0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 579 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Фенербахче, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Зоря дебютує в груповому турнірі Ліги Європи. Перший суперник – турецький Фенербахче. Легкої прогулянки луганчанам ніхто не обіцяє, проте, зважаючи на проблеми «канарок» у внутрішньому чемпіонаті, де вони серйозно пробуксовують, шанси у команди Юрія Вернидуба неодмінно будуть. Чи скористається ними Зоря?

2. Фейеноорд – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

На старті сезону Фейеноорд демонструє феноменальну форму. Роттердамці виграли всі 5-ть матчів Ередвізії, а тепер налаштовані шокувати і Манчестер Юнайтед у Лізі Європи. Щоправда, легше сказати, ніж зробити, адже «червоні дияволи» виглядають абсолютними фаворитами зустрічі. Втім, Жозе Моуріньо, зважаючи на статус турніру, може піти на кардинальні зміни у складі. Чи стане ця обставина додатковою перевагою Фейеноорда?

3. Вікторія Плзень – Рома, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Плзенська Вікторія цього року підібралася дуже близько до потрапляння у груповий турнір Ліги чемпіонів. Але пройшовши азербайджанський Карабах, далі «червоно-сині» спіткнулися на болгарському Лудогорці, обмежившись виходом в групу менш престижної Ліги Європи. У Лізі чемпіонів розпочинала нинішній сезон і Рома. Але і «вовкам» не вдалося надовго затриматися в цьому турнірі. Римляни за усіма статтями поступилися португальському Порту. На що очікувати «жовто-червоним» у Плзені?

4. Сассуоло – Атлетик Більбао, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Для Сассуоло нинішній сезон став дебютним у єврокубках. І з першого разу скромний італійський клуб пробився до групового турніру Ліги Європи. Подібне досягнення «чорно-зелених» стало можливим завдяки перемогам над швейцарським Люцерном та сербською Црвеною Звездою. Але наступний суперник Сассуоло – значно серйозніший. Минулої весни Атлетик з Більбао дійшов до 1/4 фіналу Ліги Європи, лише там поступившись майбутньому переможцю – Севільї. Чи вистачить досвіду італійцям у цьому протистоянні?

5. Майнц – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Скромний за німецькими мірками Майнц в минулому сезоні стрибнув вище голови. Посівши 6-те місце в Бундеслізі, «карнавальники» отримали пряму путівку до групового турніру Ліги Європи. От тільки нині «червоно-білі» розчаровують. В нинішньому сезоні Майнц ще не здобув жодної перемоги в офіційних матчах. Що стосується Сент-Етьєна, то 3 попередні зустрічі різних змагань «зелені» грали унічию. В тому числі – і матч проти ПСЖ, що відбувався минулої п’ятниці. Чим завершиться ця дуель?

6. Янг Бойз – Олімпіакос, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Янг Бойз вже встиг створити одну сенсацію в нинішньому сезоні, коли вибив з Ліги чемпіонів донецький Шахтар. Але й самі швейцарці у головному єврокубку надовго не затрималися, поступившись німецькій Борусії з Менхенгладбаха. В першому турі групового турніру Ліги Європи «жовто-чорні» поміряються силами з Олімпіакосом. Чемпіон Греції нині виглядає дуже невиразно. Приміром, в раунді плей-офф він обіграв скромну португальську Ароку лише в додатковий час. Наскільки вдало греки виступлять у Швейцарії?

7. АПОЕЛ – Астана, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Побачення старих знайомих. Рік тому АПОЕЛ та Астана вже зустрічалися на євроарені. Це було на груповому етапі Ліги чемпіонів і тоді поєдинок на Кіпрі завершився внічию – 1:1, а в Казахстані сильнішою була Астана – 1:0. Цього разу суперники зіграють вже в Лізі Європи. Чи вдасться кіпріотам помститися казахам за старі образи?

8. ПАОК – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

ПАОК мріяв про Лігу чемпіонів, але зіграє лише в Лізі Європи. Але і тут грекам доведеться дуже не просто. Особливо, у першій зустрічі, де їхнім суперником буде амбітна італійська Фіорентина. Два роки тому «фіалки» вже перемагали ПАОК на його полі і це також було в Лізі Європи. Чи вдасться гостям з Флоренції знову подужати впертих «еллінів»?

9. Брага – Гент, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

До очної дуелі суперники підходять у прекрасних кондиціях. Брага в португальській Прімейрі-Лізі йде без поразок – 3 перемоги і нічия. Не програвав у новому сезоні і Гент, чия безпрограшна серія у всіх турнірах нараховує вже 10-ть матчів. Чи вдасться бельгійцям продовжити її в Португалії?

10. Стандард – Сельта, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Сельта повертається в єврокубки. У 1-ому турі групового етапу Ліги Європи галісійці на виїзді зіграють проти бельгійського Стандарда, з яким зустрічалися в сезоні 2006/07 років ще в Кубку УЕФА. Тоді іспанці виграли обидва матчі – 3:0 вдома та 1:0 в гостях. Чи зможуть льєжці помститися за ті невдачі?

11. Зальцбург – Краснодар, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

На початку тижня Краснодар залишився без головного тренера – Олег Кононов подав у відставку. Тимчасово виконувати обов’язки наставника команди буде Ігор Шалімов і його першим випробуванням стане виїзна дуель проти австрійського Зальцбурга. Чи складе новий очільник Краснодару цей іспит?

12. Ніцца – Шальке, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

У своєму першому євроматчі сезону Шальке Євгена Коноплянки зіграє на виїзді проти Ніцци. Гельзенкірхенці, принаймні, за іменами в складі виглядають дещо сильніше. Втім, «орли» нині перебувають у прекрасних кондиціях і в рідних стінах здатні піднести сюрприз. Чи станеться він у протистоянні із Шальке?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 15-ого вересня.

Ми у Viber!