0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 576 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар – Динамо (Київ), Україна, 7 тур

Матч лідерів українського футболу останніх кількох десятиліть. Шахтар продовжує залишатися єдиною командою, яка ще не втратила у нинішньому чемпіонаті жодного очка. До недавніх пір конкуренцію «гірникам» складали і київські динамівці, але після домашньої поразки в матчі попереднього туру від Ворскли, «біло-сині» дещо відстали. На початку сезону підопічні Сергія Реброва вже перемагали Шахтар у грі за Суперкубок України. Чи вдасться «помаранчево-чорним» реваншуватися за ту невдачу?

2. Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті, Англія, 3 тур

Зміна тренерів однозначно пішла на користь обом манкуніанським клубам. Після 3-х турів англійської Прем’єр-ліги як Манчестер Юнайтед, так і Манчестер Сіті мають стовідсотковий показних набраних очок у своєму активі, знаходячись серед лідерів чемпіонату. Не менш успішно команди виступають і в інших своїх турнірах. Так «червоні дияволи» вже встигли здобути Суперкубок Англії, а «містяни» - пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів. Чим завершиться манкуніанське дербі?

3. Сток Сіті – Тоттенхем, Англія, 3 тур

Якщо в минулому сезоні Сток Сіті вважався міцним середняком Прем’єр-ліги, то нині «гончари» серйозно здали власні позиції. У 3-х турах підопічні Марка Х’юза спромоглися здобути усього одне очко, опустившись на останнє місце турнірної таблиці. Перервати власну смугу невдач Сток Сіті спробує у поєдинку проти Тоттенхема. От тільки «шпори» в нинішньому сезоні ще не програвали, здобувши одну перемогу та ще двічі зігравши унічию. Чи варто розраховувати Тоттенхему на максимальний результат у Сток-он-Тренті?

4. Міддлсбуро – Крістал Пелас, Англія, 3 тур

Дебютант Прем’єр-ліги Міддлсбро почувається в найвищому дивізіоні англійського футболу як риба у воді. Поки в пасиві «червоно-білих» немає жодної поразки, що дозволяє їм перебувати неподалік від групи лідерів. Значно гірші результати на старті сезону демонструє Крістал Пелас. Лише в 3-му турі «орлам» вдалося здобути своє перше очко, але це не дозволило лондонцям покинути нижню частину таблиці. Чи зуміє Міддлсбро продовжити свою безпрограшну серію?

5. Борнмут – Вест Бромвіч, Англія, 3 тур

За підсумками минулого сезону Борнмуту вдалося зберегти прописку в Прем’єр-лізі. Швидше за все, непроста боротьба за виживання очікує на «вишень» і цього разу. Принаймні, нині команда з одним очком іде на передостанньому місці. Ніяк не вдається знайти свою гру поки і Вест Бромвічу. «Дрозди» демонструють дуже нестабільні результати, але завдяки перемозі в першому турі усе ще тримаються в середині турнірної таблиці. Чи під силу Борнмуту відсвяткувати свою першу перемогу в чемпіонаті?

6. Бернлі – Халл Сіті, Англія, 3 тур

Ще минулої весни обидва ці клуби виступали в Чемпіоншипі, але за підсумками попереднього сезону їм пощастило підвищитися в класі. Бернлі вже встиг здивувати багатьох, зумівши обіграти Ліверпуль. Щоправда, інші 2 свої матчі «бордові» програли. Ще переконливіше в Прем’єр-лізі виглядає Халл Сіті. Завдяки 2-м перемогам на старті, «тигри» опинилися в компанії лідерів і навіть невдача в попередньому турі не надто похитнула їх позиції. Хто виявиться сильнішим в битві дебютантів?

7. Фрайбург – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 2 тур

Після річної перерви Фрайбург повернувся до першої Бундесліги. В дебютному своєму матчі команда була близькою до того, щоб відібрати очки в гостях у Герти, але у підсумку поступилася. Тепер Фрайбург поміряється силами з менхенгладбахською Борусією, яка виграла усі 4 поєдинки різних турнірів на страті сезону. Здолали «жеребці» в тому числі і Байер в домашній грі першого туру чемпіонату Німеччини. Чи вдасться Фрайбургу нав’язати боротьбу менхенгладбахцям?

8. Дармштадт – Айнтрахт (Франкфурт), Німеччина, 2 тур

Дармштадт не найкращим чином розпочав новий чемпіонат. В дебютній грі «лілії» поступилися в гостях Кельну, продемонструвавши гру, далеку від ідеалу. Свої перші очки команда спробує набрати вже у зустрічі з франкфуртським Айнтрахтом. От тільки «орли», які в минулому сезоні вели боротьбу за виживання, зараз виглядають досить боєздатним колективом. Принаймні, в першому турі франкфуртці на власному полі розібралися з грізним Шальке-04. Чим завершиться ця дуель?

9. Сельта – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 3 тур

Ще минулої весни Сельта демонструвала дуже переконливий футбол, знаходячись серед лідерів Прімери. Зараз же команді з Віго не позаздриш. Після 2-х турів «кельти» не мають у своєму активі жодного очка, перебуваючи у зоні вильоту. Ніяк не вдається відсвяткувати свою першу перемогу в сезоні поки і мадридському Атлетико. Не зважаючи на те, що суперниками «матрацників» були скромні Алавес та Леганес, кожен з цих поєдинків підопічні Дієго Сімеоне завершували лише унічию. Хто з суперників виявиться сильнішим у Віго?

10. Малага – Вільярреал, Іспанія, 3 тур

У перших 2-х турах як Малага, так і Вільярреал обидва свої матчі завершували унічию. «Анчоуси» розійшлися миром з Осасуною та Еспаньолом, а «жовта субмарина» розписала мирові з Гранадою та Севільєю. Якщо ж говорити про особисті стосунки між командами, то тут впродовж останніх років перевага була на боці Вільярреала. Кастельонці перемагали Малагу в кожній з 3-х попередніх зустрічей. Який результат подарує побачення клубів, що належать до числа наймиролюбніших у лізі?

11. Лілль – Монако, Франція, 4 тур

Якщо в попередньому сезоні Лілль вів боротьбу за високі турнірні позиції, то на старті нового чемпіонату «доги» не демонструють особливої стабільності. Команда по одному разу перемогла, зіграла унічию та програла, внаслідок чого опинилася в середині таблиці. Інша річ – Монако. В активі «червоно-білих» - 4 поспіль перемоги в усіх турнірах, а максимальний результат в зустрічі попереднього туру Ліги 1 проти ПСЖ вивів монегасків у лідери. Чи втримається Монако на вершині після візиту до Лілля?

12. Бастія – Тулуза, Франція, 4 тур

Бастію продовжує серйозно лихоманити. Здавалося, що переконлива гостьова перемога над Лор’яном додасть корсиканцям впевненості у власних силах, але вже в наступному турі «синьо-білі» знову поступилися, не зумівши нічого вдіяти проти Кана. У той же час Тулузі вдалося стабілізувати власні результати. «Фіолетово-білі» продовжують залишатися однією з 4-х команд Ліги 1, які ще не знали гіркоти поразок в новому чемпіонаті. Чи здобуде Тулуза турнірні очки і цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 п’ятниці, 9 вересня.

Ми у Viber!