0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 581 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо Київ – Зоря, Україна, 8 тур

Зоря – одна з небагатьох українських команд, яка регулярно відбирає очки в київського Динамо. Пригальмувати «біло-синіх» луганчани спробують і цього разу. І навряд чи виїзний статус якось злякає команду Юрія Вернидуба, для якої кожен поєдинок в УПЛ, гостьовий. Чи до снаги киянам покласти на лопатки Зорю?

2. Ворскла – Шахтар, Україна, 8 тур

На Шахтар у 8-ому турі УПЛ очікує не простий вояж до Полтави. Місцева Ворскла, схоже, оговталась після не кращого старту сезону і готова знову радувати своїх уболівальників. Нещодавно полтавчани сенсаційно подужали на виїзді київське Динамо – 2:0, а тепер збираються відібрати очки і в «гірників». Тим більше, що донеччани можуть бути дещо втомленими після виїзного поєдинку проти турецького Коньяспора в рамках Ліги Європи. Чи вдасться Ворсклі пригальмувати Шахтар?

3. Інтер – Ювентус, Італія, 4 тур

Ювентус, на відміну від минулого сезону, вже зі стартових турів демонструє феноменальну форму. В активі туринців – 3 перемоги в 3-ох турах і, як наслідок, перше місце в турнірній таблиці. Продовжити вдалу серію «стара синьйора» налаштована у виїзній дуелі проти Інтера. І такий сценарій виглядає достатньо ймовірним, адже міланці поки що, здебільшого, розчаровують. Чи все ж Інтеру до снаги зупинити Ювентус?

4. Фіорентина – Рома, Італія, 4 тур

Ще одне надзвичайно цікаве протистояння, передбачити результат якого – завдання не з легких. Фіорентина останнім часом якщо і перемагає Рому, то виключно в Кубку Італії, або ж у Лізі Європи. А ось у Серії «А» флорентійці не можуть подужати римлян 8 матчів поспіль, 7! з яких були програні. Чи вдасться «фіалкам» нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях із «вовками»?

5. Кротоне – Палермо, Італія, 4 тур

Палермо розчаровує. У 3-ох турах сицилійці спромоглися набрати лише 1 пункт, тож у зустрічі проти Кротоне всерйоз розраховують поповнити очковий багаж. Утім, господарям, які поки що лише програвали,  залікові бали потрібні не менше, тому здаватися без бою вони точно не будуть. Котра з команд радітиме після фінального свистка?

6. Атлетик Більбао – Валенсія, Іспанія, 4 тур

Ще рік тому Валенсія грала в Лізі чемпіонів, проте нині «кажани» прозябають у підвалі Прімери з туманними перспективами на майбутнє. У новому чемпіонаті левантійці не спромоглися набрати ще жодного очка і вояж до Більбао нічого хорошого їм не віщує. Вдома Атлетик не програє Валенсії ось уже 5-ть матчів поспіль, 3 з яких були виграні. Чи до снаги баскам знову покласти на лопатки кризових «кажанів»?

7. Саутгемптон – Суонсі, Англія, 5 тур

У новому сезоні АПЛ Саутгемптон ще не вигравав, тому домашній матч проти Суонсі – прекрасний шанс для «святих» здобути свою першу перемогу. Тим більше, що в минулому чемпіонаті «смугасті» подужали валлійців як вдома, так і на виїзді. Втім, «лебеді» – хлопці не з лякливих, що довели в попередньому турі, коли відібрали очки в самого Челсі. На що поставити в цій дуелі?

8. Крістал Пелас – Сток Сіті, Англія, 5 тур

Після 4-ох турів в АПЛ Сток Сіті лише з 1 очком в активі опинився на самому дні турнірної таблиці. І вибратися звідти після вояжу на «Селхерст Парк» буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що «гончарі» не можуть подужати Крістал Пелас ось уже 6-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Чи по зубам Стоку перервати безвиграшну серію в дуелях зі столичними «орлами»?

9. Герта – Шальке, Німеччина, 3 тур

Після 2-ох стартових турів Герта разом з Баварією – єдині команди БундесЛіги, які не втратили ще жодного очка. Продовжити переможну ходу берлінці спробують у домашньому протистоянні із Шальке, який, навпаки, поки що в чемпіонаті лише програвав. У минулому сезоні «стара дама» змогла подужати гельзенкірхенців у рідних стінах і тим самим перервала 14-матчеву безвиграшну серію в дуелях із «плутами». Чи зможе Герта розвинути успіх?

10. Аугсбург – Майнц, Німеччина, 3 тур

Останнім часом Аугсбург – надзвичайно зручний суперник для Майнца. «Карнавальники» не програють «фюггерам» ось уже 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких вони виграли. Втім, цього разу Аугсбург всерйоз налаштований перервати безвиграшну серію в дуелях із цим опонентом, скориставшись втомою гостей після поєдинку Ліги Європи, який був зіграний у четвер. На що поставити в цьому протистоянні?

11. Монпельє – Ніцца, Франція, 5 тур

Ніцца вражає. Після 4-ох турів у Лізі 1 «орли» йдуть серед лідерів, маючи в своєму активі 10 очок. Продовжити свою феєричну ходу команда з Лазурового побережжя спробує у виїзній дуелі проти Монпельє. У минулому сезоні Ніцца подужала «палладів» в обох матчах – як вдома, так і на виїзді. Чи зможуть «еро» помститися за ті невдачі?

12. Марсель – Ліон, Франція, 5 тур

На старті сезону Марсель виглядає вкрай не стабільно. Провансальці чергують перемоги з поразками і поки що незрозуміло на що від них очікувати далі. Відповіді на ці питання може дати поєдинок проти Ліону, але 3 останні очні дуелі між цими суперниками незмінно завершувались внічию. Чи варто очікувати на мирову і цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 18-ого серпня.

Ми у Viber!