0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 574 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Словаччина – Англія, відбір Чемпіонату світу-2018

Кілька місяців тому збірні Англії та Словаччини зустрічалися на Чемпіонаті Європи у Франції. Той матч, який відбувся в рамках групового етапу, завершився нульовим миром і став першим, коли словаки зуміли не програти англійцям. До того було 3 поразки поспіль. Чи зможе команда Яна Козака знову здивувати «трьох левів»?

2. Литва – Словенія, відбір Чемпіонату світу-2018

Нове побачення старих знайомих. Збірні Литви та Словенії грали в одній групі відбору ЄВРО-2016, а тепер зустрінуться і в кваліфікації Чемпіонату світу-2018. Цікаво, що литовці зуміли не програти своєму супернику на виїзді – нічия 1:1, а ось у рідних стінах були змушені капітулювати – 0:2. Чи зможуть словенці знову подужати Литву в її лігві?

3. Сан-Марино – Азербайджан, відбір Чемпіонату світу-2018

Протистояння аутсайдерів європейського футболу. Обидві збірні ще ніколи в історії не кваліфікувались на великі футбольні форуми і, вочевидь, не матимуть особливих шансів і цього разу. Втім, бажання розпочати відбір з перемоги присутнє як у сан-маринців, так і в азербайджанців. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

4. Чехія – Північна Ірландія, відбір Чемпіонату світу-2018

Ще не так давно збірна Чехії у домашньому протистоянні із Північною Ірландією була би абсолютним фаворитом, однак часи змінилися. «Зелено-біла армія» наробила чимало галасу на ЄВРО у Франції, а тепер збирається здивувати і у відборі Чемпіонату світу. Цікаво, що 2 останні очні дуелі між цими суперниками, а це було у кваліфікацію Мундіалю-2010, завершились внічию без забитих м’ячів. Як усе складеться цього разу?

5. Румунія – Чорногорія, відбір Чемпіонату світу-2018

Обидві збірні не приховують своїх амбіцій зіграти на Чемпіонаті світу в Росії і, ймовірно, конкуруватимуть між собою за омріяну путівку. Відтак, їхня очна дуель набуває особливого значення. Румунія, зважаючи на господарський статус, виглядає фаворитом зустрічі. Втім, чорногорці – неперевершені майстри ламати стереотипи і, поза сумнівом, здаватися без бою точно не будуть. Чи варто очікувати на сюрприз у цьому протистоянні?

6. Україна (до-21) – Франція (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Останній шанс для молодіжної збірної України вклинитись у боротьбу за путівку на Чемпіонат Європи. Щоб зберегти хоча б теоретичну можливість зіграти на ЄВРО, у домашній дуелі проти французів «синьо-жовтим» необхідно лише перемагати. Втім, зробити це буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що «півні» – лідери групи, а з 7-ми матчів відбору програли лише один. Чи по зубам Україні такий суперник?

7. Північна Ірландія (до 21) – Ісландія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Ісландії, схоже, вирішила взяти приклад зі своїх старших колег і неабияк здивувати футбольну громадськість Європи. Принаймні, у 6-ти турах відбору юні «вікінги» не зазнали ще жодної поразки і мають прекрасні шанси кваліфікуватись на ЄВРО-2017. Перемога у виїзній зустрічі із Північної Ірландією виведе ісландців у лідери в групи, та чи погодиться з цим «зелено-біла армія», яка поки що, відверто, розчаровує?

8. Фінляндія (до 21) – Австрія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Битва за друге місце в групі. Наразі його займає Австрія, яка випереджає Фінляндію на 3 очки. Втім, у випадку перемоги «суомі» зуміють наздогнати свого опонента. Щоправда, у матчі першого кола сильнішими були саме австрійці, які здобули впевнену «вікторію – 2:0. Чи здатні фіни на реванш?

9. Уельс (до 21) – Данія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Після 6-ти турів відбору збірна Данії впевнено утримує лідерство в своїй групі, маючи в своєму активі 5-ть перемог при одній нічиїй. Що цікаво, своєї єдиної осічки скандинави припустилися в домашній зустрічі саме із Уельсом – 0:0. Не легко, вочевидь, данцям доведеться і цього разу, адже «дракони» будуть надзвичайно мотивовані – лише перемога залишить їм шанси виграти групу. От тільки чи до снаги валлійцям подужати збірну, яка ще не знала гіркоти поразок?

10. Альмерія – Райо Валлєкано, Іспанія, Сегунда, 3 тур

Альмерія та Райо Валлєкано ставлять собі за мету вихід до Прімери, проте після 2-ох турів обидві команди йдуть без перемог. Надолужити згаяне суперники сподіваються в очній дуелі. Альмерія, яка гратиме вдома, фаворит зустрічі. От тільки 4-ри останні очні дуелі проти «бджіл» альмерійці програли. Чи вдасться їм перервати малоприємну тенденцію цього разу?

11. Хімнастик – Леванте, Іспанія, Сегунда, 3 тур

Леванте, схоже, надовго затримуватись у Сегунді не збирається. Принаймні, після 2-ох турів «жабенята» мають стовідсотковий показник набраних очок і не проти продовжити переможну ходу. Втім, Хімнастик – команда з характером, яка в рідних стінах грає з особливим завзяттям. Приміром, у минулому сезоні з 21-ого домашнього матчу тарагонці програли лише 2. Чи вдасться Хімнастику зупинити лідера Сегунди?

12. Мальорка – Ов’єдо, Іспанія, Сегунда, 3 тур

Протистояння, де надзвичайно високі шанси на нічию. Приміром, з 8-ми останніх очних дуелей між Мальоркою та Ов’єво нічия була зафіксована в 5-ти випадках, а 3 інші зустрічі завершились перемогами «острів’ян». Чи варто очікувати на мирову і цього разу, чи все ж Ов’єдо зможе нарешті перервати безвиграшну серію в зустрічах із цим опонентом?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 п’ятниці, 2-ого вересня.

Ми у Viber!