0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 580 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Ліверпуль, Англія, 5 тур

Лише в 4-му турі Прем’єр-ліги Челсі втратив свої перші очки в чемпіонаті. Сталося це у виїзній грі проти Суонсі, яка завершилася унічию, причому, «сині» відігралися тільки на останніх хвилинах. Але на становищі підопічних Антоніо Конте в таблиці це жодним чином не позначилося – вони й надалі 2-гі. На відстані усього в 3 очки від Челсі знаходиться його наступний опонент – Ліверпуль. «Червоні» тиждень тому розгромили Лестер і не збираються на цьому зупинятися. Чим завершиться зустріч принципових суперників?

2. Вест Бромвіч – Вест Хем, Англія, 5 тур

Перемога у стартовому турі чемпіонату Англії так і залишається до цього часу єдиною для Вест Бромвіча в сезоні. Далі «дрозди» серйозно пригальмували, здобувши лише очко в наступних 3-х поєдинках. Аж ніяк не краще почувається на початку нового сезону і Вест Хем. Команда, яка за підсумками минулого сезону здобула путівку до єврокубків, програє вже 3-ій матч різних турнірів поспіль, а в Прем’єр-лізі ризикує опуститися в зону вильоту. Чи перервуть «молотобійці» власну смугу невдач в поєдинку проти Вест Бромвіча?

3. Сампдорія – Мілан, Італія, 4 тур

Сампдорія відмінно розпочала нинішній чемпіонат Італії, здобувши максимальну кількість очок у 2-х стартових турах. Досить гідно виглядали генуезці і у виїзній грі тижневої давнини проти Роми. Та все ж, «вовкам» «блучерк’яті» поступилися, пропустивши вирішальний гол вже у компенсований арбітром час. Тепер генуезці зустрінуться з Міланом, який, як і в минулому чемпіонаті, зовсім не відзначається стабільністю. Сампдорія не може перемогти «червоно-чорних» впродовж 8-ми матчів поспіль. Чи зміниться щось цього разу?

4. Ейбар – Севілья, Іспанія, 4 тур

Якщо в кількох попередніх сезонах Ейбар не хапав зірок з неба, плентаючись в нижній частині турнірної таблиці, то старт нового чемпіонату «зброярі» безумовно можуть віднести собі до активу. Завдяки 2-м перемогам поспіль над Валенсією та Гранадою, команда піднялася вже у зону єврокубків. По-справжньому перевірити власні сили «червоно-сині» зможуть у зустрічі проти одного з лідерів – Севільї, яка втратила тільки 2 очки у перших 3-х турах. Чи під силу Ейбару створити неприємності для «норвіонців»?

5. Лас-Пальмас – Малага, Іспанія, 4 тур

Вигравши 2 перші матчі Прміери, Лас-Пальмас несподівано для багатьох опинився серед лідерів чемпіонату Іспанії. Але надовго затриматися у першій 3-ці «острів’янам» не вдалося. В минулому турі вони поступилися в гостях Севільї, опустившись на 4-те місце таблиці. А от Малазі не позаздриш. «Анчоусам» до цих пір не вдається відсвяткувати свою першу перемогу в чемпіонаті. Після 2-х поспіль нічиїх, в минулому турі команда поступилася Вільярреалу. Чи здобуде Малага очки в Лас-Пальмас-де-Гран-Канарії?

6. Айнтрахт – Байер, Німеччина, 3 тур

Після перших 2-х турів як Айнтрахт, так і Байер мають у своєму активі по 3 очки. «Орли» розпочали новий чемпіонат оптимістично, здолавши на власному полі Шальке-04. Але вже в наступному своєму поєдинку франкфуртці нічого не зуміли вдіяти проти значно скромнішого Дармштадту. У той же час «фармацевти» програли менхенгладбахській Борусії, але згодом виправилися, не залишивши жодних шансів Гамбургу. Обидва суперники поки здобувають очки винятково на власному полі. Чи пошириться подібна традиція і на цю гру?

7. Хоффенхайм – Вольфсбург, Німеччина, 3 тур

Хоффенхайм – наймиролюбніша команда старту нинішнього чемпіонату Німеччини. Обидва свої перші матчі «синьо-білі» завершили унічию, зігравши зі своїми суперниками у відкритий футбол. Тепер підопічні Юліана Нагельсманна поміряються силами з Вольфсбургом, який після не надто успішного попереднього сезону планує повернутися до когорти лідерів німецького футболу. Поки «вовки» не лише не програвали, але й взагалі не пропускали м’ячів. Чи зуміє Хоффенхайм засмутити «зелено-білих»?

8. Гамбург – Лейпциг, Німеччина, 3 тур

Гамбург не найкращим чином розпочав нинішній чемпіонат. В 2-х перших турах «динозаври» записали до свого активу усього одне очко, опинившись серед аутсайдерів ліги. Покращити своє становище «чорно-сині» спробують в зустрічі проти дебютанта найвищого дивізіону німецького футболу – Лейпцига. От тільки «бики», як виявилося – зовсім не подарунок. Чого варта лише їх перемога над дортмундською Борусією в минулому турі! Чи вдасться Гамбургу пригальмувати нахабного новачка?

9. Тулуза – Генгам, Франція, 5 тур

З великими труднощами зберігши прописку в Лізі 1 минулої весни, Тулуза вирішила не повторювати попередніх помилок. Уже зараз «фіолетово-білі» намагаються закріпитися в середині турнірної таблиці і виходить це в команди досить непогано. Іще краще стартував у новому чемпіонаті Генгам. «Червоно-чорні» не програли жодного зі своїх матчів, що дозволяє їм знаходитися на відстані всього у кілька очок від лідерів. Генгам перемагав Тулузу в кожному з 3-х попередніх матчів. Чи візьмуть «фіолетово-білі» реванш?

10. Лор’ян – Лілль, Франція, 5 тур

Найбільшим невдахою старту нинішньої Ліги 1 продовжує залишатися Лор’ян. «Мерлузові» виглядають просто жахливо, програвши усі 4 свої матчі нового чемпіонату Франції. Більше того: у 3-х зустрічах поспіль команді не вдається вразити ворота суперника. Дуже далекий поки від своєї оптимальної форми і Лілль. «Догів», які в минулому сезоні боролися за високі місця, також серйозно лихоманить. Приміром, в минулому турі вони на власному полі розгромно поступилися Монако. Чи впорається Лілль з головним аутсайдером?

11. Нансі – Нант, Франція, 5 тур

Поволі Нансі починає оговтуватися після провального старту в чемпіонаті. Програвши 3 перші зустрічі Ліги 1, дебютант найвищого французького дивізіону лише з 4-ї спроби здобув свої перші очки, обігравши в гостях Лор’ян. Цього разу суперником «біло-червоних» буде їх сусід по турнірній таблиці – Нант. «Канарок» нині серйозно лихоманить. Після 3-х поразок поспіль і жодного забитого м’яча у цих зустрічах, команда опинилася в зоні вильоту. Чим завершиться протистояння аутсайдерів?

12. Діжон – Мец, Франція, 5 тур

У минулому сезоні Діжон та Мец виступали в Лізі 2. Зараз же обидві команди зустрічаються між собою вже на значно вищому рівні. Дебютували нинішні суперники у класі найсильніших по-різному. Сенсаційна перемога Діжона над Ліоном поки так і залишається для «червоно-чорно-білих» єдиною в чемпіонаті. У той же час Мец обіграв вже 3-х своїх опонентів. Це дозволило «темно-бордовим» увійти в компанію лідерів і стати головним відкриттям старту сезону. Чого очікувати від Меца у Діжоні?

Зробити свої ставки Ви може до 21.40 п’ятниці, 16 вересня. 

Ми у Viber!