0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 575 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Ісландія, відбір чемпіонату світу-2018

Збірна України ганебно завершила свої виступи на цьогорічному Євро. «Жовто-сині» посіли останнє місце на турнірі, програвши усі свої матчі та не забивши жодного м’яча. Реабілітуватися за провал на полях Франції українці спробують у відборі на чемпіонат світу-2018. Першим суперником підопічних Андрія Шевченка стане непоступлива Ісландія, яка на попередньому чемпіонаті Європи здивувала багатьох, діставшись чвертьфіналу. Чи зуміють «жовто-сині» розпочати відбір з перемоги?

2. Ізраїль – Італія, відбір чемпіонату світу-2018

Ізраїльська збірна переживає дуже непрості часи. «Біло-блакитні» не можуть виграти впродовж року, програвши при цьому кожен з 4-х попередніх поєдинків, включаючи товариські. В такому стані ізраїльтяни підійшли до свого стартового матчу відбору на наступний Мундіаль проти Італії. «Скуадра адзурра», у свою чергу, дісталася 1/4 фіналу на Євро-2016, а кілька днів тому в контрольному поєдинку на власному полі поступилася Франції. Чи здолають італійці проблемний Ізраїль?

3. Сербія – Ірландія, відбір чемпіонату світу-2018

Зробивши правильні висновки з невдало проведеного відбору на Євро, нині збірна Сербії виглядає цілком боєздатним колективом. Так в 4-х попередніх товариських матчах «білі орли» тричі виграли і ще одного разу зіграли унічию. А от збірна Ірландії на цьогорічний чемпіонат Європи не лише потрапила, але й зуміла вийти з групи, лише в 1/8 фіналу мінімально поступившись французам. Яка з команд виявиться краще готовою до початку відбору на чемпіонат світу-2018?

4. Албанія – Македонія, відбір чемпіонату світу-2018

Цього літа збірна Албанії вперше у своїй історії потрапила до фінального турніру чемпіонату Європи. І варто зазначити, що хлопчиками для биття «червоно-чорні» зовсім не були. Вони посіли 3-тє місце у власній групі, випередивши Румунію. Що ж стосується Македонії, то поки про подібні успіхи «червоні леви» можуть тільки мріяти. В 5-ти попередніх контрольних поєдинках македонці зазнали 4-х поразок, здолавши лише Азербайджан. На що розраховувати «червоним левам» у грі з Албанією?

5. Швейцарія – Португалія, відбір чемпіонату світу-2018

Без єдиної поразки пройшовши груповий турнір попереднього Євро, збірна Швейцарії спіткнулася на стадії 1/8 фіналу, коли в серії післяматчевих пенальті поступилася Польщі. Доводити випадковість тієї невдачі «червоно-білі» будуть вже у відборі на чемпіонат світу-2018. Першим суперником швейцарців у групі стане тріумфатор Євро-2016 – Португалія. Обігравши у фіналі французів, «команда обраних» досягла найбільшого успіху в своїй історії. Чи продовжить Португалія 9-матчеву безпрограшну серію?

6. Швеція – Нідерланди, відбір чемпіонату світу-2018

Збірна Швеції розчарувала власних прихильників своїм виступом на Євро-2016. В груповому турнірі «синьо-жовті» здобули лише одне очко в 3-х матчах, ставши найгіршою командою квартету. Але якщо Швеція хоча б потрапила на Євро, то Нідерланди взагалі провалили відбір, не пройшовши до фінальної частини турніру. В останніх контрольних поєдинках «помаранчеві» виглядали здебільшого непогано, але нещодавно програли Греції. Чим завершиться це протистояння?

7. Перу – Еквадор, відбір чемпіонату світу-2018

Не зважаючи на пристойний виступ на Копа Америка-2016, у відборі до наступного чемпіонату світу збірна Перу продовжує залишатися одним з головних аутсайдерів. В 4-х попередніх турах «біло-червоні» здобули лише одне очко, опустившись на передостаннє місце. Пригальмував за останній час і Еквадор. 2 поразки поспіль відкинули «трколірних», які знаходилися серед лідерів, на 4-ту сходинку турнірної таблиці. Чи вдасться одній зі збірних перервати власну смугу невдач?

8. Україна (до 21) – Шотландія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Українська «молодіжка» дуже невдало розпочала відбір на Євро-2017, здобувши лише одне очко у 4-х стартових турах. І тільки тоді, коли шанси на вихід з групи перетворилися на примарні, «жовто-сині» почали набрати оберти. В минулому турі Україна перемогла Францію, але продовжує залишатися передостанньою. Усього на очко команду Олександра Головка випереджає Шотландія, яка також не відзначається стабільністю. Чи під силу «жовто-синім» знову виграти і обійти свого суперника в таблиці?

9. Росія (до 21) – Австрія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Хоча до завершення відбору залишається зіграти ще три тури, молодіжна збірна Росії уже зараз втратила будь-які шанси на продовження боротьби. В 7-ми матчах росіяни спромоглися здобути лише 2 перемоги, і обидві – над головним аутсайдером – Фарерськими островами. Інша річ – молодіжна збірна Австрії. «Червоно-білі» ведуть боротьбу з Німеччиною за пряме потрапляння на Євро, хоча поки поступаються 3-ма очками. Чи вдасться Австрії продовжити свою переможну ходу?

10. Латвія (до 21) – Чорногорія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Латвії – головний аутсайдер власної групи. Свою першу і поки останню перемогу балтійці здобули майже рік тому. Зараз же вони знаходяться нижче навіть за такі не надто футбольні збірні, як Молдова та Мальта. А от Чорногорія усе ще зберігає певні шанси на вихід з групи. Щоправда, для цього «хоробрим соколам» потрібно не лише вигравати 2 заключних матчі самим, але й сподіватися на втрату очок збірною Бельгії. Чи вистачить мотивації та майстерності у Латвії, щоб нав’язати боротьбу чорногорцям?

11. Боснія і Герцеговина (до 21) – Швейцарія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Усього 2 очки, здобуті в 6-ти матчах – зовсім не той результат, на який розраховували прихильники молодіжної збірної Боснії та Герцеговини від своїх улюбленців. Але реальність саме така – наразі «біло-сині» посідають останнє місце і в заключних турах боротимуться лише за престиж власної країни. У той же час Швейцарія продовжує змагатися за вихід з групи із Англією та Норвегією. Чи здобудуть «червоно-білі» максимальний результат у цій грі?

12. Бельгія (до 21) – Чехія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Матч лідерів групи «А». Гостьова поразка в першому колі від Чехії, надто дорого коштувала молодіжній збірній Бельгії. Наразі «дияволенята» відстали від «левенят» уже на 5 очок і більше думають про те, як втриматися на 2-му місці таблиці, на яке претендує також Чорногорія. Чехи ж не програли жодного матчу відбору і комфортно почуваються на вершині, готуючись вже найближчим часом оформити пряме потрапляння на Євро. Чи вдасться бельгійській «молодіжці» завдати першої поразки «левенятам»?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 понеділка, 5 вересня. 

Ми у Viber!