0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 573 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Італія – Франція, товариський матч

Не зважаючи на яскраві перемоги над Бельгією та Іспанією, збірна Італії завершила свої виступи на Євро-2016 ще на стадії 1/4 фіналу, поступившись в серії післяматчевих пенальті Німеччині. Значно краще на домашньому чемпіонаті Європи виступили французи. «Триколіні» дісталися до фіналу і лише там посупилися Португалії. В особистих зустрічах Італія та Франція не зустрічалися більше 4-х років, коли в Пармі перемогли «триколірні». Що подарує нам нове побачення команд?

2. Бельгія – Іспанія, товариський матч

Від збірних Бельгії та Іспанії очікували успішних виступів на цьогорічному чемпіонаті Європи. Але обидві команди розчарували власних прихильників. «Червоні дияволи» з великими труднощами дісталися 1/4 фіналу і вже там не мали жодних шансів у грі проти Уельсу, а іспанці склали повноваження чемпіонів світу, не зумівши нічого вдіяти проти Італії ще в 1/8 фіналу. Ця гра стане для кожного з суперників останньою репетицією перед стартом відбору на Мундіаль 2018-го року. Хто виявиться сильнішим?

3. Туреччина – Росія, товариський матч

Для турецької збірної виступ на Євро-2016 вдалим не назвеш. «Червоно-білі» розпочали турнір з 2-х поразок, після чого навіть виграш у чехів в заключному турі не допоміг команді пробитися до плей-офф. Ще гірше на останньому чемпіонаті Європи зіграли господарі майбутнього Мундіалю – росіяни, що спромоглися здобути тільки одне очко в 3-х матчах. Збірній Росії не вдається перемогти впродовж 6-ти матчів поспіль, включаючи товариські. На що розраховувати підопічним Станіслава Черчесова у Стамбулі?

4. Норвегія – Білорусія, товариський матч

Уже на початку вересня Норвегії приймати збірну Німеччини в матчі першого туру відбору на чемпіонат світу 2018-го року. Напередодні ж цієї важливої зустрічі «вікінги» вирішили розім’ятися на білорусах. Підопічні Олександра Хацкевича хоча й виступають нестабільно, але можуть піднести сюрприз. Як, приміром, це трапилося в попередній товариській грі проти Ірландії, яку «червоно-білі» обіграли в гостях, перервавши таким чином власну 4-матчеву безвиграшну серію. Чи уникне Норвегія помилок ірландців?

5. Албанія – Марокко, товариський матч

Збірна Албанії гідно виступила на дебютному для себе чемпіонаті Європи. «Гірські орли», від яких нічого особливо не очікували, дали бій Швейцарії та Франції, після чого перемогли Румунію, фінішувавши 3-ми у власному квартеті. А от збірна Марокко поєдинком проти Албанії прагне випробувати власні сили напередодні вирішальних матчів відбору до Кубка африканських націй 2017-го року, де «атлаські леви» поки ще не програвали. Збірна якого континенту виявиться переконливішою?

6. Аргентина – Уругвай, відбір чемпіонату світу-2018

Цього літа агентинській збірній знову не вистачило зовсім трохи, щоб виграти Копа Америка. «Біло-блакитні» дісталися до фіналу, але там в серії післяматчевих пенальті поступилися чилійцям, після чого у відставку подав головний тренер Аргентини Херардо Мартіно. Його змінив на цій посаді Едгардо Бауса, який готує команду до матчу відбору чемпіонату світу-2018 проти Уругваю, що є лідером південноамериканської зони. Наразі уругвайці випереджають Аргентину на 2 очки. Чи втримаються вони на вершині?

7. Еквадор – Бразилія, відбір чемпіонату світу-2018

Ще кілька місяців тому збірні Еквадору та Бразилії виступати в одній групі Копа Америка. Тоді кращий результат продемонстрували «триколірні», які дісталися до 1/4 фіналу, в той час, як бразильці не зуміли вийти з групи. Серед лідерів еквадорці знаходяться і у відбірному циклі до Мундіалю 2018-го року. У той же час «пентакампеони» продовжують переживати кризу, посідаючи лише 6-те місце. Бразилія виграла лише один офіційний матч з 5-ти попередніх. Чи покращать «жовто-зелені» власну статистику?

8. Парагвай – Чилі, відбір чемпіонату світу-2018

Збірна Парагваю переживає не найкращі часи. У 3-х матчах групового турніру цьогорічного Копа Америка «гуарані» здобули тільки одне очко, усього ж безвиграшна серія команди нараховує 6 матчів різних змагань. Цього разу в гості до Парагваю завітає новоспечений переможець Копа Америка – Чилі. Високі турнірні завдання «ла роха» ставить перед собою і у відборі на Мундіаль 2018-го року. Збірна Чилі була сильнішою за Парагвай у кожному з 3-х попередніх особистих зустрічей. Чи вдасться «гуарані» здобути очки цього разу?

9. Болівія – Перу, відбір чемпіонату світу-2018

Криза, у яку потрапила збірна Болівії, ніяк не скінчиться. «Зелені» програли 7 своїх попередніх матчів різних змагань і практично втратили шанси потрапити на наступний чемпіонат світу. Ще не так давно серйозно лихоманило і команду Перу. Але непогані результати, продемонстровані «біло-червоними» на останньому Копа Америка, мають додати впевненості перуанцям у власних силах. Чи зуміє Болівія перервати свою жахливу серію поразок?

10. Хорватія (до 21) – Швеція (до 21), відбір до чемпіонату Європи-2017 (до 21)

На одному диханні пройшовши першу половину турнірної дистанції відбору на Євро-2017, молодіжна збірна Хорватії захопила лідерство у власній групі. «Картаті» збираються зіграти на чемпіонаті Європи вперше з 2004-го року, але зустрічі з головними суперниками – ще попереду. Приміром, цього разу хорватська «молодіжка» поміряється силами з діючими чемпіонами Європи – шведами, які відстають від лідера на 2 очки, маючи при цьому гру в запасі. Чим завершиться це протистояння?

11. Естонія (до 21) – Грузія (до 21), відбір до чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Естонії – один з аутсайдерів власної групи у відборі на Євро-2017. Балтійці посідають передостаннє, 5-те місце і усі свої 4 очки здобули в зустрічах проти Сан-Марино, яке знаходиться ще нижче. В не набагато кращому становищі знаходиться і Грузія, яка здобула кілька перемог в матчах проти головних невдах, але боротися на рівних з такими грандами, як Хорватія, Швеція та Іспанія – не може. В першому колі грузини розгромили на власному полі естонців. Чи будуть вони сильнішими і в гостях?

12. Чорногорія (до 21) – Чехія (до 21), відбір до чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Чорногорська «молодіжка» ніколи раніше в своїй історії не потрапляла до фінальних частин чемпіонатів Європи. Але зараз у «хоробрих соколів» є шанс це зробити вперше. Видавши серію з 5-ти матчів без поразок, чорногорці піднялися на 2-ге місце таблиці своєї групи, випередивши навіть Бельгію. Вище знаходиться лише Чехія. В активі «левенят» - 4 перемоги поспіль і серйозний відрив у 5 очок від найближчих переслідувачів. Чи вдасться Чорногорії пригальмувати лідера групи?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.25 середи, 31 серпня. 

Ми у Viber!