатів старту чемпіонату, на Борнмут в нинішньому сезоні знову очікує непроста боротьба за виживання в Прем’єр-лізі. Поки «вишні» здебільшого розчаровують власних прихильників. З 4-ма очками у активі вони знаходяться на відстані усього одного пункту від зони вильоту. Інша річ – Евертон. Несподівано для багатьох, «іриски» наразі є єдиною командою, яка складає Манчестер Сіті конкуренцію в боротьбі за лідерство. В активі мерсисайдців – 4 перемоги поспіль. Чи продовжать «сині» цю серію у Борнмуті?

7. Сандерленд – Крістал Пелас, Англія, 6 тур

Сандерленд уже привчив усіх до того, що з року в рік веде боротьбу за збереження прописки у найвищому дивізіоні англійського футболу. Схоже, нічого не зміниться і в сезоні 2016/17 років. Принаймні, в 5-ти перших турах «чорні коти» спромоглися здобути усього одне очко і нині пасуть задніх, йдучи в таблиці передостанніми. Невдало стартував і Крістал Пелас, але згодом «орли» набрали непоганих обертів, здобувши 7 очок у 3-х попередніх своїх поєдинках. Чого очікувати від цього протистояння?

8. Сток Сіті – Вест Бромвіч, Англія, 6 тур

Сток Сіті ніяк не вдається вибратися з кризи, у яку команда потрапила. «Гончари» програють вже 4-ий матч чемпіонату поспіль, причому в більшості випадків вони поступалися своїм суперника із розгромним рахунком. Подібні результати призвели до того, що Сток Сіті опинилося на останньому місці турнірної таблиці. Покращити власне становище «гончари» спробують у протистоянні з вкрай нестабільним Вест Бромвічем, який минулих вихідних виграв вперше за останні 4 тури. Чи перерве Сток Сіті власну смугу невдач?

9. Рединг – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 9 тур

Набравши дуже хорошу форму, Рединг ніяк не хоче збавляти оберти. Безпрограшна серія «королівських» вже налічує 5 матчів чемпіонату, що дозволило команді впритул наблизитися до групи лідерів. Цього разу Рединг зустрінеться з лідером Чемпіоншипа – Хаддерсфілдом. Впевнений виступ «тер’єрів» став справжньою несподіванкою для багатьох. Колектив, який ще минулої весни вів боротьбу за виживання, нині виграв 6 з 8-ми стартових поєдинків. Чи втримається Хаддерсфілд на вершині після свого візиту до Редінга?

10. Лідс – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 9 тур

Досить довго Лідсу не вдавалося знайти своєї гри. Але 2 перемоги в останніх турах не лише повернули «білим» впевненість у власних силах, але й дозволили команді залишити нижню частину турнірної таблиці. Усього на 2 очки більше за Лідс має Іпсвіч. «Синьо-білі» не відзначаються особливою стабільністю, але в 6-ти попередніх турах поступилися лише одного разу. В минулому сезоні Іпсвіч двічі виявлявся сильнішим за Лідс. Чи вдасться «білим» реваншуватися за минулі невдачі?

11. Ротерхем – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 9 тур

Здобувши лише 2 очки в 4-х попередніх турах, Ротерхем знову, як і у кількох попередніх сезонах, перетворився на одного з аутсайдерів Чемпіоншипа. Від зони вильоту «мельників» відділяє усього одне очко. Щоб не опуститися ще нижче, «червоно-білим» тепер потрібно перемагати найгіршу на сього годні команду ліги – Кардифф. Валлійці програли 4 поєдинки чемпіонату поспіль, і, після минулого туру, опустилися на останнє місце таблиці. Чи визначать суперники сильнішого в битві аутсайдерів?

12. Астон Вілла – Ньюкасл, Англія, Чемпіоншип, 9 тур

Ще минулої весни ці команди змагалися між собою в рамках Прем’єр-ліги, але за підсумками минулого сезону понизилися в класі. Зараз же Астон Вілла та Ньюкасл виконують різні турнірні завдання. Бірмінгемці перетворилися на наймиролюбнішу команду ліги, перемагають рідко, тож і знаходяться не надто високо. У той же час «сороки» прагнуть одразу ж повернутися до еліти, знаходячись на 3-му місці турнірної таблиці. Наскільки вдалим виявиться візит Ньюкасла до Бірмінгему?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 24 вересня. 

Ми у Viber!