0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 578 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо (Київ) – Наполі, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Минулий сезон видався для київського Динамо достатньо успішним. За його підсумками «біло-сині» вперше за останні 16 років подолали груповий турнір Ліги чемпіонів, лише в 1/8 фіналу поступившись Манчестер Сіті. Не гірше підопічні Сергія Реброва збираються виступити і цього разу. От тільки Наполі – також зовсім не подарунок. «Партенопеї» не програли ще жодного матчу нинішнього сезону, сподіваючись взяти очки і у Києві. Чим завершиться українсько-італійське протистояння?

2. ПСВ Ейндховен – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

ПСВ Ейндховен та мадридський Атлетико вже 2-ий сезон поспіль зустрінуться між собою в Лізі чемпіонів. Минулої весни шляхи цих команд перетнулися на стадії 1/8 фіналу. Тоді обидва поєдинки завершилися нульовими нічиїми, а в серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися іспанці, які, у підсумку, дісталися фіналу, лише там поступившись своїм землякам із Реала. Щоправда, наразі «матрацники» виглядають не надто стабільно. Чи скористаються цим «червоно-білі»?

3. ПСЖ – Арсенал, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

З року в рік ПСЖ відзначається в Лізі чемпіонів неабиякою стабільністю. Впродовж 4-х сезонів поспіль парижани незмінно дістаються стадії 1/4 фіналу головного єврокубка, після чого обов’язково там поступаються. Нині ж «червоно-сині» налаштовані подолати зачарований для них чвертьфінальний раунд. Першим суперником французів по групі стане міцний Арсенал. «Каноніри» минулої осені також подолали груповий турнір, але в 1/8 фіналу програли іспанській Барселоні. Чи вдасться ПСЖ здолати лондонців?

4. Базель – Лудогорець, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Рік тому Базелю не вистачило зовсім трохи, щоб пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів. Цього ж разу, ставши чемпіоном Швейцарії, команда автоматично потрапила до основної сітки змагань. Інша річ – Лудогорець. Болгарам довелося подолати одразу 3 раунди кваліфікації, щоб приєднатися до швейцарців. Нинішня гра стане вже 5-ю особистою для цих команд в рамках Ліги чемпіонів. 3 з 4-х попередніх поєдинків завершувалися на користь Базеля. Як буде цього разу?

5. Тоттенхем – Монако, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

У минулому сезоні Тоттенхем та Монако грали в одній групі Ліги Європи. Тоді до стадії плей-офф пощастило пробитися лише Тоттенхему. Але за рік Монако став сильнішим і збирається поквитатися зі «шпорами». На шляху до основної стадії Ліги чемпіонів «червоно-білі» вибили із турніру непоступливий іспанський Вільярреал. Усього ж в активі Монако – 5 перемог поспіль у різних турнірах. Але й лондонці на страті нинішнього сезону ще не програвали. Чи зуміють суперники виявити сильнішого на «Уайт Харт Лейні»?

6. Байер – ЦСКА (Москва), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

У сезоні 2015/16 років ні Байеру, ні московському ЦСКА не вдалося подолати стадію групового турніру Ліги чемпіонів. Але якщо німці вели боротьбу до останнього туру, то росіяни виступили значно гірше, посівши останнє місце в групі. Нині ж команди розраховують виступити більш успішно. Дещо краще сезон розпочали «армійці», які знаходяться серед лідерів чемпіонату Росії. А от леверкузенці особливою стабільністю не відзначаються. Чи вдасться Байеру здобути максимальний результат у зустрічі з ЦСКА?

7. Брюгге – Лестер, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

До свого стартового матчу групового турніру Ліги чемпіонів Брюгге підійшов не в найкращій формі. «Чорно-сині» виграли лише один матч чемпіонату Бельгії з 5-ти попередніх, а в 3-х останніх турах спромоглися здобути тільки одне очко. Але і Лестер виступає уже не так яскраво, як в минулому сезоні. Так напередодні візиту до Брюгге «лиси» зазнали розгромної поразки від Ліверпуля в зустрічі англійської Прем’єр-ліги. Що подарує нам протистояння чемпіонів Бельгії та Англії?

8. Карабах – Слован (Ліберець), Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Карабах уже 3-ій рік поспіль пробивається до групового турніру Ліги Європи, що є ознакою неабиякої стабільності. Цього разу в раунді плей-офф азербайджанці були сильнішими за шведський Гетеборг, хоча й програли перший матч в гостях. Але й ліберецький Слован виглядає нині не менш переконливо. «Синьо-білі» розпочали свій нинішній єврокубковий сезон з 4-х перемог поспіль. Трохи більше місяця тому Карабах поступився в Лізі чемпіонів іншому чеському клубу – плзенській Вікторії. Чи зіграють «скакуни» успішніше проти ліберецького Слована?

9. Вікторія (Плзень) – Рома, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Плзенська Вікторія цього року підібралася дуже близько до потрапляння у груповий турнір Ліги чемпіонів. Але пройшовши азербайджанський Карабах, далі «червоно-сині» спіткнулися на болгарському Лудогорці, обмежившись виходом в групу менш престижної Ліги Європи. У Лізі чемпіонів розпочинала нинішній сезон і Рома. Але і «вовкам» не вдалося надовго затриматися в цьому турнірі. Римляни за усіма статтями поступилися португальському Порту. На що очікувати «жовто-червоним» у Плзені?

10. Сассуоло – Атлетик (Більбао), Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Для Сассуоло нинішній сезон став дебютним у єврокубках. І з першого разу скромний італійський клуб пробився до групового турніру Ліги Європи. Подібне досягнення «чорно-зелених» стало можливим завдяки перемогам над швейцарським Люцерном та сербською Црвеною Звездою. Але наступний суперник Сассуоло – значно серйозніший. Минулої весни Атлетик з Більбао дійшов до 1/4 фіналу Ліги Європи, лише там поступившись майбутньому переможцю – Севільї. Чи вистачить досвіду італійцям у цьому протистоянні?

11. Майнц – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Скромний за німецькими мірками Майнц в минулому сезоні стрибнув вище голови. Посівши 6-те місце в Бундеслізі, «карнавальники» отримали пряму путівку до групового турніру Ліги Європи. От тільки нині «червоно-білі» розчаровують. В нинішньому сезоні Майнц ще не здобув жодної перемоги в офіційних матчах. Що стосується Сент-Етьєна, то 3 попередні зустрічі різних змагань «зелені» грали унічию. В тому числі – і матч проти ПСЖ, що відбувався минулої п’ятниці. Чим завершиться ця дуель?

12. Янг Бойз – Олімпіакос, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Янг Бойз вже встиг створити одну сенсацію в нинішньому сезоні, коли вибив з Ліги чемпіонів донецький Шахтар. Але й самі швейцарці у головному єврокубку надовго не затрималися, поступившись німецькій Борусії з Менхенгладбаха. В першому турі групового турніру Ліги Європи «жовто-чорні» поміряються силами з Олімпіакосом. Чемпіон Греції нині виглядає дуже невиразно. Приміром, в раунді плей-офф він обіграв скромну португальську Ароку лише в додатковий час. Наскільки вдало греки виступлять у Швейцарії?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 13 вересня.

Ми у Viber!