0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 577 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чорноморець – Олександрія, Україна, 7 тур

Після провального старту у вигляді 3-ох поразок поспіль Чорноморець взявся за розум. Нині переможна серія «моряків» у чемпіонаті нараховує вже 3 матчі і зупинятися вони, схоже, не збираються. Втім, подужати Олександрію – завдання не з легких. Приміром, у минулому сезоні в 2-ох поєдинках із цим суперником одесити набрали лише 1 очко. Чи вдасться Чорноморцю перемогти Олександрію цього разу?

2. Олімпік – Дніпро, Україна, 7 тур

Оновлений Дніпро не позбавлений амбіцій поборотися за місце в зоні єврокубків, проте стабільності команді Дмитра Михайленка ще серйозно бракує. І Олімпік спробує скористатися негараздами суперника. Тим більше, що у минулому чемпіонаті донеччани зуміли Дніпру не програти, завершивши обидва матчі внічию з однаковим рахунком 1:1. Чи варто очікувати на мирову і цього разу?

3. Дженоа – Фіорентина, Італія, 3 тур

Після 2-ох турів Дженоа несподівано захопила лідерство в Серії «А». В активі «грифонів» – 2 перемоги поспіль. Щоправда, суперники у генуезців були не найсильніші – Кальярі та Кротоне. Цього разу на команду Івана Юріча очікує іспит Фіорентиною, яку востаннє Дженоа перемагала ще 7 років тому. Чи до снаги «грифонам» перервати 13-матчеву безвиграшну серію в протистояннях із «фіалками»?

4. К’єво – Лаціо,  Італія, 3 тур

Останнім часом поєдинки проти К’єво даються Лаціо не просто. Приміром, з 4-ох попередніх матчів із «літаючими віслюками» римляни виграли лише один, а востаннє на виїзді перемагали непоступливого суперника ще 2 роки тому. Не просто, вочевидь, «орлам» доведеться і цього разу, адже нинішній К’єво – горішок достатньо міцний. Чи зможуть гості зі столиці його розкусити?

5. Аталанта – Торино, Італія, 3 тур

На старті сезону Аталанта поки що розчаровує – у 2-ох турах бергамці зазнали 2-ох поразок. Домашня зустріч проти Торино – шанс для команди Джан П’єво Гасперіні набрати перші очки в чемпіонаті. Втім, «бикам» такий сценарій навряд чи сподобається. Тим більше, що вони не програють Аталанті вже 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Чи по зубам бергамцям такий опонент?

6. Гранада – Ейбар, Іспанія, 3 тур

У новому сезоні на Гранаду, вочевидь, знову очікує виснажлива боротьба за виживання. Принаймні, поки що не видно за рахунок чого андалусці зможуть уникнути такої долі. Натомість, Ейбар не проти підтвердити статус міцного середняка Прімери, тож на «Нуево Лос Карменос» не проти розжитися очками. Впевненості «зброярам» додають і результати очних дуелей в минулому сезоні, коли баски перемогли «насрідів» в обох матчах. Чи до снаги Ейбару знову подужати Гранаду?

7. Депортиво – Атлетик Більбао, Іспанія, 3 тур

У 2-ох стартових турах Атлетик залишився без очок. Щоправда, рівнем своєї гри баски можуть бути задоволені адже і з Барселоною, і з хіхонським Спортингом «леви» продемонстрували достатньо привабливий футбол, проте у вирішальний момент удача від команди Ернесто Вальверде відверталась. Тепер на Атлетик очікує вояж до Ла-Коруньї, де востаннє баски перемагали ще 10-ть років тому. Чи вдасться «левам» перервати 7-матчеву безвиграшну серію у виїзних протистояннях із Депортиво?

8. Вердер – Аугсбург, Німеччина, 2 тур

В останні роки дуелі Вердера та Аугсбурга вирізняються неабиякою безкомпромісністю. Внічию команди не грають із березня 2012-ого року, а це – 8 матчів поспіль. Тричі сильнішими були бременці і ще в 5-ти поєдинках тріумфували «фюггери». Можливо, нарешті настав час для мирової?

9. Майнц – Хоффенхайм, Німеччина, 2 тур

У новому сезоні БундесЛіги Майнц стартував з поразки у виїзному протистоянні із дортмундською Борусією – 1:2, проте своєю грою «карнавальники» залишили достатньо приємне враження. Надолужити згаяне команда Мартіна Шмідта спробує в домашній дуелі із Хоффенхаймом, який, схоже, знову зануриться у виснажливу боротьбу за виживання. Чи все ж «селяни» здивують свого опонента?

10. Суонсі – Челсі, Англія, 4 тур

Після 3-ох турів в АПЛ лише три команди йдуть без втрат. І одна з них – Челсі, який не приховує своїх чемпіонський амбіцій. У виїзній дуелі проти Суонсі «пенсіонери» налаштовані продовжити переможну серію, проте в минулому сезоні лондонці не змогли виграти у валлійців жодного з двох матчів – нічия та поразка. Чи вдасться «лебедям» знову відібрати очки у «синіх»?

11. Ніцца – Марсель, Франція, 4 тур

Ніцца, схоже, всерйоз налаштована пробитися до когорти топ-клубів Франції. У минулому сезоні «орли» до останнього боролися за путівку в Лігу чемпіонів, проте досягнути мети не змогли. Надолужити згаяне підопічні Люсьєна Фавра збираються в новому чемпіонаті і 7 очок у 3-ох стартових турах – найкраще підтвердження амбіцій команди з Лазурового побережжя. У домашній дуелі з Марселем Ніцца виглядає беззаперечним фаворитом. Тим більше, що в рідних стінах «орли» не програють провансальцям уже 3 матчі поспіль, 2 з яких були виграні. Як усе складеться цього разу?

12. Стандард – Генк, Бельгія, 6 тур

У новому сезоні Стандард стартував не кращим чином, тож після 5-ти турів знаходиться в нижній частині турнірної таблиці. Втім, домашня зустріч проти Генка – хороша нагода для льєжців поповнити очковий багаж. Справа в тому, що на власному полі «червоні» незмінно перемагають «магістрів» з 2013-ого року, а це – 6-ть матчів поспіль. Чи вдасться Стандарту продовжити переможну серію в домашній дуелях із Генком?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 11-ого вересня.

Ми у Viber!